tereummikust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tereummikust
MemberEi tea mis linki sa täpselt mõtled aga siit saad samuti kasulikku infot linkKaloriarvuti on vana sõber. Aga see teema oli kuskil siin foorumis ja sinna sai kirjutada mingist tervislikust toiduainest, mis mõnel kindlal päeval oli näiteks mõnes poes odavam jne. Et nagu foorumikülastajad informeerisid üksteist, kus ja millal on võimalik toidu pealt säästa. Nimelt tahaksin enda menüüsse tuua sisse tuunikala aga igalpool kuhu vaatan, on päris kirved hinnad. Mõtlesin, ehk keegi teab mõnda salajast X kohta, kus on odavam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
Membertuleb kiirelt , läheb kiirelt , tulemus pikapeale 0Loodan, et tabasid mu irooniamaigu selles lauses. Teema algatajale: Miks sa tahad endale igasugust pahna (mitte halvas mõttes) sisse juua/süüa/süstida/misiganes. Mind näiteks rõõmustaks palju rohkem, kui ma näeksin tulemusi enda kehas tänu tervislikule ja tasakaalustatud toitumisele kasutades minimaalselt toidulisandeid (loe: süütuke proteiinishake). Ehk peaksid ka sina selle peale mõtlema – mida naturaalsemalt, seda parem, või ei? Usun, et ka mu organism nõustub minuga sajaprotsendiliselt.
tereummikust
MemberEi hakka uut teemat tegema, kuskil oli kunagi teema, kuhu inimesed postitasid odavate tervislike toitainete kohta. Kas keegi saaks mulle palun selle lingi anda? Kasutasin otsingut ja uurisin ringi, kuid ei leidnud, nimelt tahaksin uurida tuunikala kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberSeda võib ilusti ka öelda, alati ei pea tõre olema! Ma tean et vahest ajavad algajate pisut lollid küsimused närvi kuid tean enda kogemustest et kui sulle kohe algul foorumis vastu nähvatakse siis ei mõju see just hästi.“Ära tee teisetele seda, mida sa ei taha et sulle tehtakse”
Antud olukorras “keesin veitsa üle” sellepärast, et ta on algaja (rubriik: Algajad) ja ta küsib toitumise ja toidulisandite kohta (rubriik: Toitumine, dieet ja toidulisandid), mõlemast rubriigist scrollis ta ka mööda oma teekonnal Teadjate foorumisse. Võiks ikka veidikene ümbrust uurida, miite kohe lihtsamat teekonda valida
MemberKüsimus oleks, mida võiks süüa niimoodi 4-5’daks söögikorraks? Olen kuskilt lugenud et valkusid ja “häid rasvu” peab sööma. Teades, et kohupiim on hea valkude allikas, ostsin ühe paki farmi vaniljekohupiima (250g) ja olen lugenud et häid rasvu saab pähklitest, siis ostsin ka ühe 150grammise paki maapähkleid. Umbes kella kaheksa ajal sõin ära. Kas tegin nüüd väga pahasti või on kõik ok?Kui sul on soov rasvu põletada, ürita süüa maitsestamata kohupiima, vähem süsivesikuid, millest peaksid hoiduma. Üldse soovitaks sulle pigem näiteks 4% (rasva) kodujuustu. Ise söön ka seda kohupiima asemel õhtul enne magamaminekut või siis päeval 1-2h enne trenni. Mulle piisab üheks päevaseks söögikorraks (väiksemaks) näiteks priskest õunast ja kodujuustust, aga ma toitun umbes nii, et 3 suuremat rooga päevas ja nende vahele jäävad siis väiksemate söögikordadena taolised eined, kokku 6-7 “einet” päevas.
tereummikust
MemberAga kuidas oleks toidulisnadite poole pealt ? Ja kas siukese treening plaani juures´, jõuavad lihased piisavalt taastuda, arvata võib et nv-del tuleb ka füüsilist tööd teha.Issand jumal, lihtsalt ava oma silmad, mine uuri natuke elu rubriikides “Algajad” ja “Toitumine, dieet ja toidulisandid” ja sa saad oma vastused.
MemberJa siit soovitus kõigile kes tahavad endal rasva vähemaks saada või six-packi:Ärge hakake igal kevadel 1-2 kuud enne suve tegema siia teemasi, et vaja rämedamat sorti kõhtu ja rasv kehalt kaotada.
Teie järgmise suve keha saavutamine algab sellel suvel!
