tereummikust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tereummikust
MemberFakt, et ta tuleb v2lja MB st, mis j22b silma ja n2eb ise v2lja…nagu miljonitshikk…r22gib, et tal tegelikkuses siiski vastav kapital puudub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kogu aur l2heb fassaadile….
T6eline miljon2r yritab mitte silma paista. Miks? Esiteks on nad kokkuhoidlikud ja teiseks… nii on turvalisem neile ja eriti nende lastele.
See, et mõned silma ei taha paista, on vaid ehe näide sellest, et erand kinnitab reeglit, näiteks Bill Gates. Reaalses elus on miljonäridel suured villad, uhked riided, veel uhkemad sport ja luksautod jne. Pole siin mingit kaltsukates käimist või taara korjamist. Maa kutsub!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberPutrudest tatar, quinoa või amaranth. Hea ja odav!
tereummikust
MemberMismis? Kellesse? Kellisse vä? Njaaaaa……
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei-ei, ei ole, aga ma leian, et see oleks enam kui mõistetav

tereummikust
Memberolen hetkelgi armunud ühte treenivasse treenerisse oma saalis. nimelt ei lähene, et mitte korvi saada. liialt hea tundub minu jaoks see inimene
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> madal enesekindlus või mis.Kas oled mees ja treenid Spartas?

tereummikust
MemberNaine?

tereummikust
MemberThumbs up for Jogurt!

tereummikust
MemberEi, ma ei mõista, kust te sellise informatsiooni saite, et 2.5h on ideaaljuht? Mille poolest see siis 3-st või 4-st tunnist parem on?Ei väidagi absoluutselt, et 2,5h vahe oleks mingit pidi ideaal(ne). Ise söön 3-4h tagant ja see sobib mulle väga hästi, sest minu kõhuke tavaliselt sellise aja peale streikima hakkabki, olen samas väga liikuva elustiiliga.

(Lisaksin siinkohal veel, et eelmises postitusest väljendasin ennast natuke kehvasti, nimelt 2,5h minu jaoks mingit pidi ideaal ei ole, kui sealt vastupidist välja on lugeda)
tereummikust
MemberIdeaaljuhul vist peaks olema kahe toidukorra vahel 2,5 h. 3 tundi on ka hästi, aga üle selle siis peaks jah midagi muutma. Kooli toidu kaasa võtmine on ilmselt kõige lihtsam variant!Ja mis siis saab, kui 4 tundi on? Sured ära?Nii et sinu puhul eksisteerib siis ainult kaks võimalust, kas ideaaljuhul või surm? Pole ju mõtet norida tühja koha pealt.
tereummikust
MemberKäi jooksmas ja söö vähe valgurikast toitu, peaks lihtsaim lahendus olema. Alati on ka võimalus üle minna mõnele socalled tibidieedile – süsivesikuid pugima

tereummikust
MemberKool ju kohe praeguseks läbi, aega süüa veel ja enamgi. Kui tööl hakkad käima, on enamus kohtades lõunapaus töö aja sees. Mina isiklikult enda lõunapausi olen jaganud kaheks söögikorraks, nii et saan süüa täpselt kell 8, 12, 15, 18 ja 21 ja enne magamaminekut veel tihti väike snäkk.
tereummikust
MemberMina pole rahast sõnagi rääkinud.Algajal ei ole lisavalku vaja,kuna algajal toimub areng niigi.Kui toitumine korras,ei ole probeelm 150-200g valku päevas toidust saada.
No palju veel vaja?!
Milleks?
Sina ei ole ole oma seisukohta algaja ülevalgutamise vajalikkusest millegiga põhjendanud,kui ülbitsemine ja argumentum ad hominem välja arvata.
Minu pärast võid kasvõi KCN’i endale kühvliga sisse ajada – su oma asi.
Aga kui tuled teisele algajale NÕU ANDMA,märgi siiski ära,et oled ise kah algaja – et abivaja ikka asjast õigesti aru saaks.
Teeme nii,et ikka abivajaja otsustab,kas kogemused on vajalikud või piisab,kui oma arvamuse teeb teatavaks keenjus …
kes lihtsalt teab …
kuna ta lihtsalt teab kõike,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>btw – taciturnitas stulto homini pro sapientia est,

Puista veel mõned ladina keelsed väljendid, et targem välja näha. Ja mina ülbitsen? Sind vist kiusati päris palju koolis ajal. Kusjuures see, et sa nii labaselt asja isiklikus pöörad mingisuguse proteiini tarvitamise vaidluse käigus näitab piisavalt su olematut intelligentsust ja nüüd olen ma veendunud, et sellel teemal sinuga edasi vaielda on puhtalt mõttetu.
Teemaalgatajale: Eks sa vali ise, kas võtta proteiin abiks või ei. Kui sa suudad iga päev oma toidust 150-200g valku kätte saada, siis võib tõesti areng hea olla ka ilma toidulisanditeta, kuid 100% kindlam on kasutada toidulisandit korraliku toitumise kõrvale. Jõudu treeningule.
tereummikust
MemberVata,algajal EI OLE kogemusi.Sest et ta on ALGAJA,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Arvamus sul võib olla.
Anlt,krt võtaks,ära tule oma arvamuse põhjal teistele nõu andma,

Sõna kogemus selles kontekstis oli sinu jaoks spetsiaalselt jutumärkides ja kaldtekstis, sest KOGEMUSEST oli üsna etteaimatav, et sa selle kallal virisema hakkad!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amarillo ja daemonium:
Ma lihtsalt ei saa aru, miks te arvate, et algajal pole vaja lisavalku? (nagu daemonium seda nimetab) Raha raiskamine teie jaoks või mitte, see ei olnud siin teemas määrajaks. Teema algataja tahtis vaid teiste arvamust, millist toidulisandit tarvitada, mitte teie (viisakuse nimel vabandan ette) olematut arvamust tema finantsseisust.
tereummikust
Membermõttetu raisata raha kohe toidulisandite peale, kui pole veel kangigina näinud – võta peale trenni rosinatega rasvavaba kohupiima ja asi ants, oota nüüd oma pulbtiega, hiljem läheb neid vaja kui on on areng takerdunud ja tahad lisatõuget anda.aga raiska raha kui tahad
Peale trenni rasvavaba kohupiim rosinatega, hmm. 800g Hera80’t maksab 299 krooni. Sellest jätkub 26ks sheigiks, kui ma ei eksi, seega – 11 krooni ja 50senti üks shake, peale trenni. Kellele raha raiskamine, kellele mitte. Mina isiklikult tarbin mõlemat, aga peale trenni eelistan shakei rohkem.

EDIT: Ja Hera80 pole sugugi mitte kõige odavam toidulisand, kui ma ei eksi taaskord
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberJa nüüd ole kena ja selgita,milleks vajab algaja lisavalku?Eriti,kui toitumine on korras.
Tunned sa mõnda algajat,kes treenib nii suurte koormustega,et lisavalk vajalik?
Palju ta valku siis sinu arvates sisse võtma peaks?
Sa ikka suudad oma seisukohti argumenteerida või jahud niisama?
Täpselt, need ongi minu seisukohad, minu (kui ALGAJA!!!) arvamus. Mis põhineb mu enda “kogemustel“. Olen samuti teinud jõusaali vaid poolteist kuud, regulaarselt, väga korraliku toitumise ja põhimõtteliselt igapäevase sheikiga. Peale trenni olen võtnud Hera80 ja söönud lihtsalt peale 2 õuna / banaani, kuna Dextro avastasin alles hiljuti (rõhk: ALGAJA). Enne jõusaali võtsin alla 10kg. Olen 19 aastane, 191cm pikk ja kaalun 87kg. Enne seda kuud kaalusin 82kg. Absoluutselt kõik näitajad saalis on kasvanud. Rinnalt surumises lausa 15kg otsa kuu ajaga, alguses surusin vaid väga haledad 35-40kg, praeguseks surun puhtalt ära 6×6 seeria 55-60kg’ga. Ma tean, et need pole mingid näitajad enamuse jaoks, vaid soojendusraskused aga minu jaoks on areng tohutu.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Treeningplaan on selline:
Esmasp – Jooks 6-7km
Teisip: Jõusaal
Kolmap: Jõusaal
Neljap: Puhkus/Jooks 6-7km (olenevalt enesetundest)
Reede: Jõusaal
Laupäev: Puhkus
Pühapäev: Taipoks
Peaaegu kõik inimesed, kellelt olen nõu küsinud oma treeningplaani kohta siin foorumis on vihjanud ületreenimisele, sellegipoolest olen endiselt sama plaani juures, sest und on korralikult, väsimust pole, vaim on korras, enesetunne super jne, pole märku üleväsimusest. Seda kinnitavad ka tulemused kuu aja jooksul. Õienda või sõima nüüd veits veel, või tee maha mu postitust ja “teooriat “, aga asi toimib!
Cheers!

tereummikust
MemberNo treeninud olen korralikult võibolla kuu aega. Et siis liiga vara veel proteiini tarbima hakata?Mis asja, vara proteiini jaoks? Kui nagunii plaan võtma on hakata, alusta kohemaid, mis siin enam oodata!? Mida varem, seda parem, loomulikult ainult siis kui ka toitumine korras on, treeningkava asjalik ja treening regulaarne, siis annab proteiin + dextro tulemusi, vähemalt minul on andnud. Fitshopis on maitsega Hera80 (800g) 299.- ja Dextro (1kg) 70 krooni. Kokku 369.-. Segad peale trenni 1:3’le (1:valk,3:dextro). Pakist Hera’st saad teha 25-26 shake’i. Ära unusta Testerit osta (75.-)
Jõudu!

-
AutorPostitused