tereummikust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tereummikust
MemberKas oleks võimalik ka novembri keskel liituda treeningutega?Vastan hansu eest ära, et jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberOi raisk, enam küll kodujuustu ei söö!!
not
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberMiks mitte valmistada ise kodus üks korralik pizza, kindlasti koos taignaga. Need poes pakutavad pizzapõhjad ei kõlba kuhugi, sai raisk!
tereummikust
MemberEndale meeldib süüa kodujuustu nii, et näiteks 380g’ne Alma kodujuust 4% maitseta, valan kaussi, hakin ära paar makrapulka ja rohelist sibulat ja segan kõik kokku, siis on minu arust KURADI HEA!!
MemberVäga suureks nad vast ei arene nii? või siiski? Aga ma ka suvel pumpasin põhiliselt kätekõverdusin kuna jõusaalis käia ei olnud võimalik nii tihti kui praegu. Midagi ei muutunud paremaks pigem hoidis vormi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tahad kätekõverdustega treeningut eelkõige rinnale suunata, mängib väga palju olulist rolli käte asend. Niiöelda tavaliste kehkatunni kätekõverdustega rind kindlasti kasvama ei hakka.
Endal kõige paremini arenenud käed, tunduvalt tunduvalt laiemad ikka, kui alustades.
tereummikust
MemberEi tea, kas kõigis comarketites, aga vähemalt nõmme omas küll:
Tere Perejogurt 3% kirsi 1kg – 12.50.-
100g toodet sisaldab:
Energiat 98/kcal
valke 2,7g/r
süsivesikuid 15g/r
rasvu 3g/r
Hinnavõrdluseks võin tuua näiteks Mustamäe Prisma, kus sama jogurt 22.90 pakk.
Massi! Massi! Massi!
tereummikust
MemberMade my day.
tereummikust
MemberMiks mitte lihtsalt osta hulgi FitWhey’d? Maitse väga tipstops ja hind korralik, klubikaardiga 149.- pakk (700g). Peale seda, kui esimest korda proovisin ainult seda ostangi.
tereummikust
MemberNo vahepeal pole lihtsald seda jõutunnet kui proovima hakkat milles asi? vales toitumises?Siin võib põhjuseid mitmeid olla, vähe/halvasti maganud, kõht tühi, eelmisest treeningust endiselt taastumata, närvisüsteem väsinud jne jne. Nii nagu on paremaid päevi, on ka halvemaid päevi, ei taskus kohe sellest probleemi tekitada, kui näiteks täna trennis ei jaksanud teha selliste raskustega, nagu eelmine nädal. Rahu.
Soojenduseks võiksid teha jah kergemate raskustega näiteks hantlitega lendamist, surumist ja siis alustades tühjast kangist tasapisi raskusi kergitades seeriad rohkemate kordustega, as in 5-10. Ega siin mingit erilist lahingutaktikat vaja pole.
tereummikust
MemberMa oletaks, et 10km sörki muidugi minu loogika järgi, aga mine tea – “kes oletab, see valetab”..
tereummikust
Membermulle meeldib katsetada,proovin mingi kuu,kas on kuidagi erinev.Enamus asjad katsetan oma kehaga kuidas parim.Katsejänes
“>Sa ei saanud vist päris täpselt poindile pihta, kuid mis iganes, tee kuidas heaks arvad.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
Membersain aru et isegi 20:00,päris varaNo sel juhul ta ju magab 8 tundi. Mis vahet sel on, kas lähed magama 20:00 ja ärkad 04:00, või lähed magama 23:00 ja ärkad 07:00.? Uneaeg jääb ju samaks. Ma arvan, et tema niiöelda “SALADUS” seisneb selles, et ta magab iga öö optimaalsed 8 tundi (piisavalt) ja toitub lihtsalt tervislikult
“>tereummikust
MemberMinimaalne on 2 x nädalas, alla selle ei oma treening mingit arendavat efekti.Aga kui jooksmine mu treeningplaanis ei olegi mõeldud mingisugust arendavat efekti omama, näiteks on lisatud sinna vaid “tasakaalustamaks” treeningu mitmekesisust?
Pealegi, olgem ausad, omab ikka küll. Ma jooksen kord nädalas, 1h-1h30min küllaltki kiires tempos ja vastupidavus tunduvalt suurenenud, jalad tugevamad ja üldse parem olla. Aga äkki ma olen ime.
tereummikust
MemberAga mis kell ta magama läheb? Eks sellest oleneb peamiselt, millal ärgata.
tereummikust
MemberMaailma parim raskekaallane Fjodor Jemelianenko on 183 cm ja 106 kg:)Ja äraalahinda ennast, 193 cm ja 95 kg on ikka paras jurakas juba
“>No eks arvamused on alati erinevad, kuniks on erinevaid inimesi, aga minu jaoks on Fedor parim alles siis, kui ta ennast UFC’s tõestab ja raskekaalu meistriks tuleks ja seal ka püsiks mõnda aega. See selleks.
Aitäh Vähk!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused