tereummikust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tereummikust
MemberMa ei oska küll öelda kui suure koormuse jalad taipoksis saavad, aga jõusaalis võiksid midagi ikka teha. “timo116” mõte jõutõmme, lisaks veel kükk, ja säärele midagi (vaata siit hajrutusi säärele)Tahtsin küsida veel sellist asja, et igal pool on mainitud, et peale trenni peab puhkama päev – 2. Aga kui ma näiteks täna tegin selle kava järgi jõusaalis trenni, siis kas homme jooksma minek ( u.5km) oleks ületreening? Ühesõnaga, kas ületreening on ka siis, kui teen trenni mitu päeva järjest, aga erinevatele lihastele, näiteks:
Esmaspäev jõusaal
Teisipäev jooksmine
Kolmapäev jõusaal
Neljapäev jooksmine
Reede taipoks
Laupäev jõusaal
Pühapäev taipos
tereummikust
MemberSoovitaksin sul lihaste kõrvale ka natuke rohkem enesekindlust kasvatada, pane prioriteedid paika! Jõudu treenimisel!
tereummikust
MemberHakka sööma korralikult muiud oled varsti lihastest ilma ja on ainult see 5cm rasv millest sa tahad lahti saada..Hommikul pudru lõuna on sul ok..Enne trenni kohupiim,kodujjust,munad jms..Ja peale trenni ka korralik praad..Pluss vahepeal võid mingeid pähkelid jms süüa.Vaata et need praed mida sa sööd poleks väga rasvased ja süsikaterikkas..Võib olla on loll küsimus, aga kas just rasvade maksimaalseks põletamiseks ei ole just hea hommikujooks ilma eelneva söömise ja rohke veega?
tereummikust
MemberKui oleks see võimalus, magaksin ise rahulikult öösel nii kaua, kuni uni ise ära läheb, ja kui tagasi tuleb – viskaksin uuesti silma looja. Aga kuna sellist võimalust aeg ei võimalda, siis kipub minu keskmiseks jääma 7-8 tundi ööpäevas. Saab hakkama küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberJooksu puhul oleks seda kõige parem pulsikella pealt vaadata. Kuskil oli siin teema, kus räägiti väga pikalt neist. Kindlasti on ka mingeid Valemeid ja kalkulaatoreid, aga need on suhteliselt umbmäärased, aga noh mingi aimnduse saab sealt ikka.Selle kalkulaatoriga sain ma tulemuseks, et peaksin jooksma päevas 25km, et põletada veits rohkem kaloreid, kui keskmiselt tarbin. Ju tegin midagi valesti, aga tänud ikkagi, uurin seda pulsikella värki.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberMõlemad nii Hera80 kui ka Whey3 on väga head. Rasvade põletamise koha pealt katsu toitumine ja treeningud nii ära tasakaalustada et sa sööd vähem kaloried kui treenides kulutad, Defitsiit võiks olla 100-200 kalori vahel. Selles leiad abi siit. Lihase kasvatamisel söö valgurikkaid toite, ning kasuta jõusaalis korraliku kava. Vaata siia.Edu sulle edaspidiseks!
Kaloriarvutamisest on kindlasti abi, suured tänud. Olen sel alal suhteliselt algaja, nii et ehk oskaksid öelda, kuidas ma peaksin täpsemalt teadma, palju ma päevas kaloreid kulutan tehes kindlat trenni. Hetkel lähen näiteks jooksma, jooksen umbes 3km täna. Kuidas ma tean umbkaudu, palju kaloreid ma joostes põletan?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused