Skip to main content

TereSilver

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Lihaserebendid #288195
    TereSilver
    Member

Niiet põhimõtteliselt pole siis Eestist mõtet abi loota?

in reply to: Lihaserebendid #288061
    TereSilver
    Member

Siis kui sulgpallis käisin veel siis kehakultuur ei pakkunud veel huvi ning need lihased ei olnud väga tähtsad minujaoks. Kui hakkasin jõusaalis käima siis hakkas see asi tohutult meeldima, aga siis tuli see probleem välja. Ma ei teadnud ka alguses mis see on, lootsin et treenimisega läheb ära see – ei läinud. siis andsin talle pool aastat puhkust – ei midagi. Siin ma nüüd olen. Tahaks väga tegeleda kehakultuuriga aga see on üpris võimatu kui biitseps valutab ja on väiksem kui teine, ma oleks nagu mutant nii.

in reply to: Lihaserebendid #287815
    TereSilver
    Member

Tervist

Mul on juba pikemat aega olnud Biitsepsiga selline viga, et parem on väiksem kui vasak, ja osades asendites see nö ” ei lähe pingule”. Ma usun et probleem sai alguse kui käisin sulgpalli trennis umbes 3 aastat tagasi ning seal ei võinud sooja teha pmts ja olin väike ja loll ka. Sulgpalli mängides oli tihti õlg ja biitseps valus. Täna otsisin sarnaseid probleeme ning sattusin ühele pildile pidama – http://f.postimees.ee/f/2010/11/10/464306t20h484f.jpg . Mul on põhimõtteliselt sama häda – parem biitseps väiksem, trenni ajal valutab(vahest ka niisama), jõud mõlemas on sama suur a parem oleks nagu rohkem sissepoole vms. Käisin Maarjamõisas spordiarstijuures, arst hakkas mul kaela ragistama, arvates et see on kaelaga seotud, aga asjatult. röntken ja ultraheli ei näidanud tema sõnul midagi. Nüüd ma ei oskagi nagu midagi teha kui see spordiarst ka ei aidanud, äkki keegi oskab vastavat kiropraktikut soovitada või on endal olnud selline kogemus vms. Aitäh

Edit: selle pildi kommentaarides öeldi “nimetatakse kakspealihase kõõluse rebendiks, biitsepsi kõõlus tuleb õla küljest lahti ja lihas vajub alla.” Kas see võib tõsi olla ja kuidas seda parandada saaks?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)