Terranova
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Terranova
MemberSiiski arvan, et raskused on liigselt suured ja muidugi soojendus peab olema väga hea ja aktiivne ja muidugi puhkepäev võiks enne seda trennipäeva olla.
Terranova
MemberMarek Kalmus – 2. koht
Imre Vähi – 1. koht
Argo Vaible – 4. koht
Ott Kiivikas – 2. koht
Terranova
MemberMa soovitaks sul joosta 3x nädalas 30min, kui nii palju ei suuda siis proovi alguses 20min ja siis hiljem 30,40 jne. Minu puhul mõjub see suht hästi, kuigi ma kaalun ka suht vähe ning pekki väga palju kõhul poleAga mida peaksid tegema need inimesed, kel jalad ei kannata joosta? Velotrenazöör ja sõudeergomeeter on siin abiks.
Terranova
MemberÕnnitlused Viljandi rahva poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Terranova
Memberaga kui palju oleks normaalne süüa rosinaid peale trenni?ca. 200g
Terranova
MemberKas keegi teab ja viitsiks kirjutada igale lihasele baasharjutuse ?Rinnale – lamades surumine
Jalgadele – kükkimine
a rohkem ma ise ei tea
biitsepsile on vist scottpingil ?
Reis (esikülg): kükk, jalgade surumine
Reis (tagakülg, kakspealihas): jõutõmme sirgete jalgadega
Seljalihased: tõmbed ettekallutatult, selja sirutamine
Delta: seistes surumine, istudes surumine kukla tagant, surumine hantlitdega, tõmbed eest üles
Rind (ülemine osa): kaldpingil surumine (pea üleval pool)
Rind (alumine osa): surumine rööbaspuul, kaldpingil surumine (pea all)
Rind: surumine lamades
Biits: küünarvarre painutused hantlite ja kangiga, käte kõverdamine rippes
Triits: rööbaspuul, surumine kitsa haardega, lamades z-kangiga surumine
Küünarvars: küünarvarre kõverdused pealt haardega, randme harjutused hantlite ja kangiga
Säär: seitses kangturjal, istudes
Kõht: pukil, jalgade tõstmine
Terranova
MemberTa on 196 cm pikk.
Ta oli Chicago erinevates ööklubides väljaviskaja. Peale seda kolis ta sealt ära ning oli erinevatel staaridele ihukaistja. Näiteks Will Smith, Martin Lawrence, Jamie Foxx ja LL Cool J. Ta oli ka Notorious B.I.G. ihukaitsja. Peale Notorious´i tulistamist otsustas ta lõpetada töötamise ihukaistjana. Ihukaistja töö vahepealt tegi ta väiksemaid rolle erinevates sarj-ades ja filmides.
1998 aastal mängis ta filmis “Armageddon”, mille peaosas oli Bruce Willis. Sealt tekkis tal Brucega sõprus, ja tänu sellele aitas Bruce teda läbimurderolli filmis “The Green Mile”
Mängis korv- ja jalgpalli. Tal on sinine vöö Brasiilia Jiu-Jitsu´s.
Eks tema eelnev töö ja hobi (jiu-jitsu) nõudsid füüsilist valmisolekut, sellest siis tema jässakus.
Terranova
MemberPalju Õnne!
Terranova
MemberMa ootan põnevusega targemate meeste arvamusi, kuna mul on sama jama. Minu puhul on magamine 5 tundi, siis hakkan tundma andma. Autos olemine ja pikem kõndimine, siis annab kah tunda ning joostes. See on kestnud kaks-kolm aastat. Olen vahetanud madratseid ja käinu arsti juures, ei ole miskit paranenud.
Terranova
MemberVõtan 30g proteiini + 50g glükoosi + 500ml piima. Iga päev 1 ports.
Terranova
MemberTegelikult on asi korduste arvus, sest just see hulk, mida Sina sooritad, aktiviseerib eriti lihast kasvama.
Terranova
MemberViljandi, Spordikool, HC Jõusaal.
Terranova
MemberMul labajala liigesed ning põlved ja lõualuu. Lõualuuga oli mõned aastad tagasi lahe asi, sõin just liha ja läksin liiga hoogu ja liiges läks nagu välja. Suu sain küll kinni panna aga väga ebamugav oli. See oli siis paar päeva, lõpuks lihtsalt andsin endale tutaka mööda lõugu ja oligi tagasi. Nüüd püüan söömisel tasane ja ettevaatlik olla. Muideks, suudlemisel on ka eriti rõve see, kui hakkab naksuma. Eitea mida küll tyttö sel ajal mõtleb:D
Terranova
MemberKa rinnamasinaga saab kenasti, praktiliselt sama süsteem mis ristivedu, kuid selg fixeeritud.
Terranova
MemberMa vaatasin, et ma teeks esimest päeva ca 1 h ja 40 min ja teist päeva 1 h 40 min. Et viiest tunnist ei ole kuidagi juttu. Lühidalt käib asi nii, et max. 1 minut seeriale ja sama palju puhkepausile. Aga kui vaadata seda kava ülesehitus, siis on natuke jama- rind ja triits samal päeval, selle võiks ära jätta. Ise teen triitsa ja õlga samal päeval.
Et Sa võiks panna rinna ja biitsa kokku samale päevale ja see pullover võiks olemata olla.
Et trennipäev ei oleks nii kurnav nagu Sul siin on, siis soovitaks üks nädal teha rinda horisontaal+ potitiivne kalle, teine nädal horisontaal+ negatiivne kalle, kolmas nädal negatiivne kalle + positiivne kalle.
Kuid see harjutuste süstematiseerimine on väga isiklik asi, seega keegi ei saa ette ütleda, et kuidas ja mida, seda pead Sa ise välja selgitama enda peal ning selleks ongi vajalik treeningpäevik.
-
AutorPostitused