tereummikust
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tereummikust
MemberMa arvan, et Dana White võis päris pissed olla, et Nelson võitis!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2009 at 6:05 e.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #240302tereummikust
MemberBob Sapp on paarkümmend kilo alla võtnud ja on kaotanud viimase 3 aasta jooksul 9st matsist 8 ja võitnud 1.Kui ta tuli oli ta suur ja tugev, ning võitis 2 korda isegi kahekordset K1 meistrit Ernesto Hoost-i
Seega Bob Sapp läheb järjest allamäge.
tereummikust
MemberOk mul giograafia päris 5 ei olnud, aga kuskil sealkandis nad peavad minumeelest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võiks ikka ise teada, millest räägid.
The word siesta is Spanish, from the Latin hora sexta – “the sixth hour” (counting from dawn, therefore noon, hence “midday rest”).
The siesta is the traditional daytime sleep of Spain, and through Spanish influence, of many Latin American countries. Brazil, colonized not by Spain but by Portugal, stands in cultural contrast.
Factors explaining the geographical distribution are mainly high temperatures and heavy to very heavy intake of food at the midday meal. These two factors combined contribute to the feeling of post-lunch drowsiness. Afternoon sleep is also a common habit in Bangladesh, Bosnia & Herzegovina, China, Croatia, Greece, India, Italy (southern), Macedonia, Malta, Montenegro, North Africa, the Philippines, Serbia, Slovenia and Vietnam.
detsember 3, 2009 at 12:57 p.l. in reply to: Kuidas vältida kõhulihaste harjutusel tekkivat seljavalu? #239288tereummikust
MemberKaelapingete vältimiseks vaata harjutuse sooritamise ajal oma naba (pilatese nipp).Huvitav nipp, ma olen just kuulnud, et kael tuleks hoida tavaolekus, vabalt ehk siis sirgelt.
detsember 3, 2009 at 10:28 e.l. in reply to: Kuidas vältida kõhulihaste harjutusel tekkivat seljavalu? #239250tereummikust
MemberProbleemiks siis, et kui istessetõuse teha, lööb selga sellise kangestusvalu. Mida teha, et seda vältida? Millises asendis selga hoida?Ja teine probleem ka – kui teen kõhulihaseid, kael läheks nagu krampi, umbes selline tunne. Kuidas hoida kaela, et vältida seda olukorda?
Kui sa treenid kõhulihaseid, siis ära hoia kaela ja kogu keha paaniliselt pinges. Ilmselt muljud või pingutad oma kaelalihaseid liigselt käsi kaela taga hoides.
Alaselja puhul võib olla lihtsalt selline variant, et alaselg sul liiga nõrk – treenimata. Treeni lisaks kõhulihastele ka alaselja lihaseid ja ehk olukord vaikselt ka paraneb.
Loomulikult võivad olla siin ka mingit muud põhjused, ei ole kindel.
tereummikust
MemberMiskipärast vaata, et enamus teevad seda valesti, st et raskus on liiga suur, pea on ettekallutatud, mõni on kössis kangi all ja siis proovitakse seda endale vastu kukalt tõmmata. Milleks ennast lõhkuda? Parem tehke normaalse tehnikaga rinnale tõmbeid, treenib rohkemaid seljalihaseid. Juba anatoomilselt tundub kahtlane selline kukla taha tõmme, millal on sul reaalselt elus vaja end niimoodi turjaga kuskile üles sikutada?Või siis teha ‘normaalse’ tehnikaga kukla taha tõmbeid, treenib veel “rohkemaid” seljalihaseid?
Või kas valikus on ainult:
1) Vigase tehnika ja liiga suurte raskustega kuklataha tõmme kössis seljaga
2) Normaalse tehnikaga rinnale tõmme
Lai pealthaare, sõrmed nagu konksud ja selg sirge, pole ju siin keerulist midagi!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah, mina isiklikult teen pealthaardega lõuatõmbeid ploki asemel.
tereummikust
MemberSiis algajale ei tuleks rääkida, et uuele seeriale mine siis, kui “oled taastunud” – võib seda valesti tõlgendada. Pigem mõeldakse ikka pulsi taastumist sellega, mis võtab aega 1+ minutit.. lihase taastumine võtab tunde.Nojah eks ilmselt päris raske on mu postitust nõnda lugeda, et lausest “kuni enesetunne ütleb, et oled taastunud ja oled valmis uuesti pingutama.” aru saada, et ma mõtlesin peale seeriat jõusaalis lihase taastumist oodata, võib olla shake ja väike uinak, võib olla isegi kaks. Aga jah eks kõik ole võimalik, kui piisavalt tahta, ka nõnda tõlgendamine.
