tereummikust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tereummikust
MemberNo oletame, et ei ole toitumine korras (mul endal on nii ja naa), aga oletame, et ei ole. Kas sellisel puhul ei ole sellepärast mõtet lisandeid kasutada, et nad ei ole nii effektiivsed? Või lihtsalt pole nende peale on mõtekas alles siis raha raisata, kui korraliku toitumise ja treeningakavaga treenides enam arengut ei toimu?(Ning ma olen enamus siin foorumise soovitatud massiga seotud artiklid läbi lugenud, aga aitäh abi eest sellegipoolest).
Jah, ainuüksi toidulisanditest tolku ei ole. Esikohal on ikkagi korralik toitumine, alles siis tuleks vaadata erinevate toidulisandite poole. Peale trenni elementaarne valgushake on aga “must be” igal juhul endast lugupidavale treenijale. Muidugi, kui toidulisandeid ei poolda, võib selle asendada ka näiteks kohupiimaga, lõppude lõpuks teeb ikka sama välja.
Kreatiin on üks sellistest toidulisanditest, mida peaks kasutama alles siis, kui areng kinni hakkab jääma. Päris niisama tühja koha pealt algajale ei soovita, juba ainuüksi seepärast, et tal lihtsalt pole seda vaja.
* Siinkohal lisaks, et valk toidulisandina pole mingisugune imeravim, mis lihaseid pumpab. Igapäevane valgushake (või siis peale trenni) on minul menüüs selleks, et hõlpsamalt kokku saada oma (2g valku per kg) valgukogust. Kui võimalus on, võib selle vabalt asendada ka kodujuustu või lihaga (vms), aga kuna neid päeva jooksul tarbin nagunii, on märksa lihtsam õhtul üks shake valmis segada (ka odavam).
tereummikust
MemberMa ei saa aru, miks inimesed imestavad, et nende organismis (ntx veres) on rohkem kreatiini, kui “keskmiselt” ette nähtud, kui nad tarvitavad kreatiini toidulisandina ekstra juurde (samamoodi rohkem, kui “keskmiselt” ette nähtud), lisaks saadud kogustele toidust? Kas see pole mitte loogiline? Või mis te siis arvate, et manustate kreatiini ja see haihtub peale alla neelamist kehast? Või, et kusete kohe välja? Mis tolku sellel siis täpsemalt olema peaks?
Sama ka valgu kohta, arvata on, et proteiini tase organismis on kõrgem, kui tavalisel couch-potato’l, kui te sööte ka 2-3x rohkem valku päevas, kui nö. tavainimene.
Ehk mõni targem seletaks siis mulle ka selle müstika lahti?
tereummikust
MemberTeen samuti rinda ja õlga koos, ei näe põhjust, miks mitte? Minu arust ongi just hea, et paljud rinna harjutused ka õlga kaasavad, kui neid samal päeval treenida.
tereummikust
MemberAlkohol ja jõusaal ei käi kuidagi kokku. Kui iga nv reede -laup ennast kasti tõmmata on tulemused kehvemad kui nad tegelikult olla võiks. Loomulikult inimene võib ka siis olla lihastes, aga areng oleks 100 % parem ilma nende kasti joomisteta. Alkohol samuti tõstab estrogeeni sisaldust kehas,mis on teatavasti naissugu hormoon. Lühidalt öeldes kui iga nv ennast absoluutsel segi juua ning olete treeninud nädala sees 4-5 korda, siis alko tarbimine muudab selle piltlikult öeldes 2-ks treeninguks nädalas. Vot selline tagasitõmme on. Aasta tagasi lugesin mingit artiklit kus oli väga väga palju materjali kokku toodud kuid kahjuks ei leia seda üles praegu. Samuti pärsib alkohol valgusünteesi ning takistab lihasel korralikult ennast parandada ning taastuda.Joon ise kah alksi ja üritan seda teha korra kuus. Ei kujutaks ette kui peaks iga nv ennast kasti tõmbama ja siis veel jõusaalis käima.
Lühidalt öeldes- Alcohol kills your maximum muscles gains by 50 % believe it or not!
tereummikust
MemberSest trenni ajal hakkab keha verd pumpama lihastesse ja mujale, kõige vähem verd saab soolkond. Pmst senikaua roiskub toit su sees.
tereummikust
MemberJon Madsen vs. Brendan Schaub
Mis arvate matchist? Seda matchi vaadates tõusis minu silmis üheks favoriidiks just nimelt Brendan. Poleks uskunud, et ta suudab nii hästi hakkama saada nõnda kõva maadlejaga, nagu Jon Madsen. Brendanil on minu arust tohutult potensiaali, mees on siiski ju endine NFL mängija, mitte niivõrd kõva võitlustkunstide backgroundiga mees, kui mõned teised. Samas jah, isegi need korrad, kui Jon Madsen Brendani maha viis, ta seal maas groundimpoundiga midagi liiga ei teinud, mine tea, kas asi oli B. kaitses, väheses võhmas, või lihtsalt väheses kogemuses.
Minu arust üks parimaid matche, kui mitte parim see season so far.
tereummikust
MemberMa arvan, et ta pidas silmas ikka seda, et igaüks saab omale PERSONAALSED hambakaitsmed, mitte ei pea jagama neid teistega …
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PERSONAALSEID hambakaitsmeid tulebki enne kasutamist ju nö. sisse seada/kanda

tereummikust
MemberTäiesti oleneb trennist ja kohast. Mõnes antakse isegi hambakaitsmed trenni poolt. Eestis pole sellist asja kohanud aga välismaal küll. Kui eelarve lubab.Hambakaitsmed trenni poolt? Nagu päriseks antakse? Et siis igaüks, kes trenni tuleb läheb neid veel enne kuskile keevasse vette leotama, et kanda saaks?
Kus maal sellised asjad toimuvad, kui pärida tohib, lihtsalt huvi pärast.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberEi! See on sport, seal on (peaks olema) kindlad kriteeriumid otsustamiseks ning seda on VÄGA MÕTTEKAS vaielda. Sest just nii tekibki selgus ja tõde:)UFC kriteeriumite ja praktika järgi seal 10-8 raundi ei olnud.
Sa ei saa ju alati öelda, et täpselt see, mis kohtunike otsus oli, oligi õige, sest nemad jälgisid ja hindasid toetudes kindlatele ja ainuõigetele UFC kriteeriumitele. See on ju nonsense!
Sel juhul leian mina, 20 aastane noormees ja niisama asjaarmastaja väiksest külast Estoniast, et need kriteeriumid on (liiga) alatihti võib olla kuida öelda.. pealiskaudsed või ebatäpsed. Paremini ennast väljendada ei oska!
Oli ju selgelt näha, et 10-8 või mitte 10-8, Wren oli igal juhul parem, kui mägi Nelson.
tereummikust
MemberOlen kuulnud, et korraliku tehnikaga sooritatud Scottpingil biitsepsi treenimine kangiga peaks seda nö. kõrgust andma, mine tea.
Rõhk: Korralik tehnika ala ainult biitseps töötab ja puhkefaasi ei ole. Ilma varastamiseta.
tereummikust
MemberSüüa võid kõike ,ainult teatud kogustesTegelikult on ikka vahe küll, kus kohast need kalorid tulevad, eriti kui tahad alla võtta.
Teema algatajale: Ära unusta liikumist!
tereummikust
MemberWren ikka nii kõvasti ei domineerinud, et oleks 10:8 raundi enda taskusse pannud.Oleneb, kelle vaatevinklist. Mõttetu vaielda.
tereummikust
MemberMa käisin pool aastat kick-box’is ja pool aastat taipoksis ning hambakaitsmed ei meeldinud mulle (seega ma ei kasutanud neid – üldse)Mis mõttes “ei meeldinud”?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
MemberSidemete asemel hangiksin MINA endale pigem esialgu jalakaitsmed, kui rahaga nõnda piiratud seis, et kõike lubada ei saa. Mingid algelised elastsed saab vast 150 krooniga kätte.
tereummikust
MemberTeist raundi poleks ise ka Wrenile andnud, selge see, et ta oli liiga pump juba selleks ajaks. Kuid kui vaadata, kuidas Wren domineeris esimese täielikult ja Nelson võitis teise vaid küllaltki poolkõvalt, oleks siiski otsustanud Wreni kasuks.
Nõustun Danaga.
AutorPostitused