tereummikust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tereummikust
Member193 cm ja 100 kg. Isegi mitte siin foorumis tavaline vist:PNo kui tuua näide enda puhul, siis 193cm ja 95,6kg (täna sain 20
“>) ja ei pea ennast “suureks meheks”, nagu UFC MEET THE HEAVYWEIGH’s olema peaks, või noh vähemalt olla võiks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks see ole muidugi suhteline. Kui juba selles saates jne olla, võiks ju võhma ikka natuke rohkem olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga see on ainult minu arvamus.tereummikust
MemberKui aus olla,et teine match tundus natuke igav,et oleksin peaaegu magama jäänud.Ootan väga 3ndat osta.
Ma imestan, et sinna saatesse üldse selliseid mehi võetakse. Arusaadav, et suured mehed jne, võhma kauaks ei ole, kuid olgem ausad – Shivers ja Mcsweeney olid juba peale 1-2 minutit zombied. Seda enam, et Mcsweeney täitsa tavalist mõõtu mees minu arust. Mõlemad ju sportlased kah. Väga nõrk match.
tereummikust
MemberOn teist keegi joogatrennis käinud? Pilateses? Shindos? Tehke läbi ja rääkige pärast seda, kuidas oli!Ja ma olen joogatrennis päris mitmeid kordi käinud, et paremini venida. Tuleb suureks kasuks, kui võitluskunstidega tegeleda.
tereummikust
MemberKui palju on mõõdukas ? Ise olen rohkem keskendunud jõutreeningule ja aeroobset pole üldse teinud (välja arvatud soenduseks) Ma nö. massiperioodil, olen kuulnud, et aeroobset peaks võimalikult minimaalselt tegema siis , eriti kui oled kiire ainevahetusega nagu mina. Mitu korda nädalas , ja kui pikalt peaks tegema et oleks ” mõõdukalt” ja probleeme ei tekiks ?Ma arvan, et kord nädalas tunni ajane tervisejooks on just fine.
tereummikust
MemberTeine match oli lihtsalt liiga hale, pole midagi muud öelda. Ootan huviga järgmist osa, kus võitlusesse asub KIMBO SLICE!!!
“>tereummikust
MemberMina isiklikult joogat trenniks ei nimetaks.
tereummikust
MemberMillal ja palju ning mida oleks mõteks enne trenni (Taipoksi) süüa. Olen märganud et kui kõht tühi siis ei jaksa ikka mitte midagi kaasa teha.Aga kui kõht liiga täis siis kas toit tuleb üles või on lihtsalt rõve tunne. Ja kuidas on lood enne sparrimist?Sparrimine tunduvalt väsitavam kui niisama treenimine.
Vahetult enne taipoksi ei soovitaks ma ausalt öeldes midagi väga süüa, kui siis “kiiresti seeditavaid süsivesikuid” näiteks puuviljade näol. Kuna sparring on tavaliselt alati trenni teises pooles, siis soovitan lihtsalt trenni ajal juua süsivesikutega rikastatud jooki, näiteks Arctic sport.
Eks sparrimine ole muidugi väsitav, kuid väsitav on ta vastupidavuse poole pealt, mitte lihaste väsitamise suhtes, nii et toibumine kiire ja “valutu” !!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
Membertänan vastamast. jõudu, energiat ja tahtmist on mul koguaeg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga äkki tekib ületreening, kui siin oma mõistuse järgi uhan … aga eks ma siis katsetan järgi täna kuidas on.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks sa ise tunned ju, kui ületreening hakkab ilmnema. Nõnda siin foorumis ei suuda küll keegi sulle öelda, millal treenid liiga palju, või liiga vähe.
tereummikust
Memberjaaa Ets on hea treener…kahju ainult et tartusse läks ja seal trenni annab oleks ta tallinnas siis kaaluks isegi see sügis taipoksi trenni minemist..Häid treenereid on veel peale Edvini küll ja küll, see ei tohiks küll takistuseks saada!
tereummikust
MemberAlati on võimalus treenida ja süüa “KARUKS” ja siis dieedi abil muutuda väiksemaks ja lihaselisemaks, või kuidas iganes sa seda nimetasid. Ise üritan ka seda teed minna, hetkel pikkus 194cm ja kaal 95,6. Ei ole veel lähedalgi “KARUKS” olemisele (
), samas Mai-Juuni kaalusin veel 83kg!tereummikust
MemberVäga jõhker selg!
tereummikust
MemberSõna VIITSID, peaks iga vend oma leksikonist ära unustama, kes tahab edu saavutada. Edu nimel tehakse peaaegu kõike ja viitsimine peab olema 100%. See kehtib ükskõik mis valdkonnas. Ehk ainult mitte laiskvorstide kogukonnas.
No muudan siis sõna “viitsid” selles antud kontekstis sõnaks “suudad”. Samas muidugi, võib olla teema algataja suudab suveni iga päev 4 korda munatoite süüa, millegipärast ma kahtlen. Millegipärast ma kahtlen, et üldse keegi suudab, või mis Bonsuna?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> On ju veel mitmeid mitmeid toite, mis töö ära teevad. Ise söön muna päevas korra, tavaliselt hommikusöögiks ja täitsa piisab, ülejäänud “vajaliku” koguse valke ja rasvu ajan juba teiste toitude pealt kokku.tereummikust
Memberei ma tean, et mul on mandlid haiged, ma lihtsalt pole tahtnud neid kunagi ära lasta lõigata.LOGIC! – This sentence makes none.
tereummikust
MemberNagu eelnevalt öeldud, vähem kordusi seerias ja rohkem seeriaid, raskused pane sellised, et nõuaks ikka tugevat punnitust

tereummikust
MemberMa soovitaksin sul oma menüü mitmekesisemaks teha, kaua sa ikka viitsid päevas 4x muna(toite) süüa?
-
AutorPostitused