tereummikust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tereummikust
MemberRinna ja triitsepsi päeval jäta need triitsepsi isolatsioon harjutused ära sest pärast 3-4 erinevat surumisharjutust (ma ei saa täpselt aru kas sa trenažööri all mõtled pec-deck’i või surumist) on need piisavalt suure koormuse saanud.Mõtlesin PEC-DEC’ trenažööri. Isolatsiooni harjutuste all sa mõtled siis “Ploki alla surumist”? Või mõtled, et peaksin ka prantsuse surumise ära jätma?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata et esimese ja teise päeva vahel oleks piisav vahe sest nii rinna kui ka õla trennis kasutad sa triitsepsit ja õlga ning poleks vast hea idee neid järjestikustel päevadel treenida.Kõigil jõusaali trenni päevadel on mul vahet 1 päev, vahest harva 2 päeva. Siiamaani olen teinud selles järjestuses, aga ehk oleks siis mõtekam lihtsalt II ja III päev omavahel ära vahetada? Olen selle peale ka varem mõelnud.
Jõutõmbe vii selja päevale ning pane jalgadele harjutusi juurde. Kuidagi veider kuidas sa kõige suuremale lihasgrupile oled kõige vähem harjutusi pannud. Võid teha näiteks väljaasteid, platvormile asteid, ees/Zercher/Hack kükki, good morningut, sääretõsteid, jne.Miks ma jalgadele ainult kükki teen? Nimelt asi selles, et olen kogu oma varasema elu tegelenud spordialadega, mis panevad palju koormust jalgadele. Ühesõnaga, mul on jalad eluaeg olnud tugevamad ja nö. liiga lihaselised võrreldes ülakehaga. Olen hetkel oma jalgade ja säärega väga rahul. Ülakeha on see, mis rohkem treeningut vajaks. Samas saan aru, et kui treenida ülakeha, tuleks treenida ka alakeha.
Miks lisada veel Hack-Kükk kavasse, kui kükk juba olemas? Põhjust ei näe (?) Pigem siis tõesti harjutusi säärele jms.
Seljapäev peaks algama jõutõmbega. Muidu tundub harjutuste valik seljapäeval hea olevat, ainult ma ei saa aru mis täpselt see “Kangi eest tõmbed (maast üles) ühe käega 4×8” peaks olema.Jõutõmme oli mul varasemalt seljapäeval, alati olnud. Proovisin kord (mõni nädal tagasi) nii, et panin Jõutõmbe jala päevale ja sobib mulle palju paremini. Nimelt on mul oma jaoks seljapäev nõnda intensiivne ja raske, et üldse kohe ei ole isu seda tõmmet sinna otsa lisada. Pärast jõutõmmet ja lõuatõmbeid ei taha teised seljaharjutused kohe üldse sama head efekti anda, kui ilma Jõutõmbeta. Samas, kui jõutõmme on enne seljapäeva, ei ole mingit probleemi taastumisega ja seljapäeval ei tunne, et selg taastumata oleks.
“Kangi eest tõmbed (maast üles) ühe käega” on tõepoolest sama, mis “Kangi tõmbed vastu kõhtu”, kuid ühe käega ja eraldi, nagu Hantli tõmme eest, annab palju parema tunnetuse ja lihase venituse, mulle meeldib nii rohkem ja tundub, et võtab selja ka paremini läbi.
Randmepaelu ma ei ole kunagi kasutanud, vaid korra proovinud. Seetõttu on mul ka käsi ja ranne kaasa arenenud algusest saadik ja ei ole veel sellist raskust (ükskõik siis, mis harjutusel) kohtanud, et oleks probleemi raskuse käes hoidmisega. Trapetsit teen min. 30kg hantlitega (8-12 kordust), saan hakkama ja jõutõmbel kasutan lihtsalt risthaaret, või kuidas seda nimetataksegi? (saate aru küll).
EDIT: Tänan matjusm sisuka kommentaari eest!
tereummikust
MemberSee oli vist mingi kampaania hind, mida nägin Rimis, kus žiguli õlu hind on hetkel pandiga 9,50 .-Pole kahjuks seda maitsnud aga kindlasti proovin lähipäevil ära – Retro ikkagi ju !
Retro on ta küll ja ära maitsema peaks, kuid kui õigest kohast vaadata, saab selle summa eest ka palju paremat õlle oma ostukorvi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberKes ei taha Mr.Mee moodi Žiguli õli juu, joogu Žiguli õlut !Ainuke jama, et kuradi nigel maitse ja kallis hind teisel..
tereummikust
Member“Õlut peab jooma, ega muidu lihas ei kasva”
tereummikust
MemberNo esimese asjana ehk vahetada arsti.
tereummikust
MemberKuradi suur karu on küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberMillegipärast mul see “Tagasi artikli juurde” link ei tööta, viskab esilehel. Kui kelleltki tükki küljest ei võta, ehk saate siia postitada artikli esimese kui ka teise osa lingid.
EDIT: Tänud, HenryP!
tereummikust
MemberKusjuures kui korralik köögikaal olemas siis neid perfektsioniste jagub ikka korralikult, kes kipuvad täpselt mõõtma(või muid asju täpselt teevad, ala äratuskell 06:43 helisema mitte 06:40 või 06:45
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Miks on täpsem ärgata 06:43 kui 06:45?
See näide siinpuhul küll väga paika ei pea, sest vaevalt, et nüüd vahet on, kas võtta 336g või 335g massilisajat. Arvan pigem, et need ühikud on siin üsna ligadilogadi kirja pandud.
tereummikust
MemberKui jõutrennid ja aeroobset ühel päeval teha,oleks parem ühte teha hommikul,teist õhtul või siis äärmisel juhul nagu sina ütlesid.Aeroobne peale jõutrenni …
maitea,midagi absurdsemat on raske ette kujutadagi …
kui just räige rasvapõletus ei ole eesmärgiks.
