Tervis7
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tervis7
MemberLihased tulevadki vaevaliselt. Lihasmassi kogumiseks on vaja rohkem süüa kui kulutad. See on peamine reegel. Lisanditega ehk oota veel natuke.
Tervis7
MemberMiks naeraksid? Ma arvan, et nad peaks nutma, sest nemad raiskasid mõttetult aega.Mõtlesin seda, et kui keegi hakkaks halama kui raske praegu sõjaväes on.
Tervis7
MemberÄrge halisege nüüd. Praegu on sõjaväes ikka asjad kõvasti paremad kui siis kui ma ajateenistuses olin (5 a. tagasi).20 aastat ja rohkem tagasi sõjaväes olnud eestlased naeraksid selle kõige peale…
Tervis7
MemberNegatiivne faas on raskem jah, kuna seda ei tehta hooga, vaid aeglaselt lihast kasutades ja ta võtab kauem aega. Jalavigastusest taastudes on ka trepist alla saamine tunduvalt raskem kui üles minek.
Tervis7
MemberIntelligentsem kui see tolade teema.
Tervis7
MemberTola on see, kes põeb, et teised teda tolaks peavad.
Tervis7
MemberHuvitav on see, et igaüks tahab teema siis lõppenuks lugeda kui tema on just saanud oma suure tarkuse ära jagada kõigiga. Kardate kriitikat?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tervis7
MemberSelles mängus oli Saksamaa algusest peale hea ja ei tõusnud ta kusagilt tuhast. Eelmised mängud ei olnud jah nii tugevad.
Saksamaa ja Holland tõenäoliselt finaalis, kus võib juhtuda mida iganes. Tõeliselt põnev mäng tuleks. Aga enne vaja poolfinaalid läbi käia ja Hollandil poolfinaaligi jõuda. Kerge see kindlasti pole, sest viletsad on kõik juba välja kukkunud.
Tervis7
MemberTool saab mingil määral rööbaspuid asendada. Tõsta raskus sülle kui oma kerest puudu jääb ja anna minna. Teen kodus pidevalt nii.
Tervis7
Memberarusaadav, et tegelane nimega codec on imbetsill, aga nii käitutes langes Kalmus vähemalt samale tasemele.Kas nüüd ka mitte sina ei laskunud samale tasemele?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tervis7
MemberVäga hea ja loogiliselt kirjutatud post Matult.
Tervis7
MemberSiin on kirjeldatud ikkagi haigust ja mitte seda, et tervele inimesele on teraviljad kahjulikud.
Tervis7
MemberJah, nii tore oleks ju kui meie riik hakkaks ligi tõmbama logardeid üle maailma, kuna Eesti hakkab (sarnaselt Rootsile) logardite paradiisiks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tervis7
Member– C-vitamiini suured kogused?Väga huvitav lugemine. Toidulisade fanaatikutele kohustuslik.
Tervis7
Memberkrt, vahel hommikuti olen söönud sojahelveste putru jogurtiga hommikul, ja sisse lisanud veel why3 valku ja veits (2spl) maitsestamiseks glükoosi :S. kas pean sellise söömise koheselt ära lõpetama. Rasket füüsilist ei tee tööl.Ma arvan, et sa saad oma küsimusele siit kõikvõimalikud vastused, mida on võimalik üldse anda.
Mina isiklikult sojahelbeid ei sööks. Glükoosi ka korralik hunnik juurde… Söö parem tatraputru tuunikalaga ja pane tomatipasta silm keskele.
AutorPostitused