tereummikust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tereummikust
MemberHommikul (7:30) võileivad ja piim, kell 12 kooli lõuna. Enne trenni (16.30) mõnikord banaan, üldiselt mitte, sest kooli toidust on kõht täis. Pärast trenni banaan/kohupiim(20:00) ning siis kodus veel õhtusöök(21.00)(üldiselt kartul+liha või siis makaronid hakkklihaga) kui isu on (mida enamasti pole).Sa oled 192 pikk ja kaalud 70kg. Põhjus selge. Loe fitness.ee lehelt artikleid treeningust ja toitumisest, sul on päris palju õppida toitumise koha pealt. Vihjeks võin öelda, et korralik päevane toitumine peaks olema umbes 5-7 toitumiskorda päevas. Samas ma muidugi ei tea, mis su treeningu täpsem eesmärk on. Selge aga see, et sellise toitumise juures sa ilmselt võidki lihast ootama jääda! Nagu juba ütlesin, abimeheks artiklid, jõudu!
tereummikust
MemberToitumine on kõige tähtsam, kui tahad maksimaalse kiirusega tulemusi näha. Ainult puhta jõutreeningu ja valgusheigiga võidki neid tulemusi ootama jääda, kui toitumine mööda on. Millised on su toitumisharjumused? Kirjuta välja näiteks ühe treeningpäeva toidukava, siis oskab ehk rohkem nõua anda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberMiks ? Kaks korda käid nädalas jõusaalis ja üks päev on tõmbe harjutused ( lõuatõmme, hantli tõmbed, jõutõmme …) teine päev on surumised (lamades surumine, hantlitega surumine (õlale) ….)Päev 1 Teisipäev
Lamades surumine kangiga 6×6
Kaldpinnal hantlitega surumine 3×8
Surumine rööbaspuudel 3×8
Õlalihastele istudes trenazööril surumine üles 3×8
Õlalihastele lendamine küljele trenazööril 3×8
Triitsepsitele prantsuse surumine hantlitega lamades 3×8
Triitsepsitele ploki alla surumine seistes 3×8
Päev 2 Kolmapäev
Kükk 3×8
Säärte sirutused ette trenazööril 3×8
Jalapress 3×8
Jalakõverdused istudes trenazööril 3×8
Jalakõverdused kõhuli trenazööril 2×8
Säärtele seistes trenazööril pöialetõus 3×8
Seljasirutajale keretõsted pukil 3×20
Kõhulihastele jalgade tõsted rippes 3x max
Kõhulihastele keretõsted kõhupingil 2x max
Päev 3 Reede
Jõutõmme 3×8
Lõuatõmbed 2×8
Ploki tõmbed kukla taha lai haare 3×8
Ploki tõmbed vastu kõhtu istudes 3×8
Biitsepsitele seistes kangiga küünarvarte kõverdused 3×8
Biitsepsitrenazööril nagu scottpink 2×8
Cable crossover 3×15
Ja siis pühapäeviti saaksin käia taipoksis, tundub küll päris huvitava lahendusena ausalt öeldes.
tereummikust
MemberVõid sellist jaotust ka kasutada , et päev 1) Tõmbed 2) Surumised. Siis saad need ilusti kavasse sisse.Kas see kehtib ainult Ülakeha päeva kohta, nagu ma aru saan, aga kas siis harjutusti mõlemile päevale tiba väheks ei jääks? Põhimõtteliselt 5 harjustust päevas, ehk siis võiks näiteks 2 tk’i mõlemile juurde lisama, kui tunne kehas selline, et ikka maksimaalselt läbi võtaks?
tereummikust
Memberja siis hiljem kahetsed vb ,et nii moodi lõbutsesid ??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
hea on lai mõiste
aga alati võib aastas paar päeva vabalt võtta

Kujuta ette enda elu nii, et sa ei võta kunagi riski teha asju, mida sa KORD EHK KUNAGI TULEVIKUS PENSIONÄRINA kahetseda võid, how cool is that.
tereummikust
MemberAga kui hiljem raskused suuremad on ja ise ka ei pruugi vöö enam nii hästi sobida ju.Ise arvan, et enne kui jõutõmbe seeriate raskus 150kg peal pole ei vaata vööde poole ka.
