tereummikust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tereummikust
MemberTahad kasvada siis käi kolm kordaMa ei saa nüüd täpselt aru. Kas su postitus oli one-hundred-percent irooniline, või mõtlesidki sa seda nii surmkindlalt, nagu tundub? Ma siiralt loodan, et esimene nendest variantidest.
tereummikust
MemberMokatubakas on hammastele oioi kui paha, aga sellegipoolest igati mõnus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eelkõige vist ikkagi igemetele, kui ma ei eksi.
tereummikust
Membermilleks üldse vaeva näha ja raha ning aega kulutada sellele kui ise oma arengut pidevalt pidurdate? Ja milleks on vaja end nädalavahetustel segi juua?Sellepärast, et me tahame mõlemat!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberLöögi tugevust maksimiseerid tugevate kerelihaste (korsett), selja lailihase ja õlalihasega. Muud (kui sedagi) löögi jaoks jõu mõttes kasvatada küll pole vaja.Löök ei ole surumine ega vajutamine vaid põhijõud on ikka kehamehhaanikas ja tehnikas.
jrx vastas küsimusele väga täpselt. Põhimõtteliselt haak-löögi puhul tuleb löök kõige rohkem lailihasest. Üldiselt kui sa ütlesid, et sulle on “2 väga spets kickboxi venda” tehnika selgeks teinud, siis peaksid ju aru saama, et lööki saab arendada tehnika suhtes, kuid peamiselt määrab löögi tugevuse ikkagi ära su keha mass. Kõige tugevam ja hävituslikum löök (käsi või jalg) tuleb just siis, kui paned oma käele/jalale taha kogu keha, ehk siis mida raskem oled, seda tugevam löök. Ükski 70ne kilone inimene ei saa lüüa nii tugevalt, kui näiteks 90ne kilone, kui tehnika mõlemil õige (raske sellist võrdlust tuua)
Muidugi kui sa mingi 120ne kilone diivanikaunistus oled, siis keha mass nõnda ei loe, sest oma hädise lihaste olukorra tõttu sa ei jaksa lihtsalt tugevasti lüüa.
Nii et kui tahad lööki maksimaalselt arendada, tõsta RÄIGELT RAUDA!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberÜldiselt ma olen aru saanud, et kui kreatiini kuuri ajal juua alkoholi (korralikult), siis koos veega nullib alkohol ära ka kreatiini varud organismis, as in peaksid peale joomist uuesti algusest laadima hakkama ja kuur jääks poolikuks, ehk siis mõttetu.
Nüüd tahakski mõne spetsialisti arvamust sel teemal, sest kui ma olen valesti aru saanud, ehk siis alkohol ei nulli kreatiini toimet, hakkaks koheselt kreatiini sööma
Member…ja kui m6ni suitsetaja satub k6rval seisma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mis nipiga nad oma intiimelu veel korraldavad? Otsivad suitsetava partneri?
Ei tule head halvata, ka armastuses
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberPaluks siinkohal mõne spetsialisti arvamust.
MemberSeriously – what the fcuk?
Kui sa treenid rinda, treeni ka selga. Kui sa treenid biitsepsit, treeni ka triitsepsit. Kui sa treenid kõhtu, treeni ka alaselga. Kui sa treenid ülakeha, SIIS TREENI KA ALAKEHA. See ei ole geenitehnoloogia, milleks asju nii keeruliseks ajada? Mõtle, millised su käed varsti välja näevad, kui ainult näiteks triitsepsit treenid? Mõtle, milline su ülakeha välja näeb varsti, kui ainult rinda treenid?
wtf indeed..
tereummikust
MemberNo näiteks 0.5l Rummi või ~8 õllet?Mõlemad on liiast, samuti ka viin, olenemata sellest, kui puhas või valge ta on. Asi on lihtsamast lihtsam, kreatiini kuuril ära alkoholi tarbi, vsjoo. Kui tarbid, on tarbitud kreatiin maha visatud raha. Kogu lugu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>midagi ei juhtu, kui sul suu olemas ja jood piisavalt palju vett , 3L päeval vähemalt , kui viinad+kohvid.Sa teed nalja, eks? Alkohol viib vee kehast välja, mis kreatiini tõttu sinna kogutud on. See, et pärast vett liitrites peale kallad enam ei aita (ainult pohmaka vastu aitab), kused lihtsalt veel rohkem.
Vähemalt nii olen mina aru saanud, kthxbye!
tereummikust
MemberOhtralt rammusaid toidulisandeid ilmselt. Tavatoiduga on üsna keeruline, kui just krõpsu-šokolaadi ei õgi.Arvata on jah, et kui mingit taolist toodet, ala Serious Mass rohkelt tarbida tuleb ära jah, selline variant aga eriti huvi ei paku. Huvitaks just, kuidas korralikust toidust (mitte krõps/shokolaad) nõnda palju kätte saaks.
tereummikust
MemberMa söön 6000kcal päevas. Vahest vähem vahest rohkem.Ehk viitsid kirjutada lahti oma kõige tavalisema päeva toitumise? Huvitab, kus täpselt need keskmised 6000kcal iga päev kokku ajad, endal nimelt sellega raskus, üle 3000-4000 välja ei venita.
MemberKas sa tahad seda 2-3kg rasva juurde. Rinna ja Biitsepsi treeninguga sa seda 2-3kg küll lihast juurde ei saa, kui tahad 2-3kg lihast siis treeni ikka jalgu ja tee kükke ja jõutõmmet.Oleneb ka sellest, kuhu kohta ta tahab seda 2-3kg lihast juurde, eksole. Siiski soovitan sul ka jalgu treenida, kui üldse aega ei leia, siis kasvõi ainult kükki korralikud rasked seeriad.
tereummikust
MemberVideo kvaliteet on nõnda halb, nagu näha on tegemist ikka üsna vana videoga. Kui õigesti aru sain, siis Muay Thai’d “esindab” selles matchis noor Buakaw por Pramuk isiklikult. Vähemalt võitlusstiil, olek ja nägu on küll äärmiselt sarnased. Mõni ime siis, et Tae-kwon-do mees nii nii haledalt peksa sai, kui tema vastu üks kõige aegade parimaid taipoksijaid oli.
tereummikust
MemberRegistreeri endale kasutaja ja küsi sealt teemast, kas trennid endiselt toimuvad: