tereummikust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tereummikust
Member4% Jogurt
tereummikust
MemberMa ei taha öelda et väiksemad kordused ei tööta.Töötavad väga hästi… eriti kui oma õlgade ja küünarliigese peale vihane oled.
Näiteks 10-ste seeriatega on väga raske või isegi võimatu omale õlavalu tekitada.
koguaeg max-i proovides aga palju lihtsam.
Ja siis ei jõua seda hala ja vingumist kuulata et see ja too valutab jne.
Millest selline järeldus? Tekkis huvi, kuna ise teen rinnalt surumist 6×6 seeriatena, nn. väiksemad kordused. Kuidas ma hetkel lõhun oma õlgu ja küünarliigeseid rohkem, kui näiteks 3×10 seerias?
tereummikust
MemberKas kodujuust sobib hommikuseks toiduks? Või on parem kasutada muna?Mõlemad sobivad hästi..
tereummikust
MemberEhk saaks keegi targem siis vastata:
Kui ma alustasin, läksin ka lihtsalt pingile pikali, võtsin kangi kätte ja surusin nii, et lasin kangi põhimõtteliselt vastu rinda. Siis aga nägin siin foorumis ühte teemat, kus nn. õpetati teistsugust surumistaktikat, teekis huvi ja sellest ajast saadik olen nii surunud – Kogu keha horisontaalpingil võimalikult silda ja kangi olen vaid nii madalale lasknud, et küünarnukid (hoides randmed võimalikult sirged) pingi “horisontaal pinnast” alla poole ei vaju. Ise olen aru saanud, et nõnda töötab kõige rohkem rind, lastes kangi veel allapoole hakkavad tööle juba rohkem õlad ja käed? Loodan, et saite aru mu seletusest. Kas selline surumine on siis vale?juuni 16, 2009 at 11:45 e.l. in reply to: Kõige intensiivsem kõhulihaste treening ja toitumine selle jaoks! #202517tereummikust
MemberVäga tore harjutus tundub, aga kaldpinna pinki pole mul jõusaalis. Mingeid toredaid harjutusi veel pakkuda?Ja miks ma ei saaks selleks suveks normaalse 6 packi ?Mul pmts natuke rasva ainult kulutada vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvestades sellega, et rannailmad on tavaliselt juulis. Loodad 2 nädalaga piisavalt rasva põletada w? Jõudu!
tereummikust
MemberOlen hetkel 9’s päeva ilma ainsata suitsuta. Erinevalt soovitustest, mis inimesed siin ja seal suitsust loobumise kohta ütlevad, nagu näiteks:
– Ära suhtle suitsetavate inimestega
– Ära tarbi alkoholi
– Ära käi pidudel
..valisin mina teistsuguse taktika. Nimelt alates esimesest päevast, kui otsustasin maha jätta olen käinud rohkem pidudel ja kuna ~90% mu sõpradest suitsetab, siis otsustasin ennast kohe alguses testile panna ja üritada ära harjuda. Siiamaani nagu toimib, pole veel ühtegi suitsu teinud ja isu ka erilist pole. Olin regulaarne suitsetaja (1-2 pakki päevas) 5-6 aastat. Kõik on kinni iseloomus.
tereummikust
MemberKui ma alustasin, läksin ka lihtsalt pingile pikali, võtsin kangi kätte ja surusin nii, et lasin kangi põhimõtteliselt vastu rinda. Siis aga nägin siin foorumis ühte teemat, kus nn. õpetati teistsugust surumistaktikat, teekis huvi ja sellest ajast saadik olen nii surunud – Kogu keha horisontaalpingil võimalikult silda ja kangi olen vaid nii madalale lasknud, et küünarnukid (hoides randmed võimalikult sirged) pingi “horisontaal pinnast” alla poole ei vaju. Ise olen aru saanud, et nõnda töötab kõige rohkem rind, lastes kangi veel allapoole hakkavad tööle juba rohkem õlad ja käed? Loodan, et saite aru mu seletusest. Kas selline surumine on siis vale?
