TerrenCe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TerrenCe
MemberMul on mõnipäev selline, kus lähen kell 18 v 19 magama, ärkan 5.30 – e. umbes 12 h
Hea on olla nii
TerrenCe
MemberKui see seal artiklis Madonna käsi on siis on küll asjad jubedad. Aga ma ei usu, et 50 aastane naine peaks hakkama steroide võtma…..
TerrenCe
MemberPesen iga hommik. Sest lähevad lihtsalt nii kiiresti rasvaseks. Võibolla peaks ka ümber hakkama harjutama:D
TerrenCe
MemberSama siin, pöördusin nahaarsti juurde, kirjutas mulle Dicali, Differini ja Dalacini. Nägu on läinud palju paremaks.
Kord kuus käin kosmeetikus. Toitumist olen ka ikka jälgima rohkem hakanud. Joon porgandmahla igapäev ja muud. Minu arvates on see akne suurus mingil määral sõltuv toidust. Mingi aeg kus ma jõin väga palju piima, tekkis mul kohe palju rohkem punne, kuigi allergiat mul pole.
Aga loomulikult, mõnele on antud ilus ja terve nahk, ja nad võivad süüa ja juu ükskõik mida, nahk ikka ilus.
TerrenCe
MemberNii palju kui mina olen lugenud, siis see on see kui närvisüsteem hakkab kohanema raskuste tõstmistega ja ei oska täielikult neid võimalusi kasutada. Kaua sa jõusaalis käinud oled?
TerrenCe
MemberMa söön u 250g kakao kohupiima (as saidafarm) enne magamaminekut. (15-30 min enne)
Miks neid rasvu karta, mida kohupiim sisaldab, minuteada ei ole nendes rasvades midagi paha.
märts 16, 2009 at 6:27 p.l. in reply to: Sooviks teada saada pulbritest ja tablakatest , mõju jne . #186887TerrenCe
MemberAga kui vana sa oled üldse?
TerrenCe
Member1 Kulp Whey Gold
u. 40 g Trabuben suckerit:D
TerrenCe
Member1-2h
TerrenCe
MemberSellise lühifilmi kohta väga head ja realseed stseenid. Suitsetamise vastu olevana pooldan sellist filmi, hirmutab võibolla natuke suitsetajaid:D
TerrenCe
MemberHead naistepäeva !
TerrenCe
MemberMul juba palju parem, paar päeva veel ja kõik korras. Õhtuti olen määrinud vaid külmageeli.
TerrenCe
MemberTäiesti lõpp, päris toiduga ta kindlasti ei kasvanud nii lihastesse.
Või geneetika nii hea?
TerrenCe
MemberEt aju saaks ajukoores (e. mälust) infot, peab aju olema ka puhanud. See tähendab, et sa pead ikka unetunnid täis saama, et efektiivselt õppida. Mul on nii olnud, et unise peaga õppinud, meelde midagi ei jää. Nagu loeks lihtsalt ridu.
TerrenCe
MemberMina ühe koti tarbisin. Andis kõvasti juurde. Seal sees veel veits kreatiini, mis annab jõudu. Taastas ka väga hästi.
AutorPostitused