TerrenCe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TerrenCe
MemberSee on Leena Annuse toitumiskava?
Mul on ka selline. Mulle ei meeldi saiad enne trenni, teevad kõhu nii raskeks.
TerrenCe
MemberPäris suured muutused on ikka inimestes toimunud. Elu muutus neil kõigil paremaks arvatavasti

Mina leian motivatsiooni ka sellistest enne/pärast piltidest.
TerrenCe
MemberKas see on tõsi, et snus “lõdvestab” lihaseid. Kuskil olen kuulnud sellist juttu, et kas selles on mingi iva?
TerrenCe
MemberJõusaali teen korvpalli kõrvalt. 6 v 7 aastat juba käinud.
TerrenCe
MemberPeale enda trenni käin klubi jõusaalis, muidu Jüris ja MyFitnessis.
Suveks plaanin minna Revalisse.
TerrenCe
MemberMul oli ka. Nüüd pean koguaeg harjutusi tegema seljale ja venitama peale trenni. Ravisin tablettidega, mis hävitasid seda põletikku. Vahepeal selg ikka annab tunda, aga nüüd saan vähemalt korralikult trenni teha.
TerrenCe
MemberÜldse mitte paha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas seda mixmeistrit on muidu raske kasutada ?
TerrenCe
MemberGunnar Männik
Telefoni number: +372 5622 6959
Kui kellegil siis veel vaja.
TerrenCe
Member06.15 – Kodujuust, müsli, 2x banaan, 3x muna
10.45 – Koolitoit
15.00 – Salat või puuviljad
18.45 – Liha, + (kartul, riis, makaron)
20.30 – Kohupiim
MemberMina oskan vaid kiita. Minul on praegu selg taastumas. Tablette andis mulle ainult seepärast, et mul oli kuskil seljas sügaval lihastes põletik. See seljavalu oli tingitud sellest, et olin väga vähe selga treeninud ja peale trenne ei olnud ennast korralikult venitanud.
Mina käisin Männiku juures Karellis 600 krooni eest. Andis visiitkaardi mulle pärast kuskile Kalevisse, kus tal hinnad odavamad (e. umbes 400)
TerrenCe
MemberMul praegu 15 aastasena on säär ikka 1.5x suurem kui biitseps. 6 aastat korvi on teinud õnneks oma töö. Aga jõusaalis üritan ikka teha jalgu ja ülakeha võrdselt.
TerrenCe
MemberMina käisin kiropraktik Gunnar Männiku juures. Tema väänas selga ja näitas harjutused. Tagasi minema ei pea, just kui midagi hullu ei juhtu.
veebruar 5, 2009 at 2:46 p.l. in reply to: Kuidas Õigesti Ja Tulemuslikult Lihasmassi Kasvatada #182804TerrenCe
MemberMulle andis see artikkel innustust ja jõudu edasi minema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TerrenCe
MemberAitäh sellise raamatu eest. Seal päris huvitavat ja kasulikku infot.
Äkki keegi teab öelda, millistes Tallinna raamatupoodides võiks kõige rohkem olla
selliseid terviseraamatuid?
TerrenCe
MemberEi jaga sellest mandlite värgist midagi. Keegi seletaks kuna need ära lõigatakse?Niisama neid ära ei lõigata. Need lõigatakse siis kui on probleemid nendega, ehk siis kurguvalud ja angiin. Mandlid on osa immuunsüsteemist ja kaitsevad mingit sorti bakterite eest.
AutorPostitused