Ma usun, et teema algataja on oma vastuse saanud, olgu selleks siis, milline iganes variant, ei näe eesmärki vaidlemisel.
Cheers!
tereummikust
MemberSelle “tunde järgi” pausidega ma ka päris ei treeniks …siis kipub ikka nii olema, et minnakse tegema liiga hilja, eriti kui veel juttu jäädakse rääkima. Seeria seerialt edasi peab ikka raskemaks muutuma asi, mingit täielikku taastumist ei maks anüdü küll oodata.Võib olla “jõusaali tolal” tõesti..
Mis mõttes ‘peab ikka raskemaks muutuma asi’? Vaevalt sa peale kahte rasket Bench Pressi seeriat ennast samamoodi tunned, kui enne, taastu või 20 minutit.
tereummikust
MemberKõige lihtsam ja loogilisem on seeriate vahel lihtsalt puhata seni, kuni enesetunne ütleb, et oled taastunud ja oled valmis uuesti pingutama. Teha nüüd pause selle järgi, kuidas keegi teine ütleb ? – No ma ei tea, võib olla, et kui on mingi spetsiifiline treeningprogramm.
detsember 1, 2009 at 8:32 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 1 detsembril Optivites Optimum Nutritionilt #238547tereummikust
Member125
tereummikust
MemberMõned mehed on siin küll tundub, et kadedusest täiesti lillad näost. “Kuidas ta suudab nüüd neile, kes teavad, kuidas asi oli otsa vaadata????” BUHUUUU! Hale hakkab lugedes neid mõttetuid ja pisaratest pungil kibestust õhkavaid kommentaare/”arvamusi”.
Mitte, et ma Aderit mingit pidi kaitseks või steroide takka kiidaks, aga see, mis siin palju korraldavad on tõesti hale. Inimesed teevad vigu, so what? Get a life indeed..
tereummikust
MemberTäiesti arusaamatu minu jaoks hetkel on see, et kõik ju teavad, et alkohol on kahjulik. Kas siin foorumis on mõni inimene, kes julgeb väita, et alkohol on tervisele hea? Ei ole ju. Nii et Aile, võid rahulikumalt võtta, neid, kellele alkoholi pidudel tarvitada meeldib nagunii ei huvita see, mida Enno Kross on kirjutanud.
No hard feelings!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tereummikust
Memberjoomise mõte on ikka täis jääda, milleks peaks enne seda veel sööma ?? palju parem tühja kõhuga hakkab paremini pähe, väiksemad alkoholi kogused…Amarillo on Fitness.ee foorumi OUTLAW wahahahah!!
Korralik kaaskodanik Aile kutsus juba mendid. (Aile see on ainult nali, no offence)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ise küll enne napsutamist ikka söön kõhu korralikult täis, et pärast nii ränk olla ei oleks, kuid tõepoolest eks ta kergem ole muidugi täis jääda, hlõpsustab mällarit!

tereummikust
MemberVeel üks tungiv soovitus – ära jäta ära hantli tõmbeid küljelt ühe käega. See on pea ainus võimalus selja vasakut ja paremat poolt eraldi treenida, et säiliks lihaste võrdne areng. Kahe käega tehtavate harjutuste juures on seda väga raske jälgida. Ja esimene seeria tee nõrgema poolega.Kas lihase võrdne areng säilib vaid siis, kui treenida eraldi selja vasakut ja paremat poolt? I doubt. Pigem mängib siin rohkem rolli teiste harjutuste korrektne tehnika ja õigesti valitud raskused.
I guess..
tereummikust
MemberMõtlesin, et peaks võtma seljapäevale sisse jõutõmbe, kuna alaselg ei saa piisavalt koormust, aga ootaksin teie soovitust, et kuhu see paigutada seljapäeval, mille asemele, et liiga pikaks ei läheks kava.Preagu kava selline (selg+õlg)
blokitõmbed kukla taha lai haare
blokitõmbed rinnale kitsas haare
ettekallutatud kangi tõmbed
ühe käega hantli tõmme küljele
siis õlg+trapets
Mis arvate?
Kui sa kindlasti tahad mõne neist välja jätta, siis mina ilmselt koristaksin ära, kas “ettekallutatud kangi tõmbed” või “ühe käega hantli tõmme küljele”. Mõlemad on kindlapeale head harjutused, kuid koos “blokitõmbed rinnale kitsas haare” ‘ga töötavad neid sooritades “samad” lihased. Milleks teha kolme väga sarnast harjutust? Jäta neid kolmest välja see, mis kõige vähem meeldib ja kogu moos.
AutorPostitused