Tervis7
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tervis7
MemberRinnalihastele laiema asendiga kätekõverdused ja kõhulihaste väljatoomiseks mine jooksma.
Tervis7
MemberVõite mind parandada, aga keha pööramine paneb tööle rohkem kõhu ristlihased ja külje rohkem:

Rõhk sõnal “rohkem”.
Tervis7
MemberBonsuna vastus oli ainus õige vastus!Sa küsimust ka lugesid?
Tervis7
MemberBonsuna peaks vist teadma, mida räägib.Ilmselt ta teab, mis ta räägib. Ma oma toitumise ja treeningu üle antud teemas ei kurtnudki. Tegelen ka selle teemaga jõudumööda.
Minu küsimus antud teemas oli fitness.ee rasvapõletajate sortimendi kohta kui tähele panid. Mõni seotud isik võiks valgustada.
Tervis7
MemberOotaks nüüd neilt ka vastust, kes vastust teavad…
Tervis7
MemberSain aru küll, aga hantlit võib mõlema käega ka hoida ju.Siis nad tasakaalustavad üksteist ja koormus küljele pole nii suur.
Tervis7
MemberVõtad hantli kätte, kallutad ennast hantliga külje poole ja siis tõmbad ennast sirgeks tagasi (või ka natuke rohkem). Siis hantel teise kätte ja sama. Ma loodan, et oli aru saada, pilti ei leidnud.
aprill 25, 2008 at 8:26 e.l. in reply to: Jooksmine nitme kiledressiga rasva% vähendamse eesmärgiga? #151843Tervis7
MemberKiled on jah ikka rohkem kaalu võtmiseks spordialadel, kus kaal oluline. Kui tahad rasva kaotada joostes, siis pigem lisa oma treeningu keskele spurdid. Näiteks: 10 minutit sörki, 8x 30 sekundit spurti+30sekundit puhkust, lõppu jälle 10 minutit sörki. Paari nädala möödudes muuda spurtide arvu ja kestvust, et keha ära ei harjuks. Lisaraskused ei ole vajalikud.
aprill 25, 2008 at 7:00 e.l. in reply to: Jooksmine nitme kiledressiga rasva% vähendamse eesmärgiga? #151824Tervis7
MemberNo ega päris nii ikka ka ei ole, et 100% kaob vee arvelt. Rasketes tingimustes (ka kuum, külm) tarvitab keha rohkem energiat. Muidugi ei tasu luua illusiooni, et kui pärast sellist jooksu kaalule astus, siis on kogu kadu puhtalt rasva arvelt. See ei ole ju ka ilma kileta treenides nii.
Tervis7
MemberSaab ka kolmega kaalu vähendada. Maitseasi, aga igasugused rasvavabad asjad jätaksin ma üldse rahule. Rasva tarvitamine ei ole rasvumise peamine põhjus. Rasvu tuleb süüa, muidu ei saa keha vitamiine kätte.
Tervis7
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2795
http://www.sportlab.ee/forum/index.php?showtopic=59
Annab jõudu ja ka massi. Loomulikult toitumine ülitähtis, eriti ektomorfil. Muidu võid massist suu puhtaks pühkida. Ka jõu areng jääb viletsaks kui korralikult ei söö.
Tervis7
MemberToidukordi peaks olema minimaalselt neliEi ole nõus. Saab ka kolmega väga kenasti hakkama.
Tervis7
MemberOlen ka ise sellele mõelnud, aga hetkel pole sellesk rahalist võimalust. Ehk on ka netis kuskil spetsiaalset toitumiskava üleval, kust saaks snitti võtta
http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=14720 Panin enda oma kirja, vaata ka järgnevaid kommentaare.
Tervis7
MemberKuule homoaktivist. Mine Lääne-Euroopasse elama. Seal on teil hea elu. Saate parkides üksteisele peeruvahele keerata ja oi kui lõbus! Aga tõmba palun siit riigist nahuj!oss
Mnjaa. Oss on kõva tegija. Vähemalt arvuti taga. Tavaliselt sellised nublud ainult seal kõvad ongi…