tereummikust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tereummikust
MemberTark mees kunagi ütles, et rippudes sirgete jalgade tõstmine pidavat kohutavalt mõjuma alaseljale. Ütles, et hea harjutus, kuid teha kindlasti kõverate jalgadega. Lihtsalt mainisin ära igaks juhuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 14, 2009 at 5:09 e.l. in reply to: Mikk Raudsepa hetkevorm ja ettevalmistuse ülevaade EMV 2009 3 oktoober Salme keskuses – uuendatud 11.09. #219500tereummikust
MemberTahaks ka sellist selga!
tereummikust
MemberMinu arvates jäi nagu üldiselt kogu matšide tase üpriski nõrgaks, seega olen selles ürituses veits pettunud.Nojaa aga eks kahjuks nõnda siin pisikeses eestis kipubki olema. Kui tahad täis-professionaalset üritust, saaks ehk vaid paar matchi, võttes eestist Kevini, Mirko, Raini ja Edvini ja otsides neile vastased. Põhimõtteliselt on nemad 4 ainukesed, kes sobiksid võistlema professionaalsele tasemele vastavalt.

See on muidugi ainult minu arvamus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
Membersoovitan siiski valida kava, väga lihtne, TÖÖRIISTAD-TREENINGKAVAD. Sealt valid omale sobiva kava ja annad tuld.kreatiinist siis nii palju, et esimesed 5 päeva on laadimisperiood kus tarbi 20g päevas, see tähendab 4 korda, edaspidi 5-10g päevas, tarbida süsivesikutega.
Vaieldav. Paljud leiavad, et kreatiini laadimiskuur (20g) päevas olevat mõttetu, uriini kalliks tegemine. Ise olen ainult ühe kuuri läbi teinud, seda ka laadimisega. Seekord proovin ilma. Valik on sinu..
tereummikust
MemberNonii Fightnight V vaadatud ja aeg muljeid vahetada. Kes siinsest foorumirahvast üldse huvitub sellisest asjast ja mis matchid rohem, mis vähem meeldisid?
Minule isiklikult meeldis kõige rohkem Mirko match, lihtsalt brutal. MMA’d oleks tahtnud rohkem näha, see ainuke fight lõppes ikka liiga kiiresti
. Kevini match oli tavaline, tuli nägi võitis. B klassi machid olid ka päris asjalikud ja no nagu alati taoliste ürituste puhul, päris huvitav oli vaadata, mis seltskond seal vaatajaskonnaks oli kogunenud, huhu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberProbleem lihtsalt selles, et olen tennist harrastanud pmst terve oma elu, kuid treenerid on laisaks jäänud, ning mäng pole enam nii intensiivne ja tõhus, seega mõtlesin lõpetada tenniseTreenerid on laisaks jäänud ning selletõttu pole enam mäng nii intensiivne ja tõhus? Find logic..
tereummikust
MemberNüüd saan Kattai fännide käest kindlalt nii kus torust tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nimelt teades ka natuke neid tagamaid, siis Kattai kardab võistelda “suurte poistega”. Talle sobivad sellised 16-17 aastased, kellede seas ta suht “isa” on. Nii, et asi pole viitsimises vaid selles, et ta ei julge Artsiga ühte ringi minna. Tarmo käest sai ta juba korraliku koslepi 1 aasta.
Tarmo kes (?), uuriks huvist..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberSuured õnnesoovid Ott!
tereummikust
MemberKristjan Lattai on võistlusest kõrvaldatud siis nagu Delfist lugeda sai? Kogu see krempel millega ta hakkama sai ei olnud just kõige parem uudis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Parandus, Kristjan Kattai.
Ja nagu kuulda oli, otsustas ta juba enne seda sõpruse pst show’d, et ei osale. Ei olnud viitsimist valmistuda piisavalt, kahjuks.
tereummikust
MemberKusjuures ma ei mäletagi, et mul kunagi ülaselg järgmine päev peale trenni eriti tunda annaks. Trapets on tõesti tihti päris valulik, alaselg ka, aga ülejäänud osa nagu valusaks minema ei kipu. Hell on küll, peale seljatrenni ma usun 1-2 päeva kindlasti uuesti saali ei roni.
Kava selline:
Lõuatõmbed 5×5 lai pealthaare
Kangi tõmbed ettekallutatult vastu kõhtu 3×8
Plokil kukla taha tõmbed lai haare 6×8
Plokil istudes ettetõmbed (eraldi käed) 3×8
Trapets hantlitega 3×20
Trapets kangiga 5×12
tereummikust
MemberHera80 piparmünt ja shokolaad
tereummikust
MemberTäpsustus: 5.90. Hea hind sellegi poolest.Kui tegu on 0,1%’sega, siis too peaks ka prismas sama hinnaga olema!
tereummikust
MemberMul joob vanaisa pitsi viina igal õhtul, et vererõhk kontrolliall hoida. Arstid olevat soovitanud.

Ise saab ka ikka vahest nädalavahetuseti tarbitud. Üldiselt olen suurem õllesõber, kuid seda vahest niisama kodus õhtuti, enne peole minekut tuleb kaaslaseks ikka laudur. Vähemalt järgmine hommik inimese moodi olla ja saab trennigi veel tehtud!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberKui raha on jalaga segada, siis võta aga
tereummikust
MemberJah .ega peangi rohkem jõusaalis käima hakkama ,tänud teile !Soovitan sul lugeda täpsemalt treeningu ja toitumise kohta, võtta endale/lasta koostada korralik treeningkava, sest muidu sul rind vaevalt kasvama hakkab, kui lihtsalt lähtud teooriast, et “rohkem on parem”..
AutorPostitused