Tervis7
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tervis7
MemberMiks sulle meeldib mõelda, et kõik on hästi, kui tegelikult ei ole ?Kus daemonium ütles, et kõik on hästi?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas sa suudad mõelda ja asjadest aru saada ainult täiesti must-valgelt? Et on kaks varianti: kas kõik on väga halvasti või kõik on väga hästi? Tee silmad lahti, 99,9% elust asub nende äärmuste vahel.Tervis7
MemberSinu tekstist loeb välja,et meil on kõik parimas korrasPalun too tsitaadina välja see koht, kus ma nii ütlesin, siis arutame edasi. Muidu on su jutt niisama lällamine.
Tervis7
MemberEga joodikule on jah võimatu tõestada,et ümberringi kõik ei ole ikka joodikud,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub jah, et mingitel inimestel on soovihalus, et kõik inimesed oleksid joodikud ja kõik oleks halvasti. Siis saab lõputult uluda.
Tervis7
MemberSinu tekst on ka ju mõttetu halaminea näe said tähelepanu ka
Mina räägin vähemalt enda ja mitte kogu rahva nimel. Idiootsus kõiki püüda ühe mütsi alla toppida.
Tervis7
MemberEnesetundeküsimus. Üks mees kunagi ütles, et rahva nimel rääkigu president või see, kellel on ussid. Ma ei tea, et autor oleks president…
Tervis7
MemberKõike mõõdukalt. Vaevalt küll, et puuviljad on peamised rasvumise põhjused. Aga kui nendega ülepingutada, siis tõstavad nad tarbitavate kalorite hulka nagu iga teinegi toiduaine. Peamised rasvumise põhjused on siiski: ülesöömine (sh eriti rasvumist soodustavad transrasvad ja tärkliserikkad toiduained), stress ja ebasportlik eluviis.
Tervis7
MemberKeegi kusagil saab kelleltki sellise pseudojoorupi väljamõtlemise eest raha…
Tervis7
MemberVana teema, aga kas Eestis on nüüd müügil kusagil mingeid beeta-alaniini tooteid? AC-C küll sisaldab, aga vähe. Müüb äkki keegi kusagil puhast beeta-alaniini?
Tervis7
MemberKeegi ei tea siis palju see toode ženšenni ekstrakti, tauriini, ginko bilboa ekstrakti, kofeiini ja L-karnitiini sisaldab? Fitness.ee oma toode ju ometigi. Või segatakse umbes kokku?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tervis7
MemberTänan vastuste eest. Veel üks küsimus. Kas trennivabal päeval peaks peale 18:30 veel midagi sööma? Päris pikk vahe tuleb hommikusöögiga muidu. Trennipäeval söön viimane kord 21:00 ja tavapäeval 18:30. See ei ole halb? Tavapäeval 21:00 äkki veel midagi väga kerget?
Tervis7
MemberMa nii lugesin Fredi soovitustest välja, et minu koormuse juures ei ole mul mõtet süüa üle 3x päevas. Pean vist lihtsalt lõunat ühe tunni edasi nihutama, muidu hakkab pikk paus piinavaks muutuma.
Tervis7
MemberTänud Oldmanile tähelepaneku eest, aga ma ootan ikka veel Fredi arvamust ka. Ta vist küll käib siin viimasel ajal harva…
AutorPostitused