Terranova
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Terranova
MemberPalju Õnne ja Tugevat Tervist ning Sitkust!
Terranova
MemberKas keegi teab millega Hr. Annus tegeleb? Kas elab ikka Soomes ja tegeleb ehk nooremate juhendamisega? Väga lahe oleks, kui saaks ta siia lehele meeskonda. Kindlasti on tal palju tarkusi ja nõuandeid kohe võtta.
Terranova
MemberMa tegin 20 kordust ja peale seda oli tunne, nagu oleks spurtinud, hingeldasin nagu segane.
Terranova
MemberTeha kõike vastavalt sellele millised on prioriteedid.Ma ise jagan õla tavaliselt esi- taga- ja keskmiseks peaks.Nii on võimalik õlga maksimaalselt treenida.Rinnapäeval teen delta esiosa, kuna see osaleb rinna tegemisel ka omajagu.Tagaosa teen samal päeval mil selga ja keskosa mahutan ka kuhugi.Ma olen juba poolteist aastat jõuxis käinud ja selle ajaga saab juba aimu millised lihased sul hästi arenevad ja millised mitte.Rinda ja õlga olen ma sunnitud palju tegema, samas kätt ei tee ma üldse.Käsi kasvab kükke tehes.käsi kasvab kükke tehes???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Terranova
MemberÕnnitlused Argole!
november 16, 2007 at 7:27 p.l. in reply to: 17.11 Elite Tour Marseille France ENNUSTA JA VÕIDA! #131379Terranova
Member9. koht
Terranova
MemberVähi – 8.koht
Vaible – 11. koht
Kalmus – 9. koht
Ader – 13. koht
Terranova
MemberÕnnitlused Viljandist Janarile!!!
Ei saa spekuleerida, et jõutõstja tehnikat kasutades tõmbaks Ta rohkem. Igal on omad tugevad küljed ja väikesed puudused. Muidugi, Janar, kui Sa seda postistust loed, siie ehk kommenteerid seda teemat.
Terranova
Member1. Ott Kiivikas
2. Imre Vähi
3. Argo Vaible
4. Marek Kalmus
5. Marek Morozov
Terranova
MemberMõnel ei tule toitumisprobleemidest kõht ette, vaid ka närvidest. Mingi halb sündmus, näiteks. Lähed paksusk ja kõik, midagi ei saa parata. Mida siis teha (kuigi toitumine on pidevalt ok)?
oktoober 25, 2007 at 4:14 p.l. in reply to: Meeste MM kulturismis Jeju City 2007 – fotoreportaaž! #129179Terranova
MemberMeeletu jalg on mehel ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 25, 2007 at 2:53 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA- Meeste maailmameistrivõistlused – Jeju City #129154Terranova
MemberII koht.
Terranova
MemberSmõttes et teen ise ka vahel 8-12 intervalli vbla, aga siis on intervalli pikkuseks 20 sekundit ja puhkepausiks 10. Ja see on siuke võistlussportlase teema juba:)jrx- mis spordialaga Sa tegeled ja kas oled ehk laiemas ringkonnas tuntud (ajalehes kirjutanud, telekas rääkinud, telekas sind võistlustel näidanud)?
Terranova
MemberEga kohe ei hakkagi põlema, et lähed koju peegli ette ja vaatad, kuidas rasv põleb ja sentimeetrid kaovad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alguses soovitaksin joosta 20 minutit 4-5 korda nädalas, pulsiga 120 – 140 lööki minutis. Väga hea oleks, kui muretsed endale pulsilugeja. See on selline tempo, kus näiteks saad kaaslasega rääkida või siis laulda (nagu sõjaväes on).
Terranova
Member1. muna- Kanamuna koorega 122 kcal, 8,4g rasva / Keedumuna 135ckal, 9,4g rasva
2. sai- 248 – 256 kcal, 3-3,5g rasva (oleneb tootjast)
3. õun- 44 ckal, 0,38g rasva
4. pirn- 48 ckal, 0,4g rasva
5. viinamari- 76 ckal, 0,6g rasva
6. mesi- 330 ckal, 0g rasva
7. loomaliha- Sealiha, kondita, keskmiselt 261 ckal, 21,3g rasva/ Veiseliha, kondita, keskmiselt 185 ckal, 11,5g rasva
8. kalaliha- Värske kala, puhastatud, keskmiselt 113 ckal, 4,3g rasva
9. riis- 352 ckal, 1g rasva, keedetud riis 122 ckal, 0,3g rasva
10. kartul- 77 ckal, 0,1g rasva
11. kiivi- 67 ckal, 0,6g rasva
-
AutorPostitused