TerrenCe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TerrenCe
MemberÜletreening on kiire tulema nii ju?!
Maga ka ikka korralikult, see on väga tähtis taastumisel.
TerrenCe
MemberMul võeti vist 2 aastat tagasi välja. Elu peale seda palju parem. Väga harva haige, rõvedat angiini ei saa enam.
Haiglas olin vist 3 päeva. Esimene nädal sõin ainult vedelat toitu, sh hästi vedel kartulipuder jms. Kurk oli väga tundlik. Rääkida oli isegi valus.
Aga 100% oli väärt!
TerrenCe
MemberEnam ei viitsi närida, dropsid mugavamad ja “viisakamad”.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TerrenCe
MemberEndal suht igapäev väike karp kaasas + 1 kodujuustu tops.
Karbis siis vastavalt, kuidas aega on. Halvematel päevadel täistera leib ja sink,juust. Headel kana/loomaliha tükk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaid koolitoidust kõhtu täis ei saa.
TerrenCe
MemberBAVi liidad kellalt saadud tulemusele, nii saan mina aru.
TerrenCe
MemberTerrenCe
MemberKui endal aega on, siis naudin toitu. Super
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Räägitakse, et mäluma peab 1 suutäit 32 korda. Nii palju küll pole alati aega.
TerrenCe
MemberSee oli naljana mõeldud?
Kui oli, siis ei tulnud küll hästi välja..
TerrenCe
Memberebamugav tunne oli vaadata :S
TerrenCe
MemberKui on rõdu, siis võid mingi aeg seal hoida, pidev õhuvool peaks selle haisu ära viima .
TerrenCe
MemberOmapärane ja naljakas:D
Mida välja ei mõelda!
“>Mu tuttav ükspäev rääkis, et sa ei usu, ma nägin kuidas MUPO Ott Kiivika trollist välja viisid. Siis arvasin, et ta valetab, aga no nagu näha, siis reklaamis juba nägin Otti ja sain kohe aru, mis toimus.
TerrenCe
MemberHaige, oleks selline puhtana, oleks veel haigem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TerrenCe
MemberPalju õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TerrenCe
MemberEndal “kiirendan” ka ainevahetus just hommikul nisukliisid süües. Peab tunnistama, et on parem olla küll päeval, kui sai ikka kliid sisse võetud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>