Lihvi parem oma tehnikat ja ära rahmelda.
Ei mõista eriti miks paljud kohe mingi väikese tagasilöögi pärast hakkavad vöösi ja kindaid ostma.
Alguses on need vist isegi pigem kahjuks.
Endal on ka mõnikord pisike valu sees pärast jõutõmmet aga ei pööra sellele isegi tähelepanu.
Teen lihtsalt korralikumalt järgmise seeria.
Ja ei tea kas see millegi poolest parem on aga ise pärast jõutõmmet ei istu kordagi.
Seisan sirge seljaga ja lõdvestan hoopis.
Nagu ma ütlesin, pigem karta, kui kahetseda!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberKuigi ma pole kordagi elus solaariumis käinud, pean ära ütlema, et lausa masendav, et ka nii madalalaubalisi ja rumalaid inimesi, eriti veel naisi on olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberEt siis, kas ma peaksin ostma omale mingi vöö(samas raskused on väiksemad) või leidma omale mingi muu harjutuse?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olenemata nii väga praegustest raskustest (mida aeg edasi, seda suuremaks), kui jõutõmme ja kükk kavas sees on, võiksid vöö endale hankida nii või naa. Pigem karta, kui kahetseda!
tereummikust
MemberMa arvan, et vöta mönuga ja ära pabista nende nn. tagajärgede pärast. Toituda saad endiselt enam-vähem korralikult. Ei usu mina päris ausalt, et nüüd 4-5 päevane klassiekskursioon suurema koguse alkoholi tarbimisega kohe mitmeks kuuks vormi peesse keerab. Inimesed on muidugi ka erinevad.
MemberNo kuule… Sellist asja, et rasva alla ja lihast juurde räägitakse ainult mingitel imelehtedel netis…Sellise asi ei ole vist kuigi võimalik.
Rasva kaotada ja lihase kadu minimeerida oleks parem eesmärk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja ma ei tea, et kas ma lugesin valesti välja midagi, sest minu arust oli teema algataja missioon kiirelt ja drastiliselt pekist vabaneda…
Muidu ju naised rannas ei vaata…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kurat, siis ma ei tea. Egatahes lihaste kontuur tuleb paremini välja, on märgata kasvamist kindlates lihastes ja samas olen salenenud tunduvalt.
tereummikust
MemberSäästumarketis 185gr (bruto) karp 11 krooni ringis.Õlis või vees?
MemberJälle üks tibitjeetlane-rasvafoob välja ilmunud.Ikka lugesid,mida kirja panid?Soovitad vähem süsivesikuid ja propageerid …rasvata kohupiima ja väherasvast kodujuustu.
Ei suuda leida jutus loogikat.
Jah lugesin, mis kirja panin. Väherasvast kodujuustu? Nii palju, kui ma tähele olen pannud on enamus kodujuustud 4%’lised. Ja miks mitte süüa “väherasvast” kodujuustu vahepalaks näiteks õunaga enne trenni või õhtul, kui päevas põhilised 3 söögikorda sisaldavad suuremas koguses rasva? Sa ise lugesid, mida kirja panid? Ma ei ole tibitjeetnlane-rasvafoob, ära pillu tühje sõnu. Minu eesmärk on tõepoolest liigne rasv ära põletada samas kasvatada lihasmassi ja see mõjub hetkel rahuldavalt, miks mitte siis jagada nõu ka teistele, kellel similiaarne missioon? Auh-auh..
tereummikust
MemberKüsimus tuunikala kohta? Kellel on, palun jagada informatsiooni, kus ja mis firma oma kõige odavam? Eelistaks vesist varianti, aga sobib ka õlis.
Vastuseid oodates!
MemberJah, suured tänud!
tereummikust
MemberKüsimus, kas oliiviõli võib ka õhtul ntx tunnike enne magamaminekut süüa segatuna 1 supilusikas näiteka 200g maitsestatud/maitsestamata kodujuustuga, või on kõige parem võtta puhtalt? Kas keegi on katsetanud, kuidas maitses ka?
-
AutorPostitused