Terviseks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Terviseks
MemberNii palju kui kuulnud olen, siis sai aitab sul rasva koguda.
Terviseks
MemberSiin on oluline kindlasti ka see, et kas me “surma saamise” korral räägime kui palju vett sa päeva jooksul tarbid, või kui palju sa ühe korraga tarbid.
Siin on päris vastuolulisi lugusid. Viimaseid linke lugedes nagu julgeks kohe 3,7 liitrit päeva jooksul tarbida (ise olen 90 kg hetkel, 40 ml vett keha 1kg kohta päevas teeks kokku 3,6 liitrit ja 50ml puhul 4,5 liitrit mis ongi gallon üks US mõõdu järgi teine UK mõõdu järgi, trenni 2-3 nädalas praegu).
Varasemate linkide põhjal hakkaks nagu kartma veejoomist.
Ei teagi mida teha nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(pani mõtlema, et kui paljud tõsised õllemehed maha kärvavad)
Terviseks
MemberNeed ei ole järeldused. Need on hetkel teadaolevad ja laiemalt meditsiiniringkondades aktsepteeritud seisukohad.http://chemistry.about.com/cs/5/f/blwaterintox.htm
http://www.drbenkim.com/drink-too-much-water-dangerous.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Water_intoxication
ja nii nõrkemiseni. Vt. Google search “drinking too much water” ja saad 21 miljonit linki ….
See esimene link:
umbes 3 liitrit on soovitatav vee kogus joomiseks päevas.
+ öeldakse, et kui sa päeva peale jood, siis arvata võib, et midagi ei juhtu
Aga kui sa korraga kulistad suuri koguseid, siis võib jamaks minna.
See teine link:
Naine jõi 2 gallonit järjest. See on umbes 7,4 liitrit vett järjest.
Seal on öeldud, et ohtlik on sundida keha vastu võtma suuri koguseid vett lühikese aja jooksul – umbes 1 kuni 2 tunni jooksul.
Soovitatakse juua vastavalt sellele kui janu tekib ja eluviisist ja toitumisest.
See kolmas link:
Räägitakse 1,2 liitrit päevas ja et oht tekib ainult kogustega mis on väga palju suuremad.
Lisaks inimesed kellel on neerukivid olnud, soovitatakse 2-3 liitrit päevas võtta.
Eks igal pool räägitakse igasugu erinevaid asju, selleks olekski tore kui keegi inimene, kes teab asjast võib-olla, et professionaalsel tasemel annaks hinnangu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need kolm linki küll midagi konkreetset ära ei vastanud.
Lisan ühe huvitava linki vee kohta: http://stronglifts.com/how-much-water-shou…-drink-per-day/
Terviseks
MemberMa tänan, sellepärast ma siia foorumisse tulingi

Aitäh juhenduse eest kõigile.
Mind paneb imestama, et oled nii kaua jõusaalis käinud ja ei suuda veel välja mõelda, et milline harjutus millist lihast treenib. Tuleb kohe Rückenbergi artikkel meelde, kus ta tõi välja, et paljud ei tee vahet surumisel kukla tagant istudes või ploki tõmbed kukla taha.Mina soovitaks sul ennast veidikene harida treeningu koha pealt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … ja seda mitte halvas mõttes !Edu treeningutel !
Terviseks
MemberTere.
Umbes augusti keskpaigast sai alguse õlavigastus, arvata võib, et pingutasin kas raskusega üle või tegin lihtsalt mingit harjutust õlapäeval lohakalt/valesti.
Nüüd on umbes 3 kuud möödas ja ikka annab tunda – Selline tuim valu, ei teki liigutades, trenni tehes. Pigem pärast trenni ja kui ma niisama paigal istun.
Ortopeed ütles, et liigestega on ok. Ma nüüd ei tea mis teha. Trenni saan teha, kuid see õlavärk võiks ära kaduda.
See on näiteks tunda kui kopsud täitsa täis tõmban. Katsudes ei ole midagi häda.
Justkui selja “tiivakondi” juures oleks see põhiline ebamugavus tunne niisama – valu korral levib kaela ja lõua alla, vahest rinnale.
Kas oleks mulle äkki mõnda head soovitust?
Aitäh.
Terviseks
MemberSamas info uueneb – foorum elab. Sellist asja on ainult oodata. Muidu käiksime kõik ainult otsingus surfamas ja ei oleks enam sõbralik suhtlev kommuun
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Terviseks
MemberTere.
Oleks ka küsimus vigastuse kohta.
Kusagil parema õla juures on mingi vigastus, teatud asendites käib valu läbi, levib nagu lõuani, kõrvani, rinnani ja selja juurde.
