testuser3
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
testuser3
MemberJah, osta.ee-s olevate himutsemisest loobusin, tuleb lihtsalt tulevikus lihtsalt rohkem teenima hakata ja siis juba originaalide poole vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üleüldse tuleb loobuda igasuguste imevidinate himutsemisest, nagu igiliikur kellad ja science fiction funktsioonid.
Päikesepatareidega kellad on vist kah saatanast (kui just ei taha koguaeg käsi pikalt ees käia, et kell ikka töötaks), vot kui ma oskaks leida selle piiri, kust alates veel ei tule teha kas funktsioonides või hinnas järeleandmisi.
Eks ole raske nii väikse raha eest funktsionaalset asja saada.
kuupäevanäidust ja seieritest ei loobu, kui sellega ka ujumas kannatab käia, olen ma vist müüdud.
testuser3
MemberSellega seoses tahakski küsida, et kas keegi oskab öelda kas osta.ee-s müüdavad “Firmakäekellad” http://www.osta.ee/3657408 on kvaliteetsed? Sellise kella eest küsitav summa on naeruväärne, alla 10 000 krooni ei ole mõtet poes vaadatagi. Samas featuurid on ju midagi hoopis muud kui casiotel…
testuser3
Memberujumine ise on hea treening muidugi, aga lihtsalt tehnika võika kah enamvähem olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei taha valesti kah treenida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>testuser3
MemberOleneb mida sa sa seal teed. Sama hea on näiteks küsida mida hantel peamiselt treenib.. Asendeid on ju palju
noh, mida seal teha annab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, rippuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõua tõmbamiseks pole ruuli, vaid lihtsalt “kõndida” käte abil edasi ja tagasi, võib ka jalad üles tuua, aga see teeb asja liiga lihtsaks
testuser3
Memberseina peal…rippumine venitab selga..
ronimine on rohkem selline üldfüüsiline
oih, tegelikult mõtlesin horsiontaalset redelit
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nagu need laste mänguväljakutel
testuser3
MemberPalju õnne!Kuid ma jään siiski enda juurde ja ütlen, et ülakeha ja alakeha eradi päevadel on otstarbekam.
midagi oligi tarvis teada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aitähtestuser3
Memberja täna olen juba esimest päeva 20!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>testuser3
Memberkasulik õpetus inglise keeles korduste kohta
testuser3
MemberEks neid harjutusi on igasuguseid:Soovitan vaadata Tutorials
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vohh!
see on asjalik koht!
Suur tänu!
nüüd oleks vaja kava koostada….see on ikak paras peavalu
testuser3
MemberKüsimus tuli igavusest
testuser3
Memberniipalju kui filmides on näha old, lüüakse selja tagant peamiselt küünarnukiga või mingi esemega kaela piirkonda…unearteri vastu siis?
Pähe löömine vast aitab siis kui seda piisavalt tugevalt teha ja siis see ilmselt põhjustab juba muudki kui süütu “uninumine”?
testuser3
Memberise olen hakanud tegema jalgratast, ehk siis selleist

kui nt nii 30 sec teha õigesti ,siis pärast on nats valu isegi tunda (mis küll kohe möödub)
järelikult mõjub. Üritan ka jalad seinal harjutusi teha võimalikult aeglaselt, ja hoida nii 3-4sec iga korduse ajal pinget lihastes.
testuser3
Memberkas ka harjutuste ja nende tegemise päevade pidev varieerumine on hea?
nt kui nädalas on nt kolmapäev mõeldud puhkepäeavaks, aga too päev pea valutab jne, siis loogiline et trenni ei tee, aga tolle päeva kava lükkub järgmisele päevale, kus on juba loomulikult plaan olemas….ja nii põmst iga nädal midagi vahetub, ei olegi päris plaani järgi õnnestunud treenida. Nädala jooksul saab küll harjutused tehtud, kuid mitte täpses järjekorras.
testuser3
Memberise küll ei joo (väga harva klaasikese kuskil üritusel või sünnal aga mingil juhul pole karsklane)
Aga arvan et üldiselt natuke juua on kasulik, nt klaasike punast mõni õhtu, ka viin ja õlu on normaalsed asjad. Aga kindlasti vast ei tohiks eriti tarbida neid viskisid ja konjakeid, likööre jne. Puhas viin kaalub nad vast üles.
Endale maitseb nendest muidugi aint liköör, magusa maitse pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga üle pitsi ei taha sedagi.isegi socially jooks, aga moment hakkab rahast kahju, niiet teleka ees õlu libistamine oleks tõenäoline siis kui kool läbi, töö olemas jne. Enne ei tundu kuidagi sobiv…
testuser3
Member