Päris nii must-valgelt ei ole ka mõtet hirmutada
Membermõlemad on ameerika tooted BSN ja Muscletech , mõlemad kuuluvad tippude hulka , erinevatel inimestel toimib erinevalt , muscletech puhub alati jutu suureks , ma võtaks ennem ikkagi muscletechi nox9 – kuid milleks sulle nii võimsaid tooted ? need alla 18 mittesoovitavad + võib kaasneda erinevaid kõrvalnähtusi , käi ennem kasutamist spordiarstide vastuvõtul ja lase füüsilist vormi testida, vererõhk jne et oleksid 100% tervise juures.IMO sa veel liiga noor et midagi nii võimsat proovida, võta parem klassikaline kreatiin+proteiin+süsivesik. Oleneb vägagi palju treenitustasemest, ma ei näe põhjust miks peaks varem, kui 3-4 aastase staaziga võtma – siis on areng peatunud ja keha vajab “süsti” et easi areneda. 17 aastasena sul on kõik kasvupotensiaal olemas – kokkuvõttes pole mõtet raha ja tervist raisata.kamoon rannahooaeg ukse taga, kõik tahavad kiiresti põkiks
MemberKaua teemaalgatajal üldse treeningstaazi on ?Ilmselt umbes kuu aega jõusaalis kavata muidu siplemas käinud
tereummikust
MemberJa milles on su point?Nagu ma ütlesin on kuni 2 naela ohutu rasvapõletus. Üle selle viib endaga ka lihast kaasa.
Ma lihtsalt leian, et ei ole mõtet hakata kohe paaniliselt kaloreid lugema, piisab ka lihtsalt endale selgeks tegemisest – Mida süüa ja mida mitte esiteks. Ju mul läks siis palju lihast kaasa selle kuuga, egatahes toitusin valgurikkalt, lihased läksid suuremaks (biitseps,triitseps põhiliselt) ja jõudu tuli korralikult juurde. Jooksin ka 3x nädalas ja tegin jõusaali 3x nädalas. Aga samas ma olin ka enne teinud regulaarselt taipoksi 8 kuud ja vorm oli ennegi rahuldav..
tereummikust
MemberAga ta plaan vist ongi kiire ja drastiline kaalukaotus?Üks nael (0,45kg) keharasva on umbes 3500 kcal.
Ohutu kaalukaotus on 2 naela, ehk umbes 1kg rasva nädalas.
See tähendaks, et ta peaks sööma juba 1000kcal päevas vähem.
Arvan, et lühiajaliselt olla üsna tugevas alakaloraažis ei tee raskele ja rasvas inimesele midagi.
Nii kaks nädalat – 1 kuu.
Oluline on muidugi ka see, et ta oskaks õigel ajal lõpetada ja kui ta peaks tundma end halvasti, siis peaks lõpetama selle koheselt.
Kui ma hakkasin tervislikult toituma ja eemaldasin oma menüüst pmst kõik valgejahutooted ja maiustused, asendasin kartuli/riisi tatraga ja enamus kordadest sealiha kanafileega, võtsin kuuga alla 8-9kg. Kõht salenes, lihaste kontuur tuli rohkem välja ja jõudu tuli juurde. Hmm…
tereummikust
MemberOooooot, et siis mis mõttes ära kuula. Ma arvan, et ma võin kommidega ka kaalu langetada, siis et nagu oleks see mõistlik we. Kuna kaal langeb siis on kõik ok we
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega ta midagi enamat just küsinud, tahab 5kg alla võtta, hetkel “dieet ju edeneb”..
Pean ca 5kg alla v6tma..samas trenni tehes…:S Mismoodi siis sööma peaks?Praegu dieet igatahes edeneb ja j6udu tuleb juurde..MIlleks rasva veel vaja???tereummikust
MemberMunad, piim, kodujuust ja kohupiim enamus ajast, sink/viiner, sibul ja küüslauk!
tereummikust
MemberJesus christ, mis tuumafüüsika. Söö lihtsalt valgurikast toitu, parajalt rasva ja vähenda süsivesikute kogust päevases menüüs. Söö 5-7 korda päevas. Lõpeta valgejahutoodete (pagaritooted, makaronid jne) ja maiustuste söömine. Tee 2-3 korda nädalas jõusaalis korralikult seda kava ja LIIGU! Ongi kõik, ei mingit külmetamist ega mõttetut FatBurnerit!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: Ja söögikordadel söö nii, nagu enesetunne on, ära õgi ja ära näljuta, püüa parajalt!
tereummikust
MemberPean ca 5kg alla v6tma..samas trenni tehes…:S Mismoodi siis sööma peaks?Praegu dieet igatahes edeneb ja j6udu tuleb juurde..MIlleks rasva veel vaja???Kui su dieet tõepoolest hästi mõjub – salened ja jõudu tuleb ka juurde, nagu ise ütled, siis ehk ei ole liiga suur tüli sellest tiba kirjutada? Kasvõi paari lausega oma dieedipõhimõtted, mida sööd, mida ei, mitu korda päevas jne. Lihtsalt huvi pärast tahaks näha, ehk saab midagi uut enda “dieetmenüüsse” lisada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused