Skip to main content

tereummikust

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 391 through 405 (of 861 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kreatiinini suhe kohvi ja alkoholiga. #214379
    tereummikust
    Member

Kas on kreatiinist(monohüdraat) kasu, kui joon enne trenni tavaliselt ühe tassi kanget kohvi ja nädalavahetuselte saab natuke joodud, küsisin seda sellepärast, et mõlemad on diareetikumid, mis viivad kehast vett välja.

1-2 tassi kohvi päevas ei tee midagi. Kuuri ajal alkoholi ära tarvita, kui siis 1-2 õlle nädalavahetusel. Kui tahad juua, ära tarvita kreatiini – Nagu mina!

in reply to: Tae Kwon Do #214339
    tereummikust
    Member

Kui oled selline vähe kondisem vend, siis sobivad need jalavehkimise alad päris hästi, aga kui ikka liha luudel, siis ei saa jalga nii kiiresti liikuma.

Pluss väsitad ennast üritades liigselt kiiresti.

in reply to: Mis koha saab Gerd Kanter? #214315
    tereummikust
    Member

alekna juba vana ja vääti gerdil ikka noor ja tugev käsi ma arvan ikka et gerd võidab:)

Alekna olevat juba harjutades 95% (random) visetest üle 70m saatnud rahulikult, vorm ikka väga hea praegu. Alekna esimene, Kanter teine, kahjuks.

in reply to: Nii need müüdid tekivad #214314
    tereummikust
    Member

Ka meestel on riidepoodides raske. Mehed, kes on natuke jõusaalis käinud, proovige leida endale pintsakut….

See mis on kõhu ja vöökoha juurest paras, on õgadest kitsas, see mis õlgadest paras, sellele mahuks kõhu osas veel teine inimene ka sisse.

Kusjuures, ei pea olema kulturist, vaid natuke lihtsalt laiemad õlad ja ei saagi korralikku ülikonda.

Enamus firmasid lõpetasid mõned aastad tagasi V-kujuga pintsakute tootmise….. aga miks?

Mul on raske pigem pükse leida. Need, mis tagumiku pealt hoiavad ilusti on reite pealt no nii kitsad, et kõlbab ainult rula sõita, vähemalt enamus.

in reply to: Pekisena lihast kasvatada kergem ? #214313
    tereummikust
    Member

Küsin juurde, et kui pikad peaks olema massiperioodid ja kui palju siis juurde võetakse ja palju siis dieediga alla?

Kõik oleneb su eesmärkidest, mõtle loogiliselt. Mida rohkem ja kiiremini lihast tahad kasvatada, seda kauem massiperioodil ka ole.

in reply to: Jõusaal + 3X Nädalas raske trenn #214312
    tereummikust
    Member

Taipoksis rinnalihas mingit eelist küll ei anna tõepoolest, pigem juba selg siis – haak tugevam. Sellegipoolest soovitan võtta tavaline 2ks jaotatud kava ja treenida kõiki lihasgruppe nii, nagu kavas ette nähtud!

tereummikust
    Member

Kurat, raiskasin Fit’id BCAA peale, muidu pakuks üle..

in reply to: Mis koha saab Gerd Kanter? #214228
    tereummikust
    Member

2

in reply to: Tae Kwon Do #214225
    tereummikust
    Member

Kui piisavalt ise huvi tunned, vaeva näed ja noh olgem ausad – matsu jagad:

kõik nüüd taekwando’d õppima

in reply to: Kasv #214224
    tereummikust
    Member

Treening peab olema korralik ja raskused mõistlikud, treeningtehnika peab olema hea. Kui harjutusi valesti teed liiga suurte raskustega, võivad esineda traumad, mis võivad ka (selgroo puhul) mõjutada kasvamist (pikkusesse). Vähemalt nõnda tundub loogiline, vabandan, kui info tõene ei ole. Soovitaksin sul minna mõnda korraliku saali ja rääkida seal treeneritega, las koostavad sulle kava ja annavad näpunäiteid!

in reply to: Valgukoks hommikusöögiks #214222
    tereummikust
    Member

teadsid et liiga suure valgu osakaaluga menüü tagajärg on see, et kaltsiumit hakkab keha luudest välja ajama vms.

Ja see on ohtlik ainult siis, kui kogu oma päevase valgu saad pulbrist. Kui sööd ka (kindlasti peaksid) näiteks liha, mis on looduslik valguallikas, peaksid saama sealt piisavalt fosforit ja muid toitaineid, mis aitavad kaltsiumi su kehas “kaitsta”..

njet problem

in reply to: Jõusaal + 3X Nädalas raske trenn #214131
    tereummikust
    Member

Nii teengi
    in reply to: Usain Bolt vs Tyson Gay 100m #214065
    tereummikust
    Member

FrodoB-le:

Minu isiklik arvamus on lihtne: tee järgi või ole vait!

in reply to: Tere kreatiini kuur läbi. #214064
    tereummikust
    Member

Kreatiini 1 kasulik efekt seisnebki selles, et suurendab lihasraku veesisaldust, mis omakorda suurendab valgusünteesi.

Jah, ma olen sellest täiesti teadlik ja nüüd ütlen juba kolmandat korda – Ma tean, mida kreatiin teeb ja milles tema tarvitamise eesmärk toimib, just sellepärast ma ei saagi aru, miks inimesed peale kuuri lõppu umbes küsivad, et “kas vesi ikka ka lihastest välja tuleb :/:/:lol:”

Loodan, et nüüd lõpuks on arusaadav.

in reply to: Tere kreatiini kuur läbi. #214038
    tereummikust
    Member

Pole see paar võimalikku kilo vee arvelt nii ulmeline vaatepilt ühti. Vesi peaks ise kehast väljutuma, kui kreatiinikuur läbi saab. Spetsiaalselt vett välja saab muidugi erinevate meetoditega, mida kulturistidki parema lavavormi ja kategooriasse sisse pääsemiseks kasutavad. Samas kui ei ole vajadust kuhugi kategooriasse kohe homnepäev mahtuda, siis ma ei näe mõtet enese dehüdreerimises ja töövõime vähendamises, sest lihasest on ju enamik vesi ja miks tahta lihast vägisi väiksemaks teha?

Seda ma mõtlengi. Kui tavainimene tarvitab kreatiini ja läheb suuremaks ehk nõnda öelda vett täis, siis miks peaks ta peale kreatiinikuuri tahtma seda vett kohe välja saada? Siin tekib ju vastuolu..

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 391 through 405 (of 861 total)