ThaBosss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ThaBosss
MemberVanuseks 16 kaalu 95 ja pikkust 190. Huumorit tegema ei tulnud, vastuseks härra Kasele. On seda mulle öeldud eakaaslaste poolt ja rühiteemat on nentinud ka kehalise kasvatuse õpetaja. Sooviksin midagi ette võtta. Kakspealihastele olen hakanud rõhku andma. Võrreldes teiste jalalihastega tunduvad nad lausa olematud. Rühi suhtes olen teinud puusapainutaja venitusi ja muid harjutusi, vähendamaks selja nõgusust. Aga ega vist muud järele ei jäägi kui vaikselt vaadata jälgida ja baasharjutusi teha..
ThaBosss
MemberToitumine paigas, et ära taastuda korralikult siis pole hullu midagi, algul tasuks veidi vaiksemalt võtta ja vajadusel lisa-puhkepäevad sisse tuua.
ThaBosss
MemberJa kui muud moodi ei saa, siis on alati võimalus ka kükk kavast välja jätta. Saab ka ilma väga hästi hakkama. Erinevaid masinaid ja hantlite ning kangiga treenimise viise on niivõrd palju, et ei tohiks mingit probleemi olla alakehale koormuse andmisega.
Pean tunnistama, et pole ka ise kunagi seda kõige õigemat asendit kangi sättimiseks leidnud. Selle ebamugavuse kannatan ära, kuid mul lähevad pigem õlad krampi – ju siis seal asend vale või painduvus niipalju kehva. Aga noh, kükk pole kunagi väga meeldinud ning ega ma suure tõenäosusega seda kunagi eriti tegema ei hakkagi. Hetkel kasutan selle asemel traditsioonilist hack kükki.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul jällegi hack-kükk jube ebameeldiv, tavalise “kang turjal” küki kannatan kuidagi moodi ära, aga jah, üldiselt katsun ikka vaheldumisi kombineerida hack kükki, jalapressi ja tavalist kükki oma kavasse, et veidi mitmekesisem oleks ja mõtet kaa ei tuleks, et “ah täna jätan selle tegemata” jne… Aga eks see on juba iga inimese enda asi ja proovimise asi, et leida endale vastavad harjutused. Põhiline on trenni nautida, mitte vägisi harjutusi teha, hing kinni, silmad punnis “kohe on läbi, kohe on läbi, kohe on läbi”.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ThaBosss
MemberHeii!
VIimased 4-5 päeva on küll täpselt sellised olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> :
Sellel nädalal lisaks jõusaalitrennidele ka värskes õhus hulga aeroobset tehtud.. kokku 31km ratast ja jooksu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No mis sa muud teed, kui isu trenni teha nii suur.. kibeled ja mõtled juba, et tahaks homset
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õppimisega võiks kaa nii olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Endiselt saab Endomondos mu aeroobseid tegemisi jälgida: http://www.endomondo.com/workouts/333762990/11352657
ThaBosss
MemberHeipa!
Pole ammu saanud kirjutada, vahepeal olid gümnaasiumi katsed ja muu kraam vahel, trenni kaa hulga tehtud + käisin 1 päev tööl. Homme kaa tööpäev.. toitun ikka nii nagu kava ette näeb, vb luban kaloreid veidi rohkem, aga valgurikkaid kaloreid, sest siin alles eile sai 6 tundi kaevatud umbes ja usun, et sellega põletab nii mõnedki kalorid mis tuleks ikkagi täis süüa, et lihas punnitaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilusad toidupalad muudavad ampsutamise veelgi huvitavamaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ükspäev sai siin 12km rattasõit kaa ette võetud ja kuna teepeale, üsna viimaste kilomeetrite vahele jääb üks mõnus karjäär, kus alati ujumas käin, siis tuli selle aasta esimene suplus kaa ette võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>otsustasin, et rätiku puudumise tõttu võtan end täiesti alasti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Elu tuleb nautida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päikest kõigile ja kõva trenni!Ahsoo, ja sorry, kes selle viimase pildiga üle said
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ThaBosss
MemberThaBosss
Member4 päeva pole jõukasse jõudnud, esmalt pühade tõttu oli reedel ja pühapäeval jõukas kinni ja esmaspäeviti on Viljandi jõusaal nii täis, et seal jalapäevast mõnu tunda on pea võimatu,liiga palju jebimist, raskuseid laenata siit sealt ja kellegile vahele teha jnejne… seega otsustasin, et täidan võimalikult palju “auke” aeroobsega. Homme jõusaali lõpuks ja lükkan mõnusalt jalad piima täis.
Endomondo(minu aeroobsed treeningud aegade, distantside ja muu sellisega): http://www.endomondo.com/workouts/327012772/11352657
Ehk siis täna sai pea 5km jookstud 26 minutiga, ilma pausideta, ilma vahepeal kõndimiseta. Enam-vähem ühtlane tempo. Olen uhke enda üle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olge teie ka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naljakas lugu ka kehalise tundidega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuna enne seda, kui ma otsustasin, ise spontaansust jalalaest peatallani täis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , et hakkan spordipoisiks, olin ma paras logard nii koolis kui ka muudes toimetustes. Ja kui me siis ükspäev siin kehalise tunnis pidime 4 ringi jooksma ümber kooli ja ma esimesena pärale jõudsin hakkas õpetaja kohe kraaksuma, et kuidas sina, Madis, ikkagi esimene olid… kindlasti jätsid ühe ringi vahele… mis sa valetad nüüd jnejne.. hilje, kui nägi et sööklasse oma toidukarpidega sisenen ja üleüldse kehalise tunde nüüd tõsisemalt võtan, tekkis ka temal mingitlaadi lootus vist, et Madis poiss ei olegi complete logard
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See selleks…
Olen avastanud, et ka kodus töötamine (elan majas, olemas oma aed, mets jne) on palju meeldivamaks läinud mõttega, et noooh.. siin 2 tundi puudevedu, siit läheb omajagu kaloreid maha ja mis ma ikka toas istun, ilm kaa ilus.Sellised lood siis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päikest!
ThaBosss
MemberÜlehindasin oma võimeid… kokkuvõtteks tuli 5km 25 minutiga, enesetundele vastavalt pöörasin 2.5km pealt otsa tagasi. Pole vaja üle pingutada, eriti veel, kui soovin ülehomme järgmisele jooksule minna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga tulemusest hoolimata olen endaga rahul, et jooksu ära tegin… ülehomme uuesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päikest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ThaBosss
MemberThaBosss
MemberThaBosss
MemberÕhtust!
On olnud üsna aktiivne päev- pärast kooli 5km jala koju, nüüdseks juba teist korda, varem olen alati jala tulnud, kuid avastasin, et värskes õhus kõndimine muusika saatel on lausa nauditav
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> + siis lisaks hiljem 5km rattasõitu ja 1.5km jooksu… Mõtlesin, et teen väikese vahelduse, sõitsin rattaga koduläheduses olevasse looduskaunisse paika, tegin pisikese ringi jooksuga, ja rattaga koju tagasi.Toitumine on enam-vähem jonksus olnud, kuigi siin vahepeal sai ühtul grillvorste alla tõmmatud. Lasin isal kõige kõrgema lihasisaldusega vorste tuua ja sai siis 200g “sealiha” pakendi järgi sisse söödud + kahjuks ka 50g mingit muud paska mis seal sees on
??:”> aga pole hulllllluuu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaal oli täna hommikul uskumatult väike.. 82.5kg, aga arvestades seda, kui hullult mul kaal miskipärast ikkagi kõigub, siis homme alla selle küll loota pole.. viskab jälle lampi kuskilt mingi 2 kilo otsa sinna ja siis ülehomme võib jälle mingit väiksemat arvu näha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei teagi kas kaal juperdab, või keegi käib mulle öösel kivikesi kõhtu toppimas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõunäitajate suhtes läks siin ükspäev jalapäeval 150kgx10 viimane seeria. Kasvavate raskustega vastavalt. Kokku 6 seeriat, alustasin 20×90, 20×110, 15×125, 15×130 13×140 ja 10×150.. jalad siiamaale löövad tuld, pole elusees sellist koormust saanud.. aga ei, üle ma ei pingutanud, kõik on chill
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Muid jõunäitaid 16. päeva jooksul, mis nüüd kavadega alustamisest möödas, pole niimodi tähelepanu alla pannud veel, hetkel olen lihtsalt trennidest mõnu tundnud
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igaljuhul tunne on hea… Ilm on hea.. ja muideks, viimasel ajal on uni ka hea

Päikest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ThaBosss
MemberTäna kaal hommikul 84.1kg, ehk siis algsest kaalust (11 päeva tagasi) umbestäpselt 1.5 kilo vähem.
