Tener
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tener
MemberNonii…
Siia sai arutult palju juttu…
Mu vend ütles, et selle võtmine oleks mõttetu lollus ja seda, et see on põhjusega loomade jaoks.
Liiga palju lisaaineid vms.
On see kahjulik või ei? Ja kui inimene kes saab päevas ca. 50-80 grammi valku, peaks seda võtma või ei?
Nende kallite valkude jaoks pole praegu lihtsalt raha.
Ise seda võtma ilmselt ei hakka, sest plaan rasva suveks kaotada veel vähemalt 10kg.
Ja kas selle võtmine üldse segaks rasva kaotust?
Tener
MemberKuidas ei tule välja, ma olen teinud viimased nädalad arvestusi ja on tulnud keskmiselt 500-600 eek nädalas ja valgukogusega küll probleemi pole, päevas läheb valgusisaldusega asju:200-250gr kohupiima 6.50.-
200gr kodujuustu 8.00.-
150gr tuunikala 12.00.-
2 muna 2.50.-
200gr kanafileed 15.00.-
proteiinikoks peale trenni 10.00.-
pool liitrit keefiiri 5.00.-
200gr kohvikoort 4.50.-
mõned viilud sinki ja juustu 8.00.-
Kokku umbes 71.50.-
Aeg ajalt mängin ümber ka, et kana asemel näiteks veis või tuunikala asemel lõhe vms.
Lisaks on rasvad:
Kookoshelbed 3.00.-
Pähklid (mandel või sarapuu) 10.00.-
oliiviõli 2.00.-
kalaõli kapslid 2.00.-
Kokku 17.00.-
Ja süsikad:
Täistera koorikleib 200-300gr 10.00.-
Tomat
Kurk
Paprika
Kiivi
Porgand
Lillkapsas
Banaan peale trenni
jne.
Lisaks maitseaineid natuke, nagu kaneel, kakao, pipart jne. Ja vitamiinid ka nagu D, B, C, magneesium, kaltsium, kroom, liigesetoit jne.
Kokku päris 100 eeguga välja ei tule kuna kõik on trennipäevad ja 6x päevas söömist, aga siiski arvan et keskmiselt on võimalik täiesti edukalt 500 eeku päevas toitutud saada.
Eks kõik pigem suhtumises kinni, et a la mina seda maitsetut ei söö jne… Kusjuures ma pole teinud sellist süsteemi mitte raha säästmise eesmärgil vaid lihtsalt selline toitumine on välja kujunenud ja arvutasin huvipärast kokku mis kulub.
Juba see valgusheik annab oluliselt valku juurde.
Muidugi meie erinevus on ka selles veel, et Kehtnas ei ole post just alati parim valik toitu ka.
Tener
MemberIlmselt toitute valesti, kui nii vähe valku tavatoiduga saate.Seda nüüd kindlasti, aga ühikas elada, 400-500 krooniga nädalas ei saagi eriti rohkem valku kusagilt välja pigistada.
Aga keegi võiks nagu vastata ka, et on seda mõtet siis võtta või ei?
Ja kas see võib olla kahjulik ka?
Tener
Memberhttp://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=3027http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=15604
Ma vist ei eksi kui ütlen, et sul ei plaanis tippsportlaseks saada?
Tener
MemberPõlvede korrasolekust räägime 10 aasta pärast, kui sellise kehakaaluga jooksmist jätkad.Järgmine probleem ongi ahhilleuse kõõluse põletik või luuümbrise põletik.
Põhjused:
– ülemäärane kehakaal
– nõrk jalalihaste jõud
– treeningkoormuse järsk tõus
– liialt suur koormus vähetreenitud inimestel
– jooksmine ebatasasel pinnasel
– vale jooksutehnika
– jalanõude seisund
Kehakaal on olnud juba aasta otsa 95kg nii, et keha peaks harjunud olema juba.
Jalalihased ei ole väga nõrgad… Päkkadele tõusu teen 100kg kangiga turjal ca. 10-15 korda seerias ja kükke 70kg.
Koormuse järska tõusu ka pole… Enamvähem harjunud sellise asjaga.
Ja 4,2km ei ole eriti suur koormus, kui arvestada ka, et vahepeal kõnnin.
Pinnas on sile asfalteeritud kõnnitee.
