T@fen@u
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
T@fen@u
MemberEi tea , väga ilusad naised minu arust. Armu või äraNo tegelt! millisesse siis?
T@fen@u
MemberSuurenda madala GIga ja vähenda kõrge GIga süsivesikute tarbimist!
T@fen@u
MemberKas seesama soovitatud BCAA võiks olla ka parim lisand vastupidavusalade harrastajale?Ja ega selle kasutamisel naisterahvale miskeid negatiivseid kaasmõjusid pole?
Millisest vastupidavusalast jutt käib ja mis eesmärgil treenite?
T@fen@u
MemberEesti MV meeste klassikalises kulturismis lööks kõiki pika puuga!
T@fen@u
MemberPalju õnne Riivo!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T@fen@u
Membercutler on nagu lihaveis.
T@fen@u
Membervastan puhtisiklikust kogemusest seoses kooli lõpetamisega, joo õlut.. ja hästi palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T@fen@u
MemberViimased näitajad:;kükk 105kg x 6
surumine 90kg x 6
tõmme 115kg X 3
korvpalliga tegelenud kokku u 14 aastat!
kas keegi oskab öelda palju selliste näitajatega max rekordid võiks olla??
T@fen@u
MemberViimased näitajad:;
kükk 105kg x 6
surumine 90kg x 6
tõmme 115kg X 3
korvpalliga tegelenud kokku u 14 aastat!
T@fen@u
Memberdre on ikka väga jõhkraks härjaks läinud.. samasuguseid mehi on veel
näiteks räppar nelly näitab ka uue albumi kaane peal uskumatult head vormi ja 50 cent on ka päris suur poiss
edward nortoni näide on pisut liiga üles puhutud, tegemist on siiski väga andeka näitlejaga!!
T@fen@u
Memberma põrgatan seda paar min peale trenni , annab mõnuse võnke sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2009 at 11:50 e.l. in reply to: Mida sööte teie tavaliselt oma viimaseks söögikorraks enne magama minekut? #187585T@fen@u
Member“Kasvuhormoonist 80-90 % eritub une ajal. Süües enne magamaminekut kõrge GI süsivesikuid ( kartulid, riis, pasta ) soodustame kiiret insuliini eritumist, mis omakorda pärsib kasvuhormooni eritumist”oleneb kuidas toitu valmistad(keedad, praed, aurutad)!, pasta GI on madal , riisi GI on keskmine..
T@fen@u
MemberJõusaali ühe korra pilet ( 90 min ) maksab 65 kr. Esimene kuu müüme ainult ühe korra pileteid ja ootame kindlasti Teie tagasisidet, et üheskoos teiega saakisme välja kujundada ühe toreda sportimispaiga.90 min jõusaali oleks nagu OK, aga selle ajaga peab pesemas, saunas ja riietumas ka käima!2h oleks normaalne.
rebid kangi ja passid kella koguaeg, kui hiljaks jääd plekid peale 1min 1eeK!
eks ta mingiaeg paika loksub ..
T@fen@u
MemberMis harjutus või näitaja see “sangpomm” on. Minu sangpomm on 24-kilone, kas mul on palju jõudu?no mul ei olegi sangpommi võtta, olen päris jõuetu
T@fen@u
MemberHmm… süsivesikuid oleks kindlasti rohekm vaja. Ja tahaks ka trenniks natukene energiat juurde saada. Ma arvan ise, et energia saamiseks oleks äkki ACC’d vaja.tarbi kohvi suhkru/meega enne trenni.
AutorPostitused