tereummikust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tereummikust
MemberLisan veel, et jala päev on ka kavas täitsa olemas, aga see on võetud Ott Kiivika koostatud kavast nii et seda siis ei postitanud, kuna muutnud nagunii pole!
tereummikust
MemberPalun täpsusta,kas toitun valesti?Nüüd kohe “Valesti” kindlasti nõnda väita ei saa. Eelmises postituses tegin palju eeldamistööd, kuna sa ei ole kirjutanud oma toidukogustele juurde umbkaudset kogust (grammides). Võib olla sööd, näiteks kanaliha korraga kilo ja samuti riisi, et siiski tuleb korralik kõhutäis ära. Millegipärast ma ei usu, et kogused nõnda suured oleks. Et lihased kasvaks, pead sööma tublisti üle oma BAV. Palju su BAV on? BAV Arvuti.
Ise võtsin samalaadse eesmärgi endale ette, nagu ka sina. Alustasin Juuni 2009 ja dieedile kavatsen minna alles veebruari/märtsi (2010) ajal, seni olen massiperioodil, söön nagu lõvi, et kasvaks korralikult. Kui ei söö, ei ole ka lihastel ju materjali, millest kasvada? Ega need toidulisandid nagu BCAA ja tribulus jne mingit imet ka nüüd korda ei saada, kõige tähtsam siiski toitumine.
Soovitan sul lugeda natuke artikleid massi kogumisest, näiteks Muscle&Fitness’ist või kasvõi siitsamas lehelt. Loomulikult võid ka lihast kasvatada toitudes tagasihoidlikult kuid väga korrapäraselt, süües vaid natuke üle oma BAV’i, aga siis pead ka arvestama sellega, et tulemused jube aeglased tulema. ja Ei saa kahjuks praegu rohkem kirjutada, vaja tööle minna. Loodan, et postitus liiga pealispindne ja must-valge tulnud, kiiresti kribasin kokku.
tereummikust
MemberNüüd siis lugu hoopis selline, et trenni arvu tõsteti kahe korra peale nädalas: teisipäev ja neljapäev. Nüüd vist ei mängi kuidagi 4 trenni nädalas välja korraliku taastumisega. Või võiksin teha ka nt. umbes tunnike peale korvpalli trenni jõusaali otsa?Sel juhul oleks palju kasu vahepeal ühest shake’ist, või toidukorras, millest saad kiiresti imenduvaid valke ja süsivesikuid (kohupiim rosinatega näiteks). Ehk siis peale kossu trenni/enne jõusaali ja peale jõusaali.
tereummikust
MemberVabandan, et olen laisk ja lohakas ja ei viitsi kogu seda möla läbi lugeda, aga tahaksin ikkagi küsida, et kas teed rinnale ikka teisi harjutusi ka, kui ainult kangiga surumist? Näiteks hantlitega rinnalt surumine/lennutamine, pullover, cable crossover jms?
tereummikust
Memberkreatiini ma ei sooviks, tõstab kaalu.Kas seda Hera-t kuskil käsimüügis ka on?
Mis kogus seda peale trenni võetakse?(algaja puhul)
Mis kasu omega-3, bcaa-st ja glutamiinist on?
Ehk lööd need nimed otsingusse ja harid ennast natuke? Hera80’t müüakse ilmselt igas FitShopis, samuti olen seda tähele pannud ka Sportlandides, kui ma nüüd õigesti mäletan. Kasutusjuhendit loe pakendilt või kasuta otsingut.
tereummikust
MemberKas ma sain su toitumisest õigesti aru, et kavatsed need 2 aastat dieedil olla?
tereummikust
MemberSIGA, KARTUL JA MULGIKAPSAS
tereummikust
MemberMul aga tekkis küsimus, et mis tulemused siis võivad tulla kui suitsud asendada e-sigariga? Kas siis ka seedimine võib aeglustuda ja kas e-sigarist ei tule eriti seda saasta, mille peale keha energiat raiskab?See e-sigaret on küll tõiesti mõttetu crap. Suitsetamist see küll mingit pidi ei asenda. Kui inimene suudab suitsetamise asendada selle pulga imemisega, siis on ta ka juba täielikult võimeline maha jätma.
Räägitakse küll reklaamis ja paki peal, et tervislik viis suitsetamiseks jne, mis iganes. Mina seda crappi ei usu, ei viitsi ka teaduslikku värki selle kohta internetist otsida, pole lihtsalt tarvis.
tereummikust
MemberMinumeelest on see üsna kickpoksi taoline, trenn ise on tavaliselt intensiivne.Stas on norm tüüp, sõbralik, aitab kui vaja.Oma ala oskab päris hästi, vähemalt nii palju kui mina näinud olen. Soovitan küll, kuid endale meeldis taipoks rohkem.Võib-olla sellepärast, et K-1’e strike’ing ongi treeningult kõige enam kickboxile sarnanev. Üldiselt Revalis ise käinud ei ole, kuid kui uskuda kuulujutte, siis vähemalt Dane aegadel seal taipoks küll imes tugevalt. Eks asi ole kinni treeneris kindlasti, Stas olen kuulnud on ikka tsika karmim!
tereummikust
MemberMa ei tea, miks ma sain esialgu aru, et soov oli isostari pulbrit segada dextroga, ei tea. Kui valguga segada, siis jah, muidugi, miks mitte? Kui raha on.
tereummikust
MemberMis selle joogi eesmärk peaks olema?
tereummikust
MemberSeda, kas võib/on mõtet, ütleb su keha sulle ise. Õpi oma keha tundma!
tereummikust
MemberOleneb täiesti kui kiiresti sa kaalu langetasid.kas kuu ajaga maha võetud 10 kilo on tervisele kahjulik=?Nimelt raske füüsilise tööga on alla võetud 1 kuuga 10 kilo.Ma olen siin foorumis lugenud et see pole kasulik nii lühikese ajaga nii palju maha võtta.Aga omal on küll enesetunne super.Äkki keegi seletab natuke lahtiJa vastus su küsimusele – Jah, selline kaalulangus tõenäoliselt põletab ka lihasmassi, mingil määral kindlasti.
tereummikust
MemberMul endal on ka probleem kaalutõusuga, no mitte üldse ei taha juurde tulla. Söön küll nagu härg ja teen jõusaali korralikult, kuid kasvada ikka ei taha. Ilmselt on asi selles, et mul on väga kiire ainevahetus ja 90% mu 8 tunnisest tööpäevast möödub ringi jalutades. Sellepärast sööngi juba (ilma shake’ita) päevas üle 4000kcal’i ja ikka probleemid juurdevõtmisega. Raske küll, aga alla ka ei kavatse anda, lihtsalt, et raha kulub nõnda palju, kaua võib (!?)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberBaasainevahetus, kui ma ei eksi, on see mida su keha kulutab ainuüksi selle tõttu et ta eksisteerib. Ehk et kui sa ei tõuseks voodist üles ja ei teeks ka seal mitte midagi, siis sa kulutaksid päevas 1254 kcal. Aga inimene ju kõnnib ringi, käib igal pool ja toimetab ja kõik need asjad võtavad kaloreid. Rääkimata siis veel trennist sinnaotsa. Liiga suur kaloridefitsiit pole ka hea.Ma kahtlen, et sellest enam praegu abi on.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused