Terviseks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Terviseks
MemberOlen ka ise paar korda 3 tundi trennis olnud. Põhjus siis selles, et jõuperioodil harjutuste vahel 5 minutit pausi, seeriate vahel 3 minutit. 8 harjutust ongi siis umbes 2 tundi. 12 harjutust juba 3h. Kuna selliste pausidega on pausi peaaegu, et sama palju kui trenni ennast.
Seda on ainult jõutrenni juures juhtunud ja tänu pikkadele pausidele + 30 minuti venitus trenni alguses!
Üldiselt lähtun aga 2h piirist.
Jõud kasvab kõvasti, enesetapu tunnet ei ole.
P.S. igaksjuhuks lisan. Olen täheldanud, et juhul kui jõuperioodil korralikult vastupidavustreeningut lisaks teha, siis kipuvad jõutrennid ka pikemaks minema. Asi siis selles, et esiteks kui naudid jõusaalis treenimist läheb aeg väga kiiresti ja teiseks, vastupidavuse kasvamisel võib veel ka 2 tunnise trenni peale tunduda, et energiat on palju ja tahaks veel teha ja lihtsalt unustad ennast kauemaks jõusaali.
Vähemasti minuga on nii. Ei ütle, et kõigil. Samas ei maksa diskrimineerida koledasti kui keegi pikalt trennis on, sest erinevatel inimestel on erinev füüsis, tulemused ja tahtmine.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toitumise koha pealt, ma ei tea kui paljud minuga nõustuvad, aga minu uskumus on selline.
Kui sa toitumisest midagi ei tea, siis alusta sellest, et mitte ei pane kõva toitumiskava kokku, vaid lihtsalt söö
vajalikud korrad päevas, nö. silma järgi head kraami (rämpstoitu ma ei mõtle siinkohal, kuid aegajalt tuleb sedagi süüa kui muud võimalust pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) ja jälgi oma tulemusi. Kui tulemusi pole, söö rohkem.Hiljem kui tahad väga tõsist asja harrastada, siis proovi oma kogused täpselt paika panna, et oma soovitud tulemusi saada.
Omavahelise nääklemise peale siin ütleks: jõusaalis ilma tasakaalu ja kannatlikuseta hakkama ei saa. Jätke sõimusõnad sõbra jaoks keda kangisurumisel innustate
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused