Skip to main content

Tetz

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 56 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: malto,dextro #268125
    Tetz
    Member

Lisandeid ei tarbi, aga malto ja dextro ongi ju lisandid???

in reply to: Miks? #266095
    Tetz
    Member

läksin trenni sest ei tahtnud kondine olla ja olen alati tahtnud suurem välja näha, nüüd olen rahul kui selja taga 2 aastat trenni.

in reply to: Söök enne trenni.. #191261
    Tetz
    Member

Ma söön küll hommikuti seda probleem pole ammu enam, sõjavägi juurutas selle välja aga lihtsalt aeg ajalt on hoopis isu shake juua ja kuna eelistan ja võimalik on ka hommikul vara trennis käia, siis nii on mugavam ja kiirem moodus, aga üldjuhul eelistan ka kohupiima ja kana, kuigi viskab ka koppa suht tihti:)

sellest hoolimata saab kõik näost ilusti siisse aetud sest eesmärgid on silme ees.

in reply to: Söök enne trenni.. #191805
    Tetz
    Member

aga kas ei või nt hommikul shake juua ja peale trenni ka shake ja siis tunni pärast hea sööma kord peale??? ajab ka ju asja ära või ei?

üks küsimus veel kohe et kui on dieedi periood peale massiperioodi, siis kas on mõistlik peale trenni võtta mingit massilisajat sest seal ju süsikad ja valgud nagu olemas aga lihtsalt valku vähem ja süsivesikuid kole palju??? või peaks siis lihtsalt mingi valgu jooma ja nt banaani peale ja oleks vägev küll?

in reply to: Soodsad valgurikkad toiduained #206013
    Tetz
    Member

mle meeldivad ka säästu kohupiimad väga head on ja hin dka soodne(Y)

in reply to: Sõjaväe komissariaat #235707
    Tetz
    Member

olin ka jalaväes ja ütleks et mul küll mingit niisama passimist ei olnud- seda sõna otseses mõttes. Noorteaeg oli lihtsalt ootus mil saaks magama ja jalad varna, naki aeg ka sai valu kui palju metsas ja kui tuli hiljem veel enda noored välja koolitada siis ütleme et jamamist oli rohkem kui kyll. Aga samas laagrid olid vinged nt Sirgala laskelaager kus ikka öösel täristada oli äge, Kevadtorm ka oli üsna huvitav, kuigi kontakti saime vähe. Minu poolt on küll soovitus ikkagi ära käia ja näha ka siukest laadi elu, kus saab ennast proovile panna ja näha kus maale oled valmis välja minema ja võin öelda et paljud ei suutnud lõpuni minna. prooviti igasuguste hädadega ära saada ja kui ei saadud siis tehti kõik endast olenev et kõigile pinda käia.

in reply to: Lennuõnnetus Poola valitsusdelegatsiooniga #264676
    Tetz
    Member

suht hull on jh, et terve Poola poliitika esiots sedasi hukka sai:S ilmselge, et riigis hakavad poliit tasandil muutused toimuma.

in reply to: massitsükli #264238
    Tetz
    Member

Seljale lisaks jõutõmbe–>hea harjutus, selle võid asendada nt alaseja tõsted pukil lisaraskusega.

in reply to: reed õhtu #263645
    Tetz
    Member

Reede õhtul keeran kell üheksa magama. Enne seda panen kella kaheks öösel äratuse. Tõustes pesen hambad, Battery rindu ja olen 15 minuti pärast ööklubis. Selleks ajaks on tublid mehepojad tublidele neidudele tublisti alkoholi välja teinud. Ja siis tulen mina, kaine tegudemees.

Valin nagu raisakull välja kauni, purjus saaklooma ja asun ründama. Pean tunnistama, et kõik katsed on 99-l protsendil õnnestunud.

Mis edasi saab, läheb juba väga intiimseks. Kui soovi, võite ise ette kujutada.

Kõige meeldivam asja juures see, et raha ei kulu üldse. Klubisse saan pealegi sisse tasuta, omanik tuttav.

Väga tore ajaviide, mis arvate.

Eriti kui mõelde nende vendade peale kes järgmine hommik tühja rahakoti, täis kottidega ja valutava peaga peavad edasi elama.

La dolce vita!

irw see tundub juba nagu mingi äri idee olevat:D kindel plaan olemas kuidas toimida ja kui töötab ka siis miks mitte.

in reply to: reed õhtu #263643
    Tetz
    Member

käisin ka eile õhta üle pika pika aja väljas!!!! sai natuke süskareid joodud ja ütleme ausalt, klubi ei ole vist minu koht, sest nagu näha mida suurem oled seda ohtramalt noorhärrad soovivd õlaga sisse sõita ja otsida tüli= probleeme. Seega õhtu ei meeldinud ja usun et mingi paari kuu pärast võib jälle proovida kui õues soe ja ilmad päikselised:D + kahju oli piletirahast, oleks selle hea meelega jõusaali alla pannud:) aga mis sa teed.

in reply to: Hommikusöök #262318
    Tetz
    Member

mul oli sama probleem mingi aeg aga sain sellest üle kui hommikul peale ärkamist esimese asjan joon ära klaasi toa temp vett ja see paneb organismi käima. Teine asi mis mõjus hommikul söögiisu tekitajana on hommikuvõimlemine, mis sõjaväes sai nagu järgi proovitud ja toimis hästi.

in reply to: Hardstyle #262048
    Tetz
    Member

kuidas Teile tundub, kas see on normaalne, et saalis on palju rahvast ja siis astub sisse mingi tüüp ja läheb maki kallale, paneb oma mingi “tümmi” peale ja siis teised peavad seda taluma???

pigem eelistan siis juba raadiot, mis on neutraalne, ei hakka kõrvadele ja hoiab ka keskendumise paigas.

in reply to: Test vene armees #261716
    Tetz
    Member

hahaa krt need seal ida pool ikka tahavad armees poisid kapist välja ajada:D aga ausalt, keegi nääb ka mis seal 5 peal on või lihtsalt siuke kerge mõnitus?

in reply to: Hiinapärane kulturisti eine #261391
    Tetz
    Member

olen sama teinud e wokirooga + lisasin külmutatud juurviljad ning maitse oli väga hea(Y)

in reply to: uskumatu video #261014
    Tetz
    Member

väga huvitav ja samas ka hariv video. Raske töö tasub ära!!!

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 56 total)