tereummikust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tereummikust
MemberKohupiim on enamuses siiski aeglaselt imenduv valk, peale trenni oleks kiiremat valku vaja.PS: milleks on vaja esimesena vastates tsiteerida teemapostitajat?

Mmm.. Mis vahet sel on? Ei näe küll, miks peaks sellisest asjast mingit probleemi tegema?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberÜhe ehk..
tereummikust
Memberküsimus selline et kas pärast trenni vadaku valgu joogi asemel võiks selle asendada rosinatega kohupiimaga(rasvavaba) ? sest ei meeldi eriti nende kokside tegemine vaid meeldiks reaalset silmaga nähtavat ja hamba all tunda andvat toitu süüa. teoreetiliselt nagu mina asja näen on seal sees rosinad ja see tähendab et kohupiim sisaldab nii valke kui kaa süsivesikuid.Vadak ongi ju vahetult peale trenni joomiseks, ega siis jõusaali garderoobis hakka kohupiima sööma? Korralik sööma on umbes tund aega peale trenni nagunii väga tähtis, vadaku või vadakuta. Aga jah, põhimõtteliselt võib asendada küll, ainult, et palju selles kohupiimas rosinaid on? Kas süsikaid piisavalt?
tereummikust
Membermm.. magustoiduks on kuidas kunagi, mingi karamellkisell, kohupiim, kakaokreem, mingid tavalised kissellid millegiga, vahukoor, jäätis, tarretise moodi asjandused, rohkem eriti ei meenu.Eks ma astun laatsast läbi küsin sealt omale mingeid vitamiine. Aga näiteks kohukesed vms?
Kohukesed – kaloripomm. Vaata toodete pealt nende koostist ja eelnevalt tee endale selgeks, mida süüa ja mis kogused on head
tereummikust
MemberCapsum ja fastum, Haha – valuvaigistid, mitte lahendus probleemile. Puhkus on vajalik. Ise lõikasin täna endale tööl nõnda näppu, et 5 õmblust ja 2 nädalat trennist eemal, tore
tereummikust
MemberVõta fitness.ee’st endale lihtsalt algajate kava ja go for it, parim ja tulemusterohkeim lahendus I bet
tereummikust
MemberKahjuks ei oska praegu öelda, hiljem ehk saan veel infot anda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Imuunsüsteemi kõige lihtsamad tugevdajad ju antioksüdandid küüslauk ja sibul? Kui eriline tervisefriik oled, võid proovida ka piima elusbaktereid, kuid nende kättesaamiseks pead piimaseenega jändama, mis on tiba keerulisem, kui küüslaugu söömine.
Villide koha pealt nii palju, et mul ka elus olnud 2 tükki vist kokku aga mõlemad korrad igeme peal, ei teinud nende raviks midagi, kannatasin paar päeva, olin kodus soojas ja läksid ise minema. Tulid külma saades.
tereummikust
MemberQlimax on ka mul kindel tuleviku plaan, see aasta aga usun, et ei jõua. Tegemist palju ja majanduslik seis pole just parim. Ja noh, mis kõige parem, kohe saab ju HeadHunterz’it ka eestis nautida
tereummikust
MemberTervist, oleks siis selline küsimus, kas pikkus tuleb kasuks või kahjuks jõusaalis?Olen ise 205cm pikk ning nagu täheldanud, et areng ei ole nii hea, kui minust tunduvalt lühematel inimestel.
Kas pikk kasv pärsib lihase kasvu või milles asi võib olla?
Eriti nigel seis on rinnalt surumise ja üldse rinnaga, ei taha kasvada ning tulemused teiste asjadega võrreldes kõvasti halvemad.
Toitumine paigas? Ma ise olen vaid (esimest korda elus selles kontekstis
) 190cm pikk ja peale seda, kui panin toitumise paika ja lõpetasin igasuguse crapi söömise on küll vägagi märgatavaid tulemusi näha juba kõigest paari nädalaga. Peale trenni kasutan ka proteiinishake’i paueri laadimiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberTahaks teada, kas pasta toidud on tervislikult ning kas need teevad head. Olebn lugenud, et teevad ja neid soovitatakse süüa, aga tahaks ka asjatundjate arvamust?
..Pasta tooted on nagu makaroni tooted? JA makarone tooteid siinsed foorumid küll ei soovita..
Ootan huviga teie arvamust?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleneb, mis on eesmärgiks. Salenemisele kaasa pasta/makaronitoidud kindlasti ei aita.
tereummikust
MemberUmbes,,,,30min:)tund kaks tiksub ikka täis, tavaliselt õhtuti 9st 11neni teleka ees, läppar laual lahti, ei tea kas seda saab otse arvuti ees istumiseks lugeda aga jah.
tereummikust
MemberTahad käia ainult MMA võistlustel ja treenida kodus? Kui ma ei eksi, siis MMA’s pakatab ju erinevates valuvõtetest, mida tuleb palju harjutada, et nad ka ilusti välja tuleks. Samuti kotitreening, niisama kotti toksida paar raundi ilma tehnikata kodus ei anna mingeid tulemusi. Tee kodus neid pumpasid ja kätekõverdusi palju tahad, jookse peale ka aga sellise treeninguga, KUI sind üldse lastakse võitlusringi siis tõenäosus, et sind esimestel sekunditel maha väänatakse on suuremast suur. Mõttetu if you ask me. Võitluskunstid ei ole nagu maijooks, milleks ilma treenerita valmistuda saad. Mine trenni!
tereummikust
MemberMa arvan, et spagaati vastu seina harjutada ehk aitab löögikõrgusele rohkem kaasa.
tereummikust
MemberImelik. Mina tean, et see rasvadepõletamine hakkab 15. minutist. Kokkuvõttes on see ehk ikka iga inimese eripära.No loogiliselt peaks rasvade tõhusaim põletamine peale hakkama siis, kui süsivesikud põletatud on, ehk siis sõltub ainevahetusest ja eelmisest söögikorrast, seega igal inimesel veitsa erinev. Võin ka eksida, pakkusin huupi loogika peale hetkel
tereummikust
MemberPool aastat ühe paki mass2-ga? või olen mina millesti valesti aru saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ju on ütlemata suur pakk
AutorPostitused