tereummikust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tereummikust
MemberNo paljudes kohtades on teemaks tulnud, et parem oleks mitte segada loomset ja taimset valku kokku (märkimisväärsetes kogustes). Lihtsalt väike nõuanne.
Kui sa oled fitness.ee liige ja sulle tuleb iga nädal meilile Fitness.ee uudiskiri, siis kui ma nüüd ei eksi, nende kirjade lõpus peaks olema miski selline, kui “nädala retsept”.
Otsisin kiiruga ühe välja oma meilboxist:
Nädala retsept:Kohupiimasheik
150g -200g kohupiima
50g külmutatud marju
400ml ananassimahla
Mikserda kõik koostisained, kuni segu on ühtlane.
tereummikust
MemberÄra mõtle nii palju, suusata mureta.
detsember 29, 2009 at 7:51 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 29 detsembril Beta-Alanine Fast ilt #246024tereummikust
Member750
detsember 29, 2009 at 5:57 e.l. in reply to: Kui tahad kasvada, siis tee kolm trenni nädalas… #246009tereummikust
MemberAga selg? Pole just pädev antud teemas, kuid kuskilt on meelde jäänud, et seljalihased (lailihas jms) pidavat ka suuremad lihased olema. Endal näiteks on Oti kava ja päevad algavad rinnalt surumisega, kükiga ja lõuatõmmetega.Lõuatõmbed ongi eelkõige ülaseljale, lailihasele..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberMa ise lugesin Forskoliinist, kui toidulisandist hoopiski eelmisest Muscle&Fitnessi ajakirjast, täpselt küll ei saa öelda, kas seal midagi targemat ka kirjas oli, ei mäleta. Hetkel üle vaadata ka ei saa, olen tööl.
Endal pole nö. vabalt saadavate testoboosterite kohta mingit arvamust. Pole kunagi tarvitanud ega uurinudki. Lihtsalt Forskoliin kui lisand hakkas millegipärast rohkem silma ja tekitas mingisugust huvi.
tereummikust
Memberehh suured tänud mõnituse eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jah olen noor
ja mida se kool siia puutub koolis õpin üllatavalt hästi ja ei ole pätt .
aga mõni arvab ikka siin ei tea mida.
ainult üks asi on sõber pakkus kunagi suitsu mulle ja selle pärast jäin ka sõltuvusse ja nüüd siiamaani . suitsetamine on ainult kylge jäänud

Eks see ole teada, et just nimelt sõbrad ongi need inimesed, kes seda kõike halba sulle pakuvad esimest korda. Ega võõras inimene tänaval tule sinu juurde jutuga, et kuule suitsu oled teinud? Ei? Aga ehk proovid ühe, see on väga hea vms. Pead oskama ei öelda. Sa oled ju veel noor, sul pole mingit probleemi maha jätta. Võta arvesse, et mida vanemaks sa saad, seda raskemaks see loobumine muutub.
Aga jah, olgem ausad, tegelikult ei ole asi üldse mitte suitsetamises, et sa nö. ei kasva. Ju on toitumises või treeningus miskit mäda.
tereummikust
MemberMina sain igatahes aru, mida sakurai üritas öelda. Tema ei pea tänavakakluseks inimesi, kes omavahel tõukelvad ja maadlevad, kes rusikaga, jalaga, peaga või mõne muu esemega kehasse EI löö. Ka mina liigtaks seda rohkem maadluseks, kähmluseks, kuna olen näinud ka rohkem selliseid tänavakakluseid, kus keegi kannaga näkku saab või nospel pooleks lüüakse.Ma usun, et enamus meist on aru saanud sellest, mida Sakurai üritas öelda. Point on aga selles, et tema üritas seda seletada läbi mingi erilise totruse. Ta oleks pidanud alustama sellega, et temasuguste Rambode jaoks on õige tänavakaklus ikka see, mis lõppeb reaalse nakkaudiga ja vähemalt üks osapooltest on verine ja lõhki.
Olgu siis nii, miks ka mitte. See on tema arvamus, kuid seda ei ole mõtet teistele peale vägistada, veel seda enam, kui tegemist on nii väära ja lapsiku arvamusega. Case closed vää
tereummikust
Member750
tereummikust
MemberKas sa oled loll või sa mängid lolli?Ja tereummikust, päris kindlasti ei ole sa näinud 30 kaklust tänaval. See et kaklus toimub tänaval, ei tähenda et tegemist tänavakaklusega.
No päriselt nagu lambaga räägiks.
Ju siis Rakveres käivad asjad teistmoodi..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja lisan veel, et Sakurai sina kindlasti oled see tark mulle ütlema, palju ja mida mina oma elus olen näinud. Tule maa peale tagasi seal kosmosest, või mis iganes koha pealt kuhu sa oma lapsiku egoga tõusnud oled.
tereummikust
MemberPuhas tehnika on tellis pähe ja jalaga näkku, mitte lambist vehkimine. Ära esine. See kui sa oled näinud, et mingid kaks juuatäis tähte üksteisega paarituvad ei tähenda et sa mingit kaklust näinud oled.Tänavakaklus ei olegi kaklus, see on tuim lödiks tampimine lihtsalt. Ei ole niiet et üks lööb teist ja vastupidi. Vaid üks tuimalt retsib teist ükstapuha mis põhjusel. Nii see kahjuks on.
No tõepoolest, mis komöödia see on? Ma olen näinud, ma usun üle 30 kakluse tänavatel kindlasti, öises kesklinnas ja mitte kordagi pole ma sellist asja näinud, nagu sina siin enesekindlalt seletad. Täielik nonsense.
Ja sul pole mõtet nüüd jälle targutama hakata, nii mõttetul teemal küll mingisse vaidlusesse ei kavatse laskuda. Nii see kahjuks on.
detsember 22, 2009 at 9:24 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 22. detsembril Creatine UltraLife ilt. #244402tereummikust
MemberTõstame siis natuke hinda soojenduseks
700
tereummikust
Memberwhy not? olen ka käpp.
tereummikust
Member100% SE
tereummikust
Member
päris hea. ma kuni lõpuni vaatasin, et saab ikka oma tõukamiste eest vastu vahtimist ära…See, et pede suur ja tugev on, ei tähenda veel, et ta lüüa oskaks. Kui ta nö. vastane ei oleks mingisugune kõrvaltänava kohalik parm olnud, poleks ainult tõukamisest ja väntsutamisest ilmselgelt piisanud.
tereummikust
MemberEriti hea on, sest kui ta jaanuarist saali läheb, siis sellele 64 annab üpris kiiresti minumeelest massi koguda, aga nende kõhulihaste kohta niipalju, et sul arvatavasti pole lihasmassi sealgi ja pead natuke treenima neid massi lisades. EduKui ta sööma ei hakka, ei õnnestu vast mingit massi eriti koguda.
-
AutorPostitused