Jõusaalis tegin õlad, triits. Korralik trenn oli, vahest enne trenni ikka kohvi sisse tõmbad, siis efekt tunda.. koguaeg ei saa juua, sest muidu ei mõju lihtsalt. Praegu olengi vaheldumisi proovinud rohelist teed ja kohvi juua.. mõnipäev jätan üldse ära taolised asjad. Samas õhtul enne magamaminekut punane marjatee meega- nauding
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aaaoeehh… õhtusöök, minu lemmik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas külmutatud kalatoodetesse suhtute? Täna tegin 200g külmutatud lõhe, lasin enne nats sulada, kaalusin ära ja pannile, kala veidi pruunikaks siis pool klaasi vett pannile ja kaas peale. ~10 minutit ja kala oli valmis, viskasin külmutatud juurviljad juurde, maitseaineid… ja tõepoolest.. maitses nagu lõhe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ThaBosss
MemberHetkel olen ma harrastaja
ThaBosss
MemberEsiteks aitäh kõigile vastajatele! Mõnus on teada, et keegi ikka loeb siin mu asju. Super motivatsioon!
Nii paar päeva möödunud, sai toitumiskavast kõrvale viilitud… ausõna… need kotletid koolis, sööklas, tundusid nii kuradi maitsvad, ja see šhokolaad, ja need pähklid. Uuh!
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei aga asi on naljast kaugel, täna sai selle arvelt 45 min aeroobset tehtud… endomondo järgi kuskil 400kcal põletatud. Vast korvab need pisikesed ahvatlused ja pealegi- ikkagi 7 päeva sai täis

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homne päevakava näeb ette selg+trapets, üldiselt teen nii, et peale kooli (~15:00) tõmban bussipeatuses oma söögid-joogid sisse ja siis neljast olen trennis juba. Koolikaaslased saavad itsitada, üldiselt bussipeatusesse jõudes on juba kuulda “Noh, Madis, tuled jälle oma munadega liputama siia?”
??:”>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1.mail toimub mu kodulinnas, Viljandis ka suur jooks ümber järve ~12.5km. Kavatsen siin vaikselt valmistuma hakata, ülepäeviti jooksmas käia kui võimalik ja iga nädal siis vastavalt kilomeeter otsa panna, et jooksuks vormis olla. Tahaks alla 1h ära joosta. Selline pisike mõte siis.
Pilti kah
Õhtusöök

Homne bussipeatuse pala. Muideks, aitäh vastajatele! Omlett tundub tõesti hea idee
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja siis loomulikult, kui pappi rohkem on saab endale vahest lubada ka mineraalvett! (Btw, praegu konsumis ja mõnes poes veel Vytautas ülisoodsa hinnaga 0.3-0,4€ pudel vist, võtsin terve ploki täna)

Kõigile päikest, kolige õue! Päikesevarud kaa vaja täis laadida pärast “talveund”
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lehva
ThaBosss
MemberLubasin endast ka pilti, kuid sellega jäin täna hiljapeale. Katsun lähipäevil ära teha, eksju?
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga nüüd homseks sööki valmistama… mõnusat õhtupoolikut
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ahjaaa, üks pisike küsimus veel: nimelt horisontaalpingil kangiga surudes saab pinget ainult parem rinnalihas, vasakuga nagu ei toimukski midagi. Viimaseid surun, siis parem pool kohe tulitab, aga vasakus pooles ei miskit. Olen oma tehnikat laskunud teistel hinnata ja kõik tundub vägagi normis olevat. Milles asi võib olla?
AutorPostitused