Tetz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tetz
Memberpõhikool oli ladna jh mata eksam kindlalt 5, kuid peale seda rohkem ei viitsinud gümnaasiumis tegeleda nende ainetega. Eksameid tegin humanitaar ainetes ja need olid OK.
Tetz
Membernägin reklaami päris huvitav tundus, nii et homme kindlalt vaatan ja saab teada mis toimub.
veebruar 26, 2010 at 10:30 e.l. in reply to: Kulturistid- alaväärsus kompleksiga eneseimetlejad? #254622Tetz
Membernüüd jagad ise ka biiti:D?Usun küll, sain targalt tedmised kätte!
veebruar 26, 2010 at 6:55 e.l. in reply to: Kulturistid- alaväärsus kompleksiga eneseimetlejad? #254414Tetz
Memberhaa ise hakkasin hoopis nii jõusaalis käima, et korra läksin ühe sõbraga kaasa, kes jagab seda biiti väga hästi ning nüüd käin juba viimased 2 aastat, sest muud moodi ei saa. Samas ise ka olin varem ikka jube kondine ja ei soovinud väga peeglist vaadata, kuna kondid häirisid väga. Vahest oli päris häbi minna suvel randa ja samas kõrval olid mingid lihaselisemad tüübid – ilmselge et tekib kompleks, kes ei tahaks siis ideaalset kehaehitust ja tunda ennast hästi kui särk on seljast võetud ja valmis merre sukelduma?
Olen ka lugenud artikleid, mis viitavad sellele, et jõusaali eelsoodumuseks on kiusamine koolis, pereprobleemid ning kindlast kopleks!!!
Tetz
MemberInglise jalkafännid on ikka päris hirmsa välimusega, tundub nagu eriasutusest kuskilt tulnud, et sarnane soeng ja näojooned:) samas ettevõtmine on muhe.
Tetz
Memberma ei tea mis teised arvavad, aga mulle küll sellised naised väga ei sümpatiseeri. Naine mehe kehas, no way –> peaks ikka mõistlike piiride juurde jääma. Eesti fitness neiud on kõik väga viis.
Tetz
Memberuus kimberi saal näeb kena välja, peab seda külastama, kui Pärnu satun.
Tetz
Member183/81/22
Tetz
MemberTÜ Õigusteaduskond, Juura
Tetz
MemberAmmu juba selline küsimus, et kas neist kokteilidest on mingit kasu ka või lihtsalt hea maitse pärast? Tegu on ju smooty’ga, mida kuumal suvepäeval hea juua ja mis täidab ka kõhu hästi.
Tetz
MemberHoo, mul tuleb kenake suvi, nimelt lähen sõjaväkke ja saan 1500 kuus:)
muidu oleks ka kindlalt tööle läinud, no aga tuleb ka riiki teenida!!!
-
AutorPostitused