Tehnika kohta ei tea…
Jalanõud on jalgpalli saalijalanõud.
Lampjalgsust ka pole.
Edit: Ja kui joosta ei saaks, poleksi võimalik midagi muud teha. Toitumine muutub korrapärasemaks ja tervislikumaks kogu aeg.
Kohalikus jõusaalis ei ole näiteks ratast. Sõudeegromeeter on, aga jooksmine sobib mulle rohkem.
Tener
MemberIse olen ka praegu 95 kg ja hakkasin hommikul kuuest jooksmas käima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esimene distants oli 4,2km ja mingeid vaevusi ei tekitanud.
Muidu mõnikord on hakanud see kanna ja sääre vaheline kõõlus valutama aga tundub, et nüüd on enamvähem korras.
Aga mõnikord hakkab sääreluu valutama joostes. Millest see olla võib? Luud muidu tugevad, murde-mõrasi pole olnud.
Tener
MemberEi tohi juuksuris käia
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise käin aastas 1-3 korda ja juuksed jämedad ja tugevad nagu tamiil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tener
MemberEi ole ise küll eriline spetsialist aga tundub väga alatoitumise moodi. Või midagi sellist.
Hommikul tuleks süüa hiljemalt tund pärast ärkamist.
Kui liiga vähe süüa läheb keha säästureziimile ja hakkab hoopis rasvast kinni hoidma.
Minu sõnu pole mõtet küll puhta kullana võtta.
Tener
MemberMul pole küsimus mitte valgu, vaid kreatiini kohta.
Endal on purk kreatiini aasta aega kasutamata olnud.
Eriti õhu käes pole olnud, purgis kinniselt koos viinamarjasuhkruga.
Maitse on ikka sama, mis varem.
Lihtsalt huvitab, et kas see üldse saab halvaks minna?
Tener
MemberMarek Kalmus, Eesti Schwarzenegger, läheb Hollywoodi!
by dumbuser
oi bljaa nüüd on mul küll suurest imestustest karp lahti. meie puupea esikulturist marek kalmus sai filmilepingu hollywoodi. keegi väliseestlane soperdas mingi sita kokku kõigi vandammede ja svartside filmide pealt ja müüs maha selle pasa pixri filmistuudiole ainsa tingimusena oli see et peaosa saaks eestlane kulturist marek kalmus. kalmus ei oska küll inglise keelt peale thank you ja sorry boss aga sellest polevat hullu midagi. et see neile meeldivatki .kalmus ise räägib et filmi ei tule absull sarnane svartsi ja teiste märulivendade filmidega ikka 100% teise sisuga märuli filmi see. uudises seisab: Kalmuse tehtud lühikokkuvõte actionfilmi «Halastamatu ja kompromissitu» sisust: Suur, rahulik ja seni heasüdamlik mees muutub pööraseks, kui tema perekond saladuslikult lennujaamast haihtub. Seda vaid lühikese momendi jooksul, kui ta enne lennukile minekut WCst läbi astus. Rohkem ma praegu filmi sisust rääkida ei saa. Niipalju aga küll, et see pole lihtlabane Van Damme tüüpi film.
einoh absull ju täiesti uus stsenaarium kunagi pole veel olnud nii et kui kangelane silmist pere laseb siis need pantvangi võetakse terroristide poolt uskumatu et see väliseestlane sellise uudse asjaga nüüd välja tuli vauuuuuuuuuuu nagu

edasi seisab uudises nii: Stsenaarium on ülipõnev, jäägitult kaasakiskuv ja ennast unustama panev. Käsikirja lugedes ei saanud seda pea 24 tundi käest pandud. Mitte enne, kui läbi sai.
hahhahaahhaaa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mine ###### kui lammas see kalmus on. ###### mingi stsenaarium vana arust ilgelt kaasakiskuv ja ennast unustama panev. ja et kalmus luges seda 24 h järjest enne kui käest pani irwwwww tont unustas ennast nii ära et unustas lugemisoskusegi ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veeris seal 24 h järjest higi otsa ees rasva protsent alla nulli langes pärast kaotas teadvuse kalmusel see pm elu esimene raamat lugeda oli
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see ka ok et kalmus absull svartsi ei jäljenda täiesti originaalne mees kalmus ma ennustan sulle suurt tulevikku. arnold sai siis kui tal karjäär putsis poliitikuks nüüd caifornia kuberner sul ma arvan võimalus siis näiteks Jõgeva maakonna maavanemaks saada saad hakkama raudselt ma sulle pöialt hoian onja!
Samalt lehelt.
Kõige parem osa on alt teine lõik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna mina pole neid kirjutanud ei hakka ka roppusi tsenseerima.
Tener
MemberKalmuse filmi “Ruthless and Uncompromising” stsenaarium avalik!
by dumbuser
Stsenaarium:
Sisu lühikokkuvõte: Suur, rahulik ja seni heasüdamlik mees muutub pööraseks, kui tema perekond saladuslikult lennujaamast haihtub. Seda vaid lühikese momendi jooksul, kui ta enne lennukile minekut WCst läbi astus. Mees asub kätte maksma ja oma peret tagasi võitma. Järgneb tulevahetus. Tal õnnestub perekond päästa. Lõpp.
Filmi käsikiri:
I stseen, lennujaam
Kalmus: „Ma lähen tõmban ühe suure sita maha, te oodake mind siin. Selge? Muidu keeran teil kõigil kaela kahekorra!“
Naine ja lapsed: „Me 100% sind siin ootame, oo äge mees!“
II stseen, lennujaam
Kalmus: „No türaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!“
III stseen, kodus
Terrorist: „######. Su lapsed. Me käes. 100000000000000000000000000000 miljonit. Käbe“
Kalmus: „Ma terroristidega ei kauple- oi bläää kui mu pere juuksekarvagi puutute. Kõik surete“
IV stseen, vanas tehases
Kalmus: „Laske mu pere vabaks!“
Terroristid, kooris: „Ime ######, kukk“
Järgneb ruthless tulevahetus. Pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, räige kuulipildujatuli, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, ilgelt kuule lendab, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, mõningad granaadid, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh,, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, , pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh, pauh. Ilge hunnik laipu.
V stseen, vana tehas
Kalmus: „Nüüd oleme siis jäänud mina ja sina!“
Peaterrorist: „Jah“
(Kiire käsivõitlus, julmade asjadega nagu alasi ja raudtoru löömise tagajärjel ei muutu Kalmuse näoga mitte midagi )
Surev peaterrorist: “Kalmus on halastamatu ja kompromissitu…aaarrhhghghgg…..(surmahääled)!”
VI stseen, kodus
Kalmuse pere, kooris: „Issi, sa oled parim. Emme, hakka issi ###### imema!“
Kalmuse naine: „Kohe hakkan, lapsed. Teie minge ilusti magama!“
Kalmus: „Haha haha haha, oh teid küll. Mis ma teieta küll teeksin“
Lõpp!
Tekst leitud siis:
veebruar 22, 2008 at 10:52 p.l. in reply to: Hea vormi ja enesetunde saavutamine ennast piinamata !!! #142110Tener
MemberEdu siis rasvumisel!Oi! Aitäh!
Just sellist vastust ma ootasingi.
veebruar 22, 2008 at 9:42 p.l. in reply to: Hea vormi ja enesetunde saavutamine ennast piinamata !!! #142097Tener
MemberAga näiteks siirupivesi. Mõnel päeval joon seda oma 3-5 liitrit. See pigem halb?
Ja selline küsimus, et millal siis üldse piima juua tohib, kui liha kõrvale ei või?
Koolis üldiselt iga söögi sees liha ja joogiks piim/morss/keefir.
Ise jõusaalis käinud 8 kuud ja kaal vaid tõusnud, jõud suurenenud rasva kogusega kehas.
Hiljuti hakkasin tegema jõutõmmet ja kükke, ning kaal tõusis nädala-pooleteisega 4kg.
Tener
MemberSain ühe harjutusega 2he kuuga perfektse tulemuse.Kahjuks ei ole mul enam pildi suuremat varianti alles.
Aga mingit pilti sellest milline enne seda kahte kuud välja nägid ei ole?
Tener
MemberTee jõutõmmet kord nädalas ja muide jõutõmme ka väga hea harjutus ala seljale seega good morning pole üldse vaja. Vähemalt mina küll ei tee. Sa teed siis nädalas 4 korda ala selga, see liiga palju!Alaselga teen 2 korda nädalas, jõutõmmet ja good morningut samal päeval.
AutorPostitused