Niisama katsudes ja paljusid liigutusi tehes ei tule valu esile.
Viimasel ajal natukene paremaks asi läinud, kestnud aga kusagil 2 nädalat.
Pealt ei ole midagi näha(st pole sinikaid, punetusi, paistetust).
Näiteks kätekõverdusi annab teha, aga lõuatõmbel lööks tugev valu trapetsisse.
Millega tegemist võiks olla?
Terviseks
Member@ MP Sappiga võrdleja
Kusjuures kui vaadata MP treeningvideot siis vend ikka kargleb seal ringi, 11 aastasest peale seda X võitluskunsti + 7 aastat poksi pole ka väike asi.
Mees tundub video järgi olevat ulmelises vormis + veniv.
Ainus spekulatsioon mida julgen teha on see, et MP-d Sappiga võrrelda on küll ikka liig.
P.S. kuna MP on nii kõva mees juba, siis temal pole raske oma treeningrutiine muuta, et võitlemiseks valmistuda. Kõike võib oodata.
Terviseks
Member@imemehe nägija
Madal kaal = palju lõuatõmmet isegi ilma trennita
Olen ka näinud “imemeest”, pikkus vist umbes 165cm kaal 48 võibolla, tõmbas ka 40 lõuksi, lihast iseenesest polnud ollagi.
Terviseks
MemberMa mitte pahapärast ei ütle… kuid ma nägin see suvi tüüpi kes oli kõhn nagu piitsavars, tema kobe tüdruk nägi välja kaks korda suurem.. poisil oli sixpack väljas ja ma hakkasin tahtest tahtmata lihtsalt naerma möödaminnes :S.
Kõhnutamine pole seda väärt, parem võta kaalu juurde, hiljem aega küll ju rasvapõletuseks. Suvi peaaegu läbi ka.
Terviseks
MemberTundub kaupa olevat, kuid see leht on suht halvasti tehtud, ei leia midagi üles
MemberSapp on huvitav tegelane.
Selles videos küll kõik tümitasid teda – näiteks see koht kus Le Banner Sappi nuhtles.
Kuid mis nägemata jäi oli see, et esimeses roundis nuhtles Sapp Le Bannerit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võhm on võhm. Sapp on rohusööja.
Terviseks
Member6 tunniga võib vabalt 120 ära juua.
Esmaspäev:
14:00 – 15:00 – jõin 20 õlut bossiga (pärast igat õlut ajasin näpud kurku) pähe ei hakanud
Teisipäev:
Täna ei tee midagi.
Kolmapäev:
18:00-19:00 – läksin sõbra õe sünnale, hakkas igav ja jõin 30 õlut (pärast paari õltsi ajasin näpud kurku)
Neljapäev:
Kuidagi paha on olla.
Reede:
PIDU!!! 22:00-23:00 – läksin linna peale ja jõin kõik sõbra õlud ära, kokku 20 (otsustasin vetsus juua, seal lihtsam näpud kurku ajada)
Laupäev:
Peaparandus – külmikus on ainult õlut, niisis panin kohe 12:00-13:00 20 nahka (põrand oli hiljem rokane)
Pühapäev:
Esmaspäevaeelne masendus 19:00-20:00 – 10 õlut nahka
Esmaspäev:
14:00-15:00 – uus tsükkel, bossile ka esmaspäev ei meeldi, niiet panime kumbki 20 õltsi kinni, nädal hakkas hästi
Kokku 6 tundi, 120 õlut, kõvasti sisikonda ja madal promill.
Kui kaineks nädalast joomist täitsa selge pea kätte sain avastasin, et olen parempoolne koll seal pildil ja tegelikult ei ole mitte nädal
aega mööda läinud vaid 6 tundi.
MemberÄra võta asja liiga tõsiselt. Jääb vahele siis jääb, õpid kogemusest, tulemustest ja oma kaalu peal seismisest.
P.S. kui asjaolud ei sisalda rahapuudust või õngeritva olemasolematust, siis söö heeringat kui süümekad tekivad, väike kreatiinikas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eerm, 0.44 kg peale 3g kreatiini vist hehe.
Eks enamik loomsetes toitudes ole kreatiini ka.
Terviseks
MemberKas me soovime kuulsusi riigi otsa või inimesi kes tegelikult ka oskavad midagi ära teha?
See eesti poliitikute arusaam erakonna promomisest ajab närvi :S
Lõpuks on muidugi kõik valija süü – ise oled loll kui kõige peale ahvivaimustus tuleb.
P.S. palun kõigilt vabandust, kuid RAISK!!!!!(nüüd on hea olla)
-
AutorPostitused