tereummikust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tereummikust
MemberTegid nalja w? Miks ei peaks saama.Last time I checked, pidi klubis käimiseks vähemalt 18 olema vanus.
tereummikust
MemberPraegu tundub veidi veider see, et sa teed 6 seeriat ühte surumis harjutust ning siis veel kolm seeriat surumist. Ma arvan et selle konkreetse ülesehituse puhul mida sa praegu välja pakud võib selle teise surumise täitsa välja jätta ja tee järgmine trenn seda kas teiste vahenditega või teise kaldega.Aga ta ju teebki teist surumist kaldega, negatiivsega nimelt?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberIgaljuhul uurisin yhelt Tai-boxerilt kes 7 a tegelenud.reede oli j6up2ev ja tegid: Hantlitega löögid, ketastega heited, kangi loopimine ja siis nende pehmete raskete pallide loopimine jne. ytles tema.
Mitte, et see mingit tähtsust teemas omaks või, et ma sind ei usuks. Aga puhtalt huvist küsiksin selle inimese nime, kes on 7a taipoksiga tegelenud ja mis klubides/klubis ta hetkel treenib? Huvitav jõutreening kusjuures, olen ise ka treeninud kokku vist neljas erinevas klubis, aga sellist jõutreeningut pole kuskil kohanud. Päris haruldane vast eesti klubides, peaks ehk rohkem rakendust saama. Minu taipoksi jõutrenn on piirdunud alati vaid kätekõverduste, lõuatõmmete ja muud selliste harjutustega.
tereummikust
MemberTriitseps on vist ainuke lihas, mis mul absoluutselt iga kord juba treeningu ajal valu teeb, jube mõnus raisk! Hetkel teen vaid kahte harjutust, sest teevad töö täielikult ära.
Plokil allasurumine 4×10
Rööbaspuudel surumine 4×10
Vahest kui tuju nõnda hea ja tugev, teen veel ka hantliga kuklatagant 4×10.
tereummikust
MemberRaudselt olen kohal ja pärast peole ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hea näha , et Eestis asjaga tegeletakse.
Oled kindel, et peole sisse saad?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kurat tahaksin ka tulla jubedalt, MMA on kõva teema, plaan isegi mingi aeg tutvust teha alaga, aga just täpselt nii õnnetult kuupäeval, et olen eemal ära. Kahju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberKuna taipoks on ikka raske aeroobne trenn siis see kulutab kaloreid päris kõvasti. Kui soov kasvada siis ma soovitan peale trenni mõnda massilisajat , näiteks Serious MassMina jälle ütleksin täielikult “EI” massilisajatele, kui treeniksin ainult taipoksi. Serious Mass kasvatab tõesti massi, kuid suurelt jaolt rasvaarvelt, milleks seda tarvis on taipoksijal? Mina võtaksin ise valgu, lisaks kreatiini ja süsikad ja kogu muusika.
tereummikust
MemberKui pikk on su treeningstaaž? Ei ole spetsialist, räägin vaid oma lühikesest kogemusest. Raskused seeriates võiksid valida sellised, et viimased kordused tuleksid üles võimalikult raskelt. Mina isiklikult ei näe põhjust, miks teha tavalist surumist 6×10 ja siis teisi harjutusi vähem. Minu teada just hantlitega rinnalt surumine peaks olema väga hea harjutus massi kasvatamiseks.
Ei oska nii öelda sulle, milline oleks parim kava massi kasvatamiseks, kuna ei tea su treeningstaaži. Ilmselt 4×8-12, nagu Ott Kiivikase massikavas kirjas, üle aga ei ole mõtet treenida.
Ise treenin nii:
Rinnalt surumine horisontaal 5×5 (soojendusseeriad ei lähe arvesse)
Hantlitega rinnalt surumine 4×10
Lendamine hantlitega 4×10
Works for me.
tereummikust
Member100 kilo naise ilu indeed..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberMa ei ole kindlasti mingi tegija selles valdkonnas aga ma nõustuma Jrx-iga . Kui sa teed lööke võimalikult suurte hantlitega , siis töötavad hoopis teised lihased kui need mida sa kasutad llüües ju – treenid jõudu hoida hantlit üleval mitte jõudu plahvatuslikult ja kõvasti lüüa. Minu arvamus.Või siis sinu keeles: Sa treenid jõudu hantleid üleval hoides ning pealekauba treenid plahvatuslikkust ja tugevust löögi sooritamisel.
tereummikust
MemberNiiöelda ületarbides pole miski kasulik.
tereummikust
MemberLihast kaltsiumi ja fosforit???“Aga fakt on see, et sa sööd ka looduslikke valguallikaid nagu kanaliha ja veiseliha, mis annavad sulle piisavalt kaltsiumi kaitsvat fosforit ja teisi toitaineid. Sellise tulemuse sai toitumisajakirjas 2003. aastal avaldatud uuring.
Allikas: Muscle & Fitness Juuni-Juuli 2009
See oli siis vastus küsimusele, kas “pulbrivalgud” nõrgestavad inimeste luid, viies kehast välja kaltsiumit.
tereummikust
MemberKas võib 2x päevas 250g liha(kana või kalkun või kala)süüa?Tänks!
Kui see sinujaoks paras ports, siis miks mitte.
Lisan:
Kui sa tahad alla võtta, siis peaksid piirama muid toitaineid. Ma usun 2x250g kanafileed sind küll paksuks ei tee. Kärbi mõttetuid süsivesikuid (loe: valgejahutooted) parem.
Suhteliselt pealiskaudne vastus muidugi, kui midagi arusaamatu, küsi üle.
tereummikust
MemberMa kaldun siiski arvama, et sheigist ja lihast ei saa k6ike eluks vajalikke. Seda enam, et jutt käib ilmselt mingist tavaliselt vadakuvalgust, mitte mingist 1000kr/kg .Ma ei olegi sellist asja üldse väitnud. Liha söömise põhjuseks ma mõtlesin sealt saadavat kaltsiumi ja fosforit, mis äärmiselt vajalikud on, kui sellistes kogustes pulbrit neelata, või mis?
tereummikust
MemberKasv kinni et kreatiini kasutad? Muidu tee ükspuha mis kava ise ei kasuta ega plaani ka lähi aasatel kreatiini kasutada olen näind 10×10 teevad mõned jõusaalis kreatiiniajal. Teised teevad Leesmani kava , tee seda mis ikka sulle sobib.Mida 10×10? Kõiki harjutusi kavas w? doubt that.
tereummikust
MemberKui iga päev nende sheikide vahepalaks ka korralikult liha süüa, siis miks mitte. Üldiselt naturaalselt kasvatatud valk beats pulbrid igas olukorras iga kord, olenemata, mis siinsed spetsialistid väidavad. Seda võite küsida nii arstidelt kui ka bioloogia õpetajatelt.
-
AutorPostitused