tereummikust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tereummikust
MemberJälgin samuti hiiglasliku huviga UFC’d ja ka TUF’i, enne ka PRIDE’i kuniks seda veel oli. Strikeforce väga huvi ei paku, ainult nüüd Fedor vs. Rogers match.
tereummikust
MemberMuideks, kui finants liigselt ei kannata, siis paki (1kg) jogurtit võiksid lisada päevasesse menüüsse. Minul on söögikorrana jogurt iga päev kell 15:00
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jogurt 2 % (1000 g):
– 1000 Kcal, 20 g rasva, 30 g valgud, 170 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
tereummikust
MemberKindlasti oleks tai poksi seisukohalt kasulikum joosta 3x nädalas 5 km kui et üks kord 15 km.Lihtsalt taipoksi ja jõusaali kõrvalt ei jäänud aega ega jõudu, et nädalas 3 korda veel jooksu ka teha.
tereummikust
MemberPean nõustuma, reklaamitöö on sellel üritusel küll nullilähedane..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberKui ma veel taipoksiga regulaarselt tegelesin, siis treenisin 3x nädalas taipoksi ja 2x nädalas jõusaali, lisaks veel 1x nädalas 10-15km jooksuring. Rääkisin lihtsalt treeneriga ära, et ma trennis kätekõverdusi jms tegema ei peaks, kui nagunii järgmine päev jõusaali rapsima. Treenisin nii aga umbes kuu või 2, siis jäin ajahätta ja ohverdasin poksi mõneks ajaks.
tereummikust
MemberNonii. Esimesest postitusest on natuke aega juba möödas. Selle aja jooksul olen korralikult trenni teinud ja ratast pole sõitnud. Astun kaalu peale ja näitab 75,8kg. Nii et seis on sama.Millist toitu või toidulisandeid peaksin tarbima hakkama?
Tahaks hiljemalt suveks 10kg vähemalt juurde saada.
Kulla mees, loomulikult võid sa hakata tarbima “vägevaid” massilisajaid nagu Serious Mass jne, aga sa pead sellest aru saama, et tegemist on toidulisanditega. Isegi, kui sa hakkaksid tarbima massilisajat ja saaksid kaalus juurde, ei muudaks see fakti et su toitumises on auk ja see on vaid nö. probleemi edasi lükkamine. Parem too näiteks välja oma kõige tavalisem päevamenüü ja ürita toitumine korda saada, siis kalluta lisandeid minu poolest palju tahad. Ei ole lihtsalt loogiline, et sööd 5-6 korda päevas nagu loom, teed rasket trenni ja juurde kaalus ei tule.
tereummikust
MemberMaailm on suur ja lai, tooteid palju ja keegi neid vast üles lugeda ei jaksa. Prode90 on aga kindlasti üks kindel valik, mis sinna auku sobiks.
Jõudu!
tereummikust
MemberVärk on selles, et ma teen seda jooki mahlaga, mitte veega. Kui veega teeks, siis ei oleks jah probleemi, aga joon seda mahlaga.Last time I checked – Mahla saab ka pakist pudelisse kallata ja kaasa võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberViska lihtsalt oma spordikotti 0,3l’ne pudel vett ja asi ants, milleks leiutada? (Lisaks pulbrile sheikeris)
Aga jah, sinu küsimusele vastust ma ei tea, kui sa selle juba eelmine õhtu valmis segad, siis ma vast ei usu, aga mine tea kah, puhas oletus.
tereummikust
MemberNo nüüd on trennis käia ainult lust ja lillepidu, keskturule sõita oli küll masendav.
tereummikust
MemberSimpsonitest on juu film olemas ja täitsa vaadatav ka teine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
E: sa mõtlesid vist ,et animatsioonist päris tegelastega film teha, sellisel juhul nevermind

Hahahahahha, kusjuures keegi võiks A-Rühmast teha pika multika, päris koomiline oleks!!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
Member500
EDIT: Ah pohui, panen kohe 1000 ei viitsi gamblida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et pakun 1000
tereummikust
MemberKui piisavalt harjutada, on inimene kõigeks võimeline!Ära nüüd oma motiveerivate Rocky-stiilis hüüdlausetega liiale ka mine, tead isegi, et see on vale!
MemberNo, et selliseid lõutõmbeid ja trikke teha, tuleb enne vast aastaid tõmbed treenida ja jõudu teha. Päris lahe vaadata muidugi. Pole küll kuulnud, et eestis keegi selliste freestyle tõmmetega tegeleks, aga miks ka mitte. Oleks kodulähedal mõni mänguväljak, ehk prooviks isegi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei muidugi trenn on karm ja vajab head vormi, kui eelkõige ma usun, et kannatust ja järjepidavust, sest ega lihtsalt sellist vormi ei saavuta.Lisan:
Kui nüüd seda tüüpi vaadata, tekib küll tunne, et tegemist on masinaga!
tereummikust
MemberTuleks ikkagi lähtuda sellest, et erinevaid rinnaosasid võrdselt treenida. Kui sa teed horisontaalis surumis ja neg kaldega surumist, siis ilmselgelt saab lihaste alumine osa väga suure koormuse, aga ülemine ja sisemine osa mitte. Selleks peaksid veel pec-deci, kaablitevedu või kitsa haardega surumist ja pos kaldega surumist tegema.Ehk siis 6 erinevat harjutust rinnale?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seriously..
-
AutorPostitused