tereummikust
Memberj2lle on probleem , et olen palavikus 38,2 . ja väga jube köha on , naq kopsupõletik arvab ema seega , ma eriti ei taha süüa jms, et mu kaal on juba eilsega langenud ühe kilo võrra kuigi putru suutsin süüa võileibu puuvilja, kalamaksaõli aga ei kaal ikka langes ma olen niigi kont ega kondimaks küll minna ei taha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mida ma peaksin tegema , üks asi on see et haigena pole mul kunagi kaalu langenud, aga ikka jah jama .
Topi aga üks päev rind, teine päev selg (kopsude koha pealt) sinepiplaastreid täis (2-4 plaastrit ruudu kujuliselt) ja lase mõõdukalt “küpseda”. Veel aitab soe jalavann ja tee mee ja sidruniga. Kasutades neid kolme meetodit, pole kordagi köha kauem, kui päev või kaks kestnud, vähemalt ei mäletaks küll. Kui nohu ka on, siis kindlasti ka Küüslauk tore abimees. Jõudu ja jaksu!
Lisan: Kui köha kinnine, siis apteegis saadaval olev rögalahtisti ACC200 või 2000 vms ka väga hea abimees. Lase emal osta lahustuvate pulbrite või tablettide näol ja loe juhiseid pakendilt.
juuni 15, 2009 at 3:28 p.l. in reply to: Kõige intensiivsem kõhulihaste treening ja toitumine selle jaoks! #202272tereummikust
MemberSuveks oli soov saada normaalsed kõhulihased ja tõsta 5 kilo rohkem oma kehakaalust, nüüd on see kõik käes.Tahaks hakata kõhulihaseid intensiivsemalt treenima.Kas kellegil mingit kava ei ole pakkuda?Ja kuidas on toitumisega kui tahad kõhulihaseid arendada?
Pean veel mainima et mu jõusaalis on ainult 1 kõhulihaste jaoks mõeldud masin (Ab beach bench) või mis iganes see olema peaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ja siis veel lõuatõmbamis toru.Kardan, et selleks suveks sa oma kõhulihaseid küll enam rasva alt välja ei saa, selle peale oleks pidanud mõtlema hakkama mitu kuud tagasi. Selle eest on sul rohkem kui enam aega, et järgmiseks aastaks korralik sicpack välja töötada!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberÕnnesoovid!
tereummikust
MemberMa pidin naerukrambid saama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Puberteedieas sa paisutad selle teema endajaoks üle lihtsalt.Ma ei räägi praegu täpselt sellest teemast, kuid kusjuures koolides, eriti põhikoolides tõepoolest kiusatakse ülekaalulisi ja see pole üldse naljateema. Mõnedes koolides võib asi kohe nii hull olla, et nn. ohver saab endale lapsepõlve trauma kogu eluks, eks naera selle üle.
tereummikust
MemberPeale trenni kokat süsikate laadimiseks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberPetri kyttis on treener . Jalgu eriti ei saa teha ka, kuna mingeid masinaid selle jaoks ei ole.Traadiga saab KUIDAGI aga muidu jalutan terve päev ringi jne.Mingisugune jalutamine ei ole piisav jalgade trenn. Ausalt öeldes pole kuulnudki sellisest treenerist, nii et ei oska mingisugust seisukohta võtta tema treeningute kohta. Tee vähemalt kükki. Näiteks 6×6 seeria.
tereummikust
MemberMa arvan, et parim üldfüüsilise poolest on siiski üldfüüsiline treening
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sõna võitluskunst jäi vahelt ära
MemberSeoses selle oliivõliga – lugesin kuskilt õlide kohta ja seal oli kirjas, et oliivõli ei sobi praadimiseks, kuna tekivad mingid pahad ühendid vms.Vaevalt siis rapsiõli parem variant on, või siiski .. ?
-
AutorPostitused