No minu seisukoht on puhtalt lihasmassi kasvatamise eesmärgist, kui ikka peale korralikku jõutrenni tekib kehas tugev kataboolne seisund, siis minu loogika järgi tuleks võimalikult kiiresti hakata pürgima anaboolse seisundi poole, mitte jooksma minna ja kataboolset veelgi suurendada/tugevdada/misiganes.
Ma ei väida sajaprotsendiliselt, et ‘minu loogika’ siinkohal paika peab, kui ei, siis eks anna teada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: Ups, sain daemonium’i postitusest natuke valesti aru. Põhimõtteliselt võib selle postituse kustutada.
tereummikust
Member2×35 min soenduseks natuke palju ja peale trenni rasvapõletuseks oleks paras -peale raskuste tõstmise vabastad töötavate lihaste piirkondades rasva ja kui selle järel kardiot teha siis põletatakse see vallandunud rasv energiaallikana ja see ei ladestu uuesti.Mina isiklikult küll peale jõutrenni aeroobset tegema ei hakkaks. Pigem ikka vastupidi, kui üldse neid kahte samal päeval teeksin.
tereummikust
MemberKas pelmeenis pole siis liha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Minuteada on seal väga rohkelt seda ja väga kiire ja mugav valmistada.
Ei asi asjaks kui nii ytlete siis ouk. Tegemist oli siiski kiire ettekandega, koguaeg loomulikult pelmeenipeal ei ole, saab ka kana ja muud liha tarbitud, valget ja punast kala oleneb päevast, igapäev ja koguaeg ei jõua lihtsalt vaaritada.
Järgmine kord, kui poest pelmeene ostad, loe koostisaineid ja tee endale selgeks, kui palju erinevad pelmeenid üldse lihatäidist sisaldavad, järgmiseks vaata, mis lihast see niiöelda lihatäidis koosneb ning siis uuri, mis kuradi möks see ülejäänud heal juhul 50% seal pelmeenis siis on.
Ise söön ka pelmeene, kuid ainult Talleggi kanapelmeene. Nende lihatäidis on suur ja erinevalt teistest pelmeenidest, on taigna sees fileeliha, mitte hakklihamöks. Keedan paki ära, panen peale paki (250g) hapukoort ja lasen heal maitsta. Üks lemmiktoite üldse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt on pelmeen ikkagi spamfood, mitte täisväärtuslik toit.
tereummikust
Memberja kodune treening tee vastupidi -enne treening ja siis rasvapõletus .Miks?
tereummikust
Memberarusaamad on mul kõik paigas ja kava on olemas.ma küsisin jooksmise koha pealt!
Sel juhul on su küsimusele ju vastatud, alusta näiteks Kafkaga.
Memberjõusaalis olen käinud 3 ja pool kuud. olen ka aastaid varem käinud.koduse treeningu all pean silmas kätekõverdusi, lõuatõmbeid, nii pealt- kui althaardes ja ka kang kukla taha, kangiga küünarnuki kõverdusi biitsepsile.
jooksmas olen käinud juba siin kuu või paar, kuid mitte nii tihedalt kui üleval kirjutatult, nii 4x nädalas
Lihtsalt võta endale kasvõi siit lehelt treeningkava, mis on koostatud professionaali poolt, ei ole mõtet ise leiutama hakata, seda enam, et sa asjast mitte midagi ei tea. Paljudel inimestel, nagu ka ilmselgelt sul, on lihaste ja jõu kasvatamisest väga ligadilogadi arusaam. Püüa oma maailmapilti nüüd muuta ja vastu võtta uus arusaam, nimelt – Lihased ei kasva jõusaalis neid pumbates, vaid nad kasvavad peale treeningut taastudes. Et lihased korralikult taastuks (ja kasvaks), on vaja neid pidevalt varustada täisväärtuslike toitainetega. Mitte ületreenida. Lõpeta see kodus hantlitega vehkimine ja pane oma treeningplaan korralikult paika.
Jooksmise koha pealt – Miski pole kasulik, kui seda liiga palju teha. Lihasmassi sa niimoodi niivõinaa ei kasvata, kui sa just ilgema sööma ja rahakotiga pole. 3-4x nädalas korralik tunniajane jooks on enam, kui küll.
Kui sul lihtsalt mitte midagi muud oma ajaga teha pole, siis loe näiteks raamatuid.
tereummikust
MemberLihtne ju, sa oled nõrk.
Eks iga ühe käsi väsib mingi ajapärast ära, kui seda järjest üleval hoida ja pidevalt tööle rakendada, sel puhul siis tahvlile kirjutama. Selle nähtuse nimi on gravitatsioon. Kui su lihased on tugevamad, siis nad jaksavad jällegi paremini gravitatsiooni vastu ‘võidelda’.
Tahad vastupidavust suurendada (jooksmine/tantsimine)? Siis hakka jooksma ja tantsima, regulaarselt, mitu korda nädalas ja küll su vastupidavus suureneb juba peale esimesi nädalaid.
Ja eks jõudu ole võimalik muud moodi ka teha, kui läbi ’ilge lihast pumpamise’. Treeni oma enese keharaskusega. Kätekõverdused, Lõuatõmbed, kodused kõhulihaste harjutused, rööbaspuudel (võid kasutada laudu) surumine jne. Avasta maailma, Googelda.
Teine võimalus on see, et sul on lihtsalt mingi kaasasündinud sündroom või defekt. Sel juhul ei oska sulle mitte midagi soovitada, pole meditsiinilist haridust kahjuks. Kui kipud pigem selle peale panustama, siis konsulteeri kindlasti arstiga.
-
AutorPostitused