Terranova
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Terranova
MemberPalju seda Tai Kane-i kreatiintsitraati korraga võetakse üldse?15-30g.
Terranova
MemberTai Kane kreatiintsitraadil on jah sees juba kõik vajalik:
Koostis:
Fruktoos 58,50%
Glükoos 28,17%
Kreatiintsitraat 13,33%
Terranova
Membermõni on juba sünnist saati selline hobusenägu ja kirvelõug, niiet ma ei teeks selle järgi mingeid järeldusi.sama on jõusaalis välimuse järgi hindamine, et oi kui kiiresti areneb.. äkki alles tuli, on head geenid, toitumine ja treening paigas? ja akne puberteedist
Kui keegi liiga kiiresti areneb, siis tahetakse ta kohe süstijaks tembeldada, ma ei tea, kas siis selleks, et end paremini tunda vms..?
kõige paremini tunneb ikka süstlajälgede järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tahaks näha, mis Sust järgi jääb, kui Sa riietus -või dušširuumis hoolega vahid treeningkaalase tagumikku,et leida sealt süstimise jälgi. Soovitaks Sul passipildid ennem ära teha.
Terranova
MemberJube vastik lugu küll. Olles elava fantaasiaga, kujutasin ette kuidas see õnnetus aset leidis.
Ega siin vist ei saagi selle käega teha midagi jõusaalis, kui ei saa haardesse haarata midagi. Sest enamus asjad tuleb ju kätte võtta. Ehk kodus kätekõverdused, kui seda on võimalik üldse teha. Ujumine tundub kõige paremini kätt koormav treeningmeetod.
Aga jah, spordiarst kindlasti oskab soovitada midagi mõistlikumat.
Terranova
Memberüleskutse inimestele kes käisid Viljandis võistlust vaatamas,kas äkki keegi juhtumisi ei filminud üritust?pildid vaadatud kui oleks veel parem kui saaks videot vaadataüks vana filmis sääl küll. tuli poole päält aga miskit sai kaamera sisse ikka. mina toda vana ei tea, ehk keegi nägi ja teab tema kontakte.
Terranova
MemberMilles Vähi üleolev käitumine väljendus?Šestikuleerimine ja nägude tegemine. Äkki ta ogni selline, ma ei tea, hea kui ta ise selle kohta oma arvamuse ütleb.
Terranova
MemberKäisin ka vaatamas- väga positiivsed muljed. Natuke segas, et osad võistlejad ei saanud käsklustest aru. Ja natuke häiris Vähi üleolev käitumine ja poosetamine laval. Aga kõik muu oli väga mõnus ja naised olid eriti ilusad.
Terranova
MemberTulen.
Terranova
MemberLuksumine tekib sellest, et Sinust räägitakse taga. Iidne Tõstamaa tarkus.
aprill 6, 2008 at 10:46 e.l. in reply to: Viimase 50 aasta 50 olulisemat seisukohta kulturismis II osa… #148964Terranova
Membertäpselt nii ongi
kuulan muusikat ja unustan üldse lugemise ära, kui tunnen, et kuradi raske, enam üldse ei taha minna, siis leian, et vist on täis umbes-täpselt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
a ja üks asi.
9. Parim viis põletamaks jõutreeningut tehes rasva – suur raskus lühikeste puhkepausidega.
tähendaaaab… nats vastupidi ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et rasva põletada ja jõutreeningut teha peaks nagu olema v nii
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see lause võttis mul juhtme nii kokku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mind näiteks segab muusika trenni ajal, kui siis vaikselt taustaks sobiks- pean saama ikka kuulama oma mõtteid ja analüüsi sooritatud harjutuse kohta.
Terranova
Memberkuidas siis kohtumine oli?
Terranova
MemberÕnne minu kavakoostajale!
Terranova
MemberQuadrol Eiselt’is(fitness.ee e-poes) on jah see sees, aga toote eesmärk ei ole sama, mis SAN Bone Boost’il
“> Kuid, kui see on mingi võtmekomponent luude ja lihaste taastamisel, siis võib asendada Bone Boost’i Quadrol’iga?Need on suht öö ja päev.
Terranova
MemberCissus on Quadrolis sees.Tõlget palun
“>Terranova
MemberTundub,et keegi pole sellest midagi kuulnud.
“>AutorPostitused