tereummikust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tereummikust
MemberSuitsuta praeguseks 5 nädalat. Areng on selline, et tunnen ennast heraclesena.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaalu olen juurde võtnud 5 nädala jooksul mingi 7kg. Söön nagu karu hetkel, teen ka palju aeroobset ja jõutreeningut. Mõnus!
tereummikust
MemberToiduõlidest olin enne juba paljutki uurinud. Ise tarbin vaid oliiviõli, ka kuumutatud vormil, olgugi, et ta siis oma kasutegurid kaotama pidi, aga maitsvam on ikka kui näiteks rafineeritud rapsiõli. Küll aga ei teadnud näiteks, et avatud pudelit külmkapis tuleb hoida. Jõudes artiklis selle kindla kohani, jooksin kohe kööki ja kinkisin oliiviõlile jahedama elukeskkonna (külmkapi). Mis aga imestama pani, on nimelt see, et enamus oliiviõlisid pidavat olema tumedas pudelis? Nagu eelnevalt mainisin, olen erinevaid oliiviõlisid tarbinud ja ükski pole olnud neist tumedas pudelis. Hetkel kasutan Borges’e oma, mis peaks olema väga kvaliteetne kaup, kuid samuti pudel täiesti tavalisest klaasist.
Kinoa tangu tarbin juba ammu, olen teadlik, et tegemist on ääretult hea ja tervisliku toitainega. Söön seda tihti, kuid peale selle artikli lugemist olen sellest lausa vaimustuses. 8 erinevad aminohapet jne jne. Usun, et hakkan seda nüüd pea iga hommik sööma!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud artiklitele viitamise eest!
tereummikust
MemberUus ja hea eesti trumm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberNo kreatiini võib võtta ka 3 korda päevas, toidukordade kõrvale, 5-10g päevas, nagu olen kuulnud. Oleneb, kui niiöelda tõsiselt sa seda tarvitada tahad. Mina ise tarbin vaid peale trenni shake’is HT-R’i osana.
Kui midagi valesti aru olen saanud, siis palun targemad parandage!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberNiisiis, kas sellist kombot saab osta ka Tartu fitshopist, nii, et eraldi ei pea hakkama ostma vaid sama hinnaga kõik koos nagu netiski? http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=627Ja kuidas neid kasutada (kui kellelgi on mõnda head valemit, otsingust annab ka vastuseid, kuid erinevaid ning ei tea milline parim oleks)?’
Tänud.
Shakerisse peale trenni 30g (1dl) Hera’t, 60g (1dl) Dextrot, 5g kreatiini ja 3dl vett, kõige elementaarsem. Raputada kuni lahustunud ja head isu.
Kui toodet on võimalik saada netipoest, on seda ka võimalik saada fitshopist kohapealt, iseasi, kas just poes hetkel olemas on. Vaevalt, et nii elementaarset kombot puudu oleks.
tereummikust
MemberÄra unusta, et raske jõutreeningu kõrvalt tuleb tasakaaluks teha ka aeroobset treeningut, et süda tugevana hoida. Näiteks 3-4x nädalas jõusaal, siis vastavalt 1-2x nädalas näiteks 5-10km jooksu. Jõudu ja edu!
tereummikust
MemberOleksin ka huvitatud sellest kavast, sest rinnalt surumine on mul absoluutne lemmik jõusaalis, sooviksin seda arendada nii palju, kui võimalik. Nii et kui liiga palju tüli ei tee, siis oleksin ülimalt tänulik kava eest.
Suured tänud ette ära Kaido!
MemberÄkki on keegi siin meheks ja aitab mõne normaalse nõuetele vastava kava välja sõeluda . Ei julge ennast kuidagi usaldada .Kõik kavad, mis fitness.ee lehel on, on ju koostatud professionaalide poolt (enamus Ott Kiivikas), mis siin enam “ennast usaldada”. Mina võtsin endale “Edasijõudnute kava jaotatuna neljaks (1)” ja olen sellega väga rahul. Ei ole midagi lisanud ega eemaldanud, väga mõnus kava, suured tänud Otile.
Tee ka kordusi nõnda, nagu kavas öeldud on. Söö korralikult valku ja häid rasvasid ja küll arened edasi. Valgud ja süsivesikud pulbrina on ka väga head abimehed, kui toitumine on korralik. Jõusaalis veedad ka liiga kaua aega, 2,5-3h päevas. Võta korralik kava ja ürita 1h-1,5h’ga hakkama saada.
tereummikust
MemberOn vedanud sellega, et elan nõmmel ja hoov on nii hiiglama suur, et hoovis kasvavad nii maasikad, metsmaasikad, mustikad, punased sõstrad, mustad sõstrad, õunad, ploomid (mõlemad lillad ja kollased), kirsid ja ilmselt jääb midagi veel ka mainimata.
Külmutamisega ise eriti ei tegele, kui siis, siis ema teeb selle töö minu eest. Aga suvel juba hea hoobis marju süüa küll.
Memberpostituse m6tte ?Ei jõudnud sulle ilmselgelt kohale.
tereummikust
MemberPoiss ära jama ,võtad fitnessi poe käibe ära , ma hakkan ka nüüd ainult jogurdit laskma , siis kui vadak ja kreatiin otsa krõpsutatud on… Milleks neid eraldi osta ,kui nad ühes lihtsas jogurtipakis sees on .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kreatiini saad sa jogurtist tõesti meeletult
MemberVastik suvi – palju pidutsemist jms, millest ei saa ennast lihtsalt kõrvale jätta. Võiks juba läbi saada
MemberTegemist on siiski elu24’ga, seal ei saagi midagi arukat olla.
tereummikust
Memberaitäh teile.ostsin siis just omale hera80-ne ja dextro, mõtlesin, et kreatiini pole vist mõtet veel kasutada. kosun selleks veel natuke.
Hera80 + Dextro 1:2 (mõlemat 1 dl) suhtele on ka ise proovitud, kasutasin seda 2 kuud regulaarselt korraliku toitumise ja raske treeningu kõrvalt ja tulemused olid äraütlemata head minu jaoks.
tereummikust
Memberehk siis, nagu ma aru saan, kreatiini kasutamine mulle peale väikese kehakaalu tõusu midagi halba ei tee ja võin vabalt kasutada?Mida suurem on su mass, seda aeglasem ja kohmakam oled sa jalgpallis.
-
AutorPostitused