Skip to main content

teletups

Forum Replies Created

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Konjugeeritud linoolhape, CLA, Cis-9-Trans-11, C9-T11 #40130
    teletups
    Member

olen ise kasutanud CLA 1000 ja mulle mõjus küll. Võtsin 2 kapslit päevas, 1 kohe pärsat hommikusööki ja teise pärast õhtusööki. Õhtusöök oil kell 6, st. et hiljemalt lõpetsin kell poolseitse. Mingit dieeti mina küll ei pidanud. Olen suur jäätise sõber, ning hommiku poole lubasin enesele ka ühe topsi jäätist ja kusjuures seda veel iga päev. Öeldakse et kõik mis hommikul sööd läheb peval energiaks.Kuid raudne reegel oli ja on seda siiamaani, et pärast kella 18.00 ei söö. Eranditeks said vaid sünnipäevad. Kui ikka väga näksimis isu oli, siis närisin porgandit või 1 õuna.

Tegelen ise 3x nädalas aeroobikaga ja seda kuuri tegin 2 pakki järjest.Ühes pakis 4 lehte. Pakk maksis kusagil 300 krooni ringis. Ühe kuuga võtsin mina, trenni tehes ja neid kapsleid süües 3 kg alla, kuid eks see ole induviduaalne, kes kaotab rohkem, kes vähem kilosid. Cla on ainukene vahend mida mina olen tarvitanud allavõtmise juures ja jäin väga rahule. Üks hea asi on selle juures veel, lisaks alla võtmisele, kui teed ka trenni aitas ta mul kiiremini lihastki kasvatada.

Need olid minu kogemused CLAga, kõikke head!

Viewing 1 post (of 1 total)