Skip to main content

temaise

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Süsivesikuvaba dieet ? #67322
    temaise
    Member

Süsivesikuid nulli ei tohiks küll ju viia… kuna glükoos on ainuke toit ajule. Sellisel juhul on ka normaalne, et mõne päeva kuni nädala jooksul tekivad aju töös häired, mis võib põhjustada nii oksendamist, iivelust, krampe jmt. Glükoosi saab teatud aja jooksul toota ka maks (glükoneogeneesiga talletatud glükogeenist), kuid sellega koormab asjatult maksa ja sõltub ka kui suured on glükogeeni varud. Kõikide dieetidega tasuks ikka jääda mõistuse piiresse ja mitte laskuda äärmustesse. Pigem saavutada efekt pikema ajaga kui kiiresti ja teiste elundite ja organite tööd = oma tervist kahjustades.

in reply to: Jooksu pulss / trenni pulss / kõrge-madal pulss #67133
    temaise
    Member

magneesium toetab ka südametööd

in reply to: täiesti algaja #67115
    temaise
    Member

Mulle tundub, et jõusaalis satun küll kõigi naerualuseks… ma ei kujuta eriti ette seda, kuidas ma lähen ja istun tähtsa näoga 2 lihastes noorsandi vahele ja hakkan seal oma kõhetut pekirida treenima…. oehhh… või olen ma liiga pessimistlik… valehäbi?

in reply to: Miks meeldib aeroobika? #67110
    temaise
    Member

ega iga trenn ei olegi olnud meelt mööda

sai kunagi käidud aeroobikas, kus oli vaheldumisi 2 treenerit –

ühega oli trenn üks suur tuim uhamine, üks ja kaks ja üks ja kaks… samad järjestused kordusid 20 korda… taustaks kõige nõmedam disko, mida ette võib kujutada… sellest trennist tuli korduvalt tahtmine poole pealt minema jalutada…

teise treeneriga tuli aga adrenaliini lainetena, treener oli kena, energiline, muusika oli selline, mis iga loo vahetusega andis energia süsti, harjutused olid superlahedad… tunne oli selline, et tahaks kõrgemale ja kaugemale ja rohkem… uhhh… peakski jälle aeroobikas hakkama käima

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)