tereummikust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tereummikust
MemberTäpselt, massi kogumiseks on 400-500 normaalne. Diiedi ajal kärbitakse süsivesikuid.Lisaks:
Teades, et 1g süsivesikuid võrdub 4Kcal siis 500×4=2000Kcal.
Tänud uute teadmiste eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
Member400-500 grammi süsivesikuid on kindlasti liiga palju. Pigem hoida see 150-200 grammi juures ja tõsta valkude ning rasvade osakaalu.On silma jäänud siin foorumis lausa mitmes kohas minu arust, on inimesed öelnud, et 4-5g x kehakaal, ka Spetsialistid. Aga ehk erinevas kontekstis, erinevas olukorras.
tereummikust
MemberMitte ainult jalatrennis, ka näiteks rinnalt surumises mängib jalats mõnevõrra tähtsat rolli..Tekkis sügavam huvi, palun põhjenda mulle rumalale?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberTervist, olen 20 aastane noormees, pikkust 205cm ja kaal 108kg.Jõusaalis olen käinud natuke üle 2 aasta.
Kogu aeg selline 5 kilone ülekaal olnud, et lihased eriti välja paista ei taha.
Milline peaks olema mu päevane kalorite hulk, et vaikselt seda kaalu alandada?
3x nädalas käin jõusaalis ning üritan 2-3 korda ka jooksmas käia.
Palju ma peaksin süsivesikuid tarbima ühes päevas?
Kaloriarvuti annab sinu BAV’ks 2434.6 kcal päevas. Et kehakaalu vähendada, pead tarbima lihtsalt vähem, kui kulutad. Süsivesikute koha pealt nii palju, et vist 4-5g x kehakaal peaks vähemalt tarbima päevas, ehk siis sinu puhul vähemalt 400-500g süsivesikuid päevas.
Lisan: Üldiselt kaalu langetamise eesmärgil peaksid esimesele kohale oma menüüs panema valgu ja rasvarikkad toidud ja siis alles süsivesikud!
tereummikust
MemberTahaks klbui vahetada…kas Spartas on juba väljakujunenud ja viisakas seltskond – just õhtuti? Või on ka plätumehi, lärmajad jmt? Eks peab ikka ise tulema vaatama, aga ehk viitsib keegi kogemusi jagada.Treenin Sparta jõusaalis praeguseks 2 kuud. Midagi halba pole öelda. Minu jaoks rahvast liiga palju ka pole, saan alati oma kava ilma pikemate ootamisteta ilusti ära teha. Masinad korralikud, inimesed on viisakad ja treenerid abivalmid, minu arust mõnus õhkkond! Kui siis aga millegi üle vinguda, siis alakeha päeval soojendusjooksuga kipub tihti probleeme olema, kuna jooksulinte kõigest 4 (?) ja need kipuvad tihti täis olema, alati vangutan pead, et miks kurat inimesed nii soojade ilmadega juba väljas jooksmas ei käi (mõned lasevad seal küll tundide kaupa).
tereummikust
MemberEi ole just kõige lahjem ala ka.
Ja mul endal on ka palju sõpru , kes tegelevad sellega ja usu mind
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tae kwon do ei ole lahja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Reaalsest kogemusest võin öelda, et youtube.com videosid vaadates ja unistades ajad sa küll mulli lõhki. Eestis õpitav Tae Kwon Do sinna maale ei jõua, heal juhul mõned üksikud juhtumid viskavad taolisi saltosi ja teevad round-house kick’e, suurema enamuse jaoks piirdub tae kwan do, nagu ka karate või ju-jitsu vaid eelvalmistuseks mõne tiba brutaalsema võitluskunsti jaoks (kick, mma, muay thai). Aga eks mine kohale ja veendu selles ise, enesekaitsena tänaval sul sellest muidugi erilist tolku pole, vähemalt peale esimest-teist aastat kindlasti mitte. Kui suudad kauem vastupidada, siis loomulikult thumbs up!
Vormi suhtes, kõige tähtsam on suur kops. Parim ettevalmistus oleks suvel regulaarne jooksmine, kätekõverdused ja kõhulihased + peale trenni ka korralik venitus jalgadele, et need liikuma saada. Loomulikult ei juhtu ka midagi halba, kui lähed trenni ka nigelas vormis, väsitad end rohkem ära lihtsalt, aga olgem ausad, kui väsitav see tae kwan do trenn ikka on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(ise soovitaks pigem taipoksi)
mai 20, 2009 at 10:47 e.l. in reply to: Koolajookide tarbimine võib tekitada lihaste halvatuse? #197262tereummikust
MemberUSA teadlaste uue uuringu põhjal võivad gaseeritud joogid, sh ka dieetjoogid, olla seotud suurenenud riskiga haigestuda südamehaigustesse ja diabeeti.Must huumor..
tereummikust
Membertereaga mida te soovitate mis on või oleks hea lihasmassi tõśtja
mida ise kasutate(toode)
tänud
Korralik positiivse kaloraažiga toitumine (valgud, rasvad ja süsikad), intensiivne regulaarne treening (kindel kava) ja Hera80 on sulle piisav fo sho. Saan aru, et rannahooaeg uksele koputamas, aga parem hoidu veel kreatiinist, kuni võimalik ja ürita maksimum tulemusi võimalikult naturaalselt saavutada. Aga see on vaid minu arvamus!
tereummikust
MemberEt oleks mõtekas umbes 5kg juurde võtta selle kuuga ning siis juunis kuivatada vms? Tahaks veits massi ja samas ka lihast. tahaks lihtsalt teada, et kas oleks üldse mõtet proovida?No loomulikult sa võid kuu ajaga juurde võtta lihasmassis ja järgmine kuu põletada rasva keha pealt, aga olen üsna kindel, et nii lühikese ajaga ei ole tulemused päris need, mis sa loodad / vaimusilmas näed.
tereummikust
Memberjoo parem joogijogurtit 1 l. teeb samahea välja1l teeb sama hea välja, kui mis? Kui see massilisaja?
MemberVihjeks võin öelda, et kõrgushüppaja treeningu täpsemaks eesmärgiks on hüpata kõrgemale ja mitte kasvada “kapiks”.Sa vist ei ole elus mitte ühtegi kõrgushüppajat näinud.
Selleks ajaks, kui eelmise postituse tegin, olin juba kuidagi ära unustanud, et tegu on kõrgushüppajaga, my bad, vabandan!
tereummikust
Membernjaaa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rahalised seisud piiravad natuke… Võibolla siis järgmine aasta, kui koolis korras ja stippi hakkab saama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> võib omale kilo jogurdit päevas lubada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa ei pea ilmtingimata kilo päevas tarbima
MemberPeale trenni ja puhkepäevadel peale lõunasööki 1-2 tundi hiljem, kui kõht tühjem.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kakao on meil “Meie mark” see on hea?Kui sa tahad kaalu juurde, joo jogurtit, 3x tõhusam kui su pauersheik.
tereummikust
MemberJoogijogurt 1,5 % (1000 g):
– 710 Kcal, 10 g rasva, 30 g valgud, 120 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
tereummikust
MemberLiiga palju harjutusi, ei näe mõtet kolmel seerial kükil näiteks. Jäta parem jalapress ära ja tee 6 seeriat kükki, saad korralikud seeriad teha. Ja paljud teised ka.Selge, suured tänud sulle taaskord
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused