Tener
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tener
MemberPäris nii must-valgelt ei ole ka mõtet hirmutada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleneb muidugi ka inimese eelnevast keha seisukorrast aga eks ta umbes nii ole.
Sest mina usun küll, et kui tahaks endale sixpacki peaks praegu alustama jooksude ja muu sellisega.
Ise praegu 90kg, rasvaprotsent umbes 20-30 äkki.
Nelja aasta pärast olen 110kg ja rasvaprotsent max 10
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tener
MemberVabandan,et enne nii järsult reageerisin.Aga ilmselt ei ole sa ise olnud kunagi paks,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muidu teaksid,et üldjuhul on inimestel kombeks just liiga ägedalt alustada elik siis vähendada väga järsult menüü kaloraazhi.Kui lisada siia tavainimese teadmine et rasvane teeb paksuks siis roogitakse ka rasvad menüüst välja …
Tulemus – mingi kuu-paari pärast ei kannatata enam räiget alakaloraazhi välja ja tekkib jo-jo efekt;lisaks veel ka võimalikud tervisekahjustused valest menüüst –
ja veel paari kuu pärast on inimene raskem kui enne,lisaks veel tervis viletsam kui enne+stress et minul ei tule midagi välja.
No ei ole võimalik vabaneda kiiresti suurest ülekaalust!
EI OLE VÕIMALIK!
Või siis – kiireim võimalus on tuhastamine;saab kaalust üldse lahti …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära ole nii kindel…

Selle suvega võtsin “tänu” krõpsudele ja kakaole juurde 20kg ja ma usun, et see ei olnud lihas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise ei poolda ka sellist järsku alandamist. Pigem paneks rõhku liikumisele ja VÄGA raskele jõutrennile, sest mida rohkem lihast – seda rohkem kulub energiat ja rasva.
Sellest ma vist ei kirjutanud jah, et põhisüüdlased pole rasvad vaid rääkisin lihtsalt, et süsivesikute allikaid peaks jälgima.
Ja olen täiesti kindel, et minu pakutud variant kõigile kindlasti ei sobi.
Ja siit soovitus kõigile kes tahavad endal rasva vähemaks saada või six-packi:
Ärge hakake igal kevadel 1-2 kuud enne suve tegema siia teemasi, et vaja rämedamat sorti kõhtu ja rasv kehalt kaotada.
Teie järgmise suve keha saavutamine algab sellel suvel!
Tener
MemberEi leidnud seal ennast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige rohkem vast spordiarmastus, sest jõusaalist eriti loobuda küll ei tahaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tener
MemberSee on väga halb soovitus,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Teema-algataja BAV on ~2500kcal,sina soovitad talle 500kcal ALLA BAV’i!!
Ja seda mitme kuu jooksul …
Krt,sa oma sõnade eest ikka vastutad kah või mölised siin niisama?
Midagi nii debiilset saab soovitada kas täielik idioot või patoloogiline sadist.
Kumb sinu kohta käib?
Ei soovitanud mitme kuu jooksul.
Ning ma kirjutasin ka üsna selgelt, et max 1 kuu ja kui hakkab end halvasti tundma, siis lõpetagu koheselt.
Pealegi… Ma ei sundinud talle midagi peale, lihtsalt soovitasin ühte teooriat.
Ja ma ei keelanud kellelgi ennast parandada…
Tener
MemberMa lihtsalt leian, et ei ole mõtet hakata kohe paaniliselt kaloreid lugema, piisab ka lihtsalt endale selgeks tegemisest – Mida süüa ja mida mitte esiteks. Ju mul läks siis palju lihast kaasa selle kuuga, egatahes toitusin valgurikkalt, lihased läksid suuremaks (biitseps,triitseps põhiliselt) ja jõudu tuli korralikult juurde. Jooksin ka 3x nädalas ja tegin jõusaali 3x nädalas. Aga samas ma olin ka enne teinud regulaarselt taipoksi 8 kuud ja vorm oli ennegi rahuldav..Ma tean, et ei ole aga ei tee ka midagi halba kui sa neid ikka jälgid.
Eks teemaalgataja ise teab milline variant talle sobib.
Mina ütlesin juba oma kõige esimeses postis, et ma pole kindel, et see just parim viis on.
Tener
MemberKui ma hakkasin tervislikult toituma ja eemaldasin oma menüüst pmst kõik valgejahutooted ja maiustused, asendasin kartuli/riisi tatraga ja enamus kordadest sealiha kanafileega, võtsin kuuga alla 8-9kg. Kõht salenes, lihaste kontuur tuli rohkem välja ja jõudu tuli juurde. Hmm…Ja milles on su point?
Nagu ma ütlesin on kuni 2 naela ohutu rasvapõletus. Üle selle viib endaga ka lihast kaasa.
Tener
MemberEi sest sa kulutad ju aeroobse ja jõutrenniga ka kaloreid ja pluss on veel igasuguseid nippe mis annavad seda kaloripõletust juurte nagu külma vee joomine(millest juba oli juttu) ja igast muud sellised asjadAga ta plaan vist ongi kiire ja drastiline kaalukaotus?
Üks nael (0,45kg) keharasva on umbes 3500 kcal.
Ohutu kaalukaotus on 2 naela, ehk umbes 1kg rasva nädalas.
See tähendaks, et ta peaks sööma juba 1000kcal päevas vähem.
Arvan, et lühiajaliselt olla üsna tugevas alakaloraažis ei tee raskele ja rasvas inimesele midagi.
Nii kaks nädalat – 1 kuu.
Oluline on muidugi ka see, et ta oskaks õigel ajal lõpetada ja kui ta peaks tundma end halvasti, siis peaks lõpetama selle koheselt.
Tener
MemberNoh, ma ei ole päris kindel kas ta on 3500 kcal kuskilt lugesin et keha põletab 35-50 kcal kilo kohta päevas, see teeb siis 35×115`võrdub 4000 (ohhooo math fail)See 35-50 kcal on mõeldud vist rohkem nagu selle jaoks, kui tahad stabiilselt lihasmassi kasvatada.
http://www.stevenscreek.com/goodies/calories.shtml
Sealt saad arvutada.
Enne vaatasin, et juba sinu baasainevahetus on ca. 2700 kcal päevas.
Tener
MemberSul polegi vaja hoida 2000kcal juurde kui sa kasutad päevas ära 3500kcal. Kaalu langetamiseks tuleb hoida ´500kcal alla oma tarbimise.See 2000kcal sinu jaoks oleks väga ekstreemne, väga raske oleks sellest kinni pidada ja see poleks kuigi tervislik ja kasulik sulle. 500kcal alla päevase kulutamise garanteerib rasva põletuse mitte lihasmassi kao
See 500 kalorit alla on õige küll aga mulle tundus, et ta tahab seda üsna kiiresti kaotada.
Ja see 3500 ei ole tal ilmselt eriti kindel ka.
Muidugi on see 2000 kcal ekstreemne aga arvan, et tal see lihasmassile ei mõjuks kuigipalju.
Ta ütles ka ju, et ta alles algaja, mis tähendab, et pole eriti midagi kaotada.
Raske trenn, liikumine ja valgurikas toitumine peaks isegi sellise alakaloraaži juures vähemalt lihast säilitama.
Süsivesikud on ka muidugi tähtsad aga nende saamist tuleb rasva põletamise eesmärgil eriti jälgida.
Otsi ise ka tühjade süsivesikute kohta ja vaata millest neib enim saab ja piira või eemalda need oma menüüst.
Otse ühest artikklist: “Kui kaloraaž on väike, aitavad süsivesikud peatada lihaste kadu ergutades insuliini eritumist.
Kuigi insuliin aeglustab rasvade põletamist, aitab ta kaasa lihasmassi hoidmisele. See on küll vastuoluline, aga piirates kalorite kogust, on selle lihast säilitavad omadused nõrgenenud rasvapõletusest tähtsamad.”
Kui ma eksin las keegi teadjam parandab mind… Ei taha ise ka valede teadmistega elada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Juba mingi viies edit: See leht on ka vist tark
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tener
MemberKuulge, ärge ajage juuksekarva lõhki nüüd. Kaalu alandamise eesmärgil hakkame sooja vett jooma ja väljas õhukeste riietega käima? Äkki hoopis sööme 2 ampsu šokolaadi vähem pigem?Teema algataja ütles juba, et magusat enam ei söö.
Mina andsin lihtsalt mõned nõuended mis ma siitsamast lehelt aktikklitest korjanud olen.
Tener
MemberMis vahe on kas ma joon külma või toasooja vett?Külma vee soojendamine kehatemperatuurini nõuab ka energiat ja see energia tuleb kehast kalorite arvelt.
Tener
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2691
Siin artikklis see kirjas
Tener
MemberMismõttes ? Talvel käin lühikeste pükste ja T-särgiga ringi ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pole mõtet riskida haigestumisega!Miks kohe hüpata äärmusesse?
Siin mitmes aktiklis kirjas, et kui topid ennast viieteistkümne kampsuni alla higistama kaob rasva vähem kui külmaga.
Kaalu võib siis ehk rohkem minna aga see vast ajutine ja vee arvelt.
Jahedaga hakkad ju lõdisema, ehk lihased teevad tööd ja lihaste töö põletab kaloreid.
Lihtne ja loogiline.
Näiteks praegu kui on väljas isegi jahedamat sorti tuul ja teised on mingite jopedega ei näe ma mingit probleemi ainult t-särgi väel olla.
Kui tervis kehva on ja suur risk haigestuda siis peaks keskenduma muudele asjadele kui rasva põletusele.
Tener
MemberOk, arvutasin välja et homme söön umbes 2200 kcal, on seda nüüd liiga palju?Ei ole seda midagi palju.
Tener
MemberSeda toidu kalorite hulka ma ei saa eriti lugeda kahjuks, kuna elan ühiselamus ja saan siit sööklast toitu.Ei usu, et selles söögis väga palju neid on.
Ise olen umbes mõõtnud, et kui võtan riisi ja näiteks sealiha saan ühest portsust ca 1500kcal.
Kui sa saaks sööklast söögi kaasa võtta ja jagada see ära kahe söögikorra peale, oleks üsna hea.
Pane rõhku juurviljade peale ja muude kiudaineid sisaldavate söökide peale.
Siin tööriistade all on kaloriarvuti ka… Saad umbkaudu teada, milles mida, kui palju on.
-
AutorPostitused