tereummikust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tereummikust
MemberMinul on esmaspäev korvpall. Peale kossu ikka tiba jõudu rinnale, seljale, kätele kui jaksu on ja kõhtu.Teisipäev on jõusaal: rind,biitseps,triitseps, kõht.
Kolmapäev on kõva korvpalli trenn. Umbes 2h ja peale seda väga ei jaksa enam midagi. Võib olla kõhtu ja rinda natuke.
Neljapäev on jõusaal:õlg,selg,kõht,alaselg ja peale jõusaali vahest veidike korvpalli noortemate poistega.
Reedel kui aega jätkub siis jõusaalis algajate kava järgi rind, selg, õlg, käed.
Jalgu ma ei tee kuna kossutrennides saab joostud omajagu.
Minul ei ole probleeme olnud, et oleks järgmine päev väsinud ja visked oleks halvad. Võib olla noor tervis ja jaksu palju.
Hommikune ujumine enne kooli annab jubedalt energiat päevaks. Vahest peale trenni ka saab natuke lõõgastuseks ujutud.
Teemaalgataja, ära jumala seest sellest postitusest eeskuju võta.
“>tereummikust
MemberTean küll jah milline see harjutus on , olen isegi teinud seda vahest , aga kujutan ette et see treenib biitsepsit kah päris parajalt , huvitav kuhu seda ära mahutada treening kavase … biitsepsipäevale kas siis enne v pärast biitsepsi v mõnele muule päevaleMina olen seda teinud kätepäeval peale biitsepsi ja triitsepsi trenni, ei võta ta biitsa midagi nii palju, et sooritust segama hakkaks.
tereummikust
Memberpean silmas just seistes kangiga küünarvarte kõverdamist, hea rusikalöögi eelduseks on siiski ju tugevad randmed ja käsivarred. Ise treenin selle harjutusega just käsivarsi:)Seistes kangiga küünarvarte kõverdamine, pealthaardes, tuleks kindlasti ära mainida siinkohal, muidu treenid pigem biitsepsit.
tereummikust
MemberVõib-olla, aga karm pauk ikka – unehäiretega inimesele paras ennem magamaminekut, magab kenasti hommikuni välja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Film “Hangover” tuli praegu meelde!
“>tereummikust
MemberLäbi tuhande raskuse saab homme ka poster valmis) seniks aga infoks, et Merisalu vs Karjukini matsi ei toimu, selle asemel on kavas Mirkko Moisar vs Valeri Mikalauskas a klass 5×3Huhuhu, ainult head uudised ju, asendusmatch tekitab vähemalt minus küll kindlasti rohkem ooteärevust.
“>tereummikust
Membertereummikust
MemberMu vennas on elupõline metsnik, ning oma 32 eluaasta juures on ta vägagi heas vormis.Kuna ta ise räägib et kõva töö ja värske õhk tekitavad väga hea isu, siis ei leidu tema moonakotis küll sheike, kuid alati on tal kaasas pool pätsi leiba, saia, kartulit või makarone lihaga(või hakkliha kaste, kodused kottletid) ja alati on söögiks ka kala(kirglik kalamees). Mina rõhuks korraliku ja väga korraliku söömaorgia peale, seda just metsatöös, mis tõepoolest on väga raske:)
Arvata on jah, kui käin suvilas metsa tegemas, siis ise ka ei usu, milline on isu peale paari tundi metsas viibimist. No ikka mitme toidukorra eest võin süüa
“>tereummikust
MemberMa arvan, et ta ei mõelnud käsivarre treenimist, vaid seda, et arvutitaga kätt hoides hiirel on käsi sundasendis liiga pikalt.WHAT?
Nagu enne öeldud, Kangi tõstmine randmetega pealt ja althaardes ja lihtsalt rippumine on head harjutused randmele. Jõudu!
tereummikust
MemberEi aita. Siin oli üks pikem teema sellest ja seal oli üks uurimus ka postitatud.Ma ei tea, minul isiklikult on vööga suurte raskustega mitu kordi “kindlam tunne” teha näiteks kükki ja jõutõmmet, kui ilma..
Vahet pole tegelikult nagunii, mis need uurimused näitavad, mida siin foorumis kõvemad mehed ütlevad, et “vöö ja kindad on pussydele” jnejne, ma kasutan neid endiselt, sest nõnda lihtsalt mugavam

tereummikust
MemberTreeningstaaži on veidi alla aasta. Kas siis jõusaal võiks olla E,T,R,L? Hetkel ei ole lihtsalt võimalust rohkem korvpalliga tegeleda, kuigi seda on tehtud.E – Jalg (ja kõht)
T – Selg (ja trapets)
R- Käsi (ja ranne)
L – Rind (ja õlg)
Näiteks. Rinnale oleks tõenäoliselt parem tegelikult olla enne käte päeva, kuid siis jääks käte ja selja päeva vahele liiga väike vahe, mis on jama, sest paljud selja harjutused (lõuatõmbed, ploki tõmbed) mõjuvad palju ka kätele. Selline jaotus tundub mulle kõige asjalikum vähemalt, eks sa ise vaata. Kui viitsimist on, võiksid veel neljapäeval peale kossu veidi kõhtu ka treenida, või siis suruda paar harjutust mõnele päevale (mis kõige vähem kurnab) otsa lisada. Kõhtu võiks treenida 2-3 korda nädalas, näiteks.
Jõudu!
tereummikust
MemberVöö ei kaitse vigastuste eest.Aitab ju ennetada neid, kui ma ei eksi?
tereummikust
MemberKui see nii lihtne oleks, siis oleks poksialadel ja mma’s ainult laibarada taga. Aga ei ole ju…Ma ei õigusta kuidagi Capo teooriat rusikalöögiga tapmisest, aga ei tasu unustada, et poksialadel ja mma’s võitlevad omavahel ikkagi suuremalt jaolt professionaalid, kes kaitsevad ennast löökide eest, ootavad neid ja on neiks valmistunud. Ei oska kommenteerida eriti seda rusikalöögist surnuks teemat, võib olla jah nõnda, et otse väga tugev pauk täpselt vastu nina, luu ajju sisse või midagi samalaadset. Samas usun, et taolist lööki on võimalik sooritada vaid siis, kui sihtmärk paigal seisab või hea “õnne” korral.
Vabandan juba kohe ära selle postituse eest, tean ise ka, et sellisel teemal arutleda ei ole kuigi normaalne. Aga pidin sõna sekka ütlema igal juhul!
“>I’m out..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
Membertereummikust
MemberTahad sa hästi mängida korvpalli või olla edukas jõusaalis? Korvpall tundub vähemalt praegu olevat tagaplaanil, kuna kõigest korra nädalas teed trenni.Kui palju on jõusaali staaži? Selle järgi saaks trennid paika panna.
Arvata on ju, et korvpalli mängib ta hobikorras, mitte midagi tõsisemat, kui mängib vaid kord nädalas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja teha saab mõlemat – Olla edukas nii korvpallis kui ka jõusaalis, pole ju mingi ime..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
Membermul sama probleem aga mis mottes soolad mis ma pean siis magedat toitu sööma hakkama või .Sool ei ole ainuke maitseaine. Paljud maitseained on ka täiesti soolavabad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused