tereummikust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tereummikust
MemberMinu arust küllaltki aimatav tulemus, hea match.
tereummikust
MemberMiks, mis temas sinu jaoks nii ägedat on?Minu arust on Kimbol väga palju potensiaali saada ultimate fighteriks.
Tahaks samuti, et ta tagasi saaks.
tereummikust
MemberKüsimus mis ei vääri uut teemat, et kas liivakottidega treenimine põlvi ei lõhu? Tean, et loll küsimus.Ma ei näe mitte ühtegi põhjust, miks 2-3kg’ste liivakottide jala ümber sidumine ja seejärel löökide sooritamine kellegi põlvu peaks lõhkuma.
Ehk siis vastus on ei.
tereummikust
MemberNädal või kaks pausi ei muuda midagi, ega lihased siis kohe ära ei kao. Kuu-kaks on juba allakäigu spiraal.Ma ei arvagi, et lihased nädala-kahega kuhugi kaoksid, lihtsalt gymn junky
tereummikust
MemberNimelt küsimus siis jalalöögi kohta, tegelen taipoksiga harrastaja tasemel, jalg tõuseb normaalselt, aga alati võiks paremini, et milliseid harjutusi teha, et jalalöök oleks kõrgem ja võimsam.Pole spetsialist, kuid
1) Et jalg üldse tõuseks, tuleb peale trenni teha korraliku venitust jalgadele. Kui sa taipoksis käid, siis seal nagunii treener ilmselt näitab hulgaliselt venitusi ette, tuleb neid sooritada pikalt ja korralikult.
2) Võid osta endale spordipoest jalaraskused, näiteks liivakotid ja kui jaksu on, teha nendega löögiharjutusi, näiteks lapadega erinevaid kick’e. Pärast trenni võta jalaraskused maha ja proovi uuesti lüüa, tunne on viis pluss.
Lisaks veel:
3) Jõusaalis jalga treenides ürita harjutuste korduseid sooritada kiiresti ja võimalikult suurte raskustega. Kindlasti ei tohi unustada korrektset tehnikat, niisama kiiresti rapsides pole tolku midagi. Vähem kordusi, rohkem raskust, et treenida rohkem jõudu kui massi. (Ja ära unusta peale trenni korraliku venitust, optimaalselt vähemalt 10min)
Kui korralikult trenni teed ja venitad, siis küll see jalalöök sul tulema hakkab. Üleöö ei saavuta midagi.
Jõudu!
tereummikust
MemberTrennid toimuvad Pirita Majandusgümnaasiumis, treeneriteks on minu head sõbrad Kristjan Raudsepp ja Tony Hitrov, soovitan minna uurida.
Teisipäev kell: 19.00 Suur Saal
Reede kell: 19.00 maadlus Saal
Pühapäev kell: 18.00 Suur Saal
Lisainfo: Kristjan@taipoks.ee / Tony@taipoks.ee
Kuutasu on 500.-
Esimene trenn on tasuta.
Head trenni!
tereummikust
MemberWuhuuu.. Kas FitShop Spartast ka seda toodet võimalik hankida on?
tereummikust
Member750
tereummikust
MemberEks ma kannatan siis teisipäevani, kuigi jah tunnen juba, mis piin see olema saab.
tereummikust
MemberMa olen ise ka selle peale mõelnud, et selline tavaline “elementaarne” kombo oleks proteiin + süsivesikud + kreatiin, siis miks Fit Kombo puhul on proteiin + massilisaja (proteein+süsikad) + kreatiin?
Ühesõnaga selline kõige nö. kuldsem kesktee oleks 30g valku, 50g süsivesikuid ja 5g kreatiini peale trenni.
Aga noh see pole mingi rusikareegel, eks neid vahekordi võib muuta vastavalt eesmärkidele ja toitumisele jne.
tereummikust
MemberMinu arust võiks huvi pärast lihtsalt pakkuda, kes võidab kogu selle ralli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>I’d go with James McSweeney..
tereummikust
MemberNaljakas matchi klipp on pandud Filippist üles kodulehele, viimaselt Fightnightilt, kus ta küllaltki domineeris kolmandas raundis oma vastast (Tony Hitrovi), ainuke probleem on selles, et noh jah.. kes teab, see teab.. Ei hakka mulli lõhki ajama!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberNo see coca variant on küll päris hull
tereummikust
MemberBig Baby’l pidi võrreldes teistega kõige sitem cardio olema