teasious
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
teasious
Memberrinna ümbermõõt 113.5cm ja vöö 120cm . Muidugi lisan ära kah et olen suure kondiga kah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
veel tasub ehk mainimist see , et söön päevas ainult 1 korra ja see on õhtul kella 7-9 vahel oleneb päevast ja asja
No see pole kohe kindlasti soovitatav.Rasvumise üheks põhjuseks võibki olla ja Sinu puhul kindlasti ongi see ,et keha saab toitaineid nii pika aja tagant ,et ta peab neid talletama – raku mõtlemine on ,et kurat teab ,millal jälle süüa saab ,panen vähe varuks ka. Toitudes enam kordi päevas saab inimene juba ise organismi asemel reguleerida rasvumist jnejne.Seda loomulikult siis ,kui tegemist on vähemalt füüsiliselt liikuva inimesega.
Minu puhul see töötab
teasious
MemberAga kui tunned pärast kuut harjutust ,et no nii palju energiat on veel üle ,et jube ,kas ka siis peaks piirduma 6e harjutusega?
teasious
MemberEsiteks käi kindlasti uuringutel, et põlved ikka terved! Teiseks kas saad toidust piisavalt kaltsiumi? Kui sööd piimatooteid, siis ei tohiks see olla tingitud kaltsiumi puudusest. Kindlasti lisa oma toidumenüüsse kalamaksaõli ning soovitan ka kuuridena süüa glükosamiini. Ühte kuuri soovitavalt teha 4 kuud, et annaks positiivseid tulemusi.Piimatooteid läheb ikka suurel hulgal sisse. Kus uuringutel? Kas mõtled spordiarsti ?
teasious
MemberMass2 asemel osta parem vadakuvalk ja süsivesikud eraldi. Sama raha eest jätkub palju kauemaks.Näiteks osta Hera80-t ja poest võid osta viinamarjasuhkrut (Trauben Zucker).
Toivo , kui tihti sa enda valkude ja süsikate segu tarbid? Ainult pärast trenni, iga päev?
teasious
MemberÄra nüüd ärritu. Küsija suu pihta ei lööda.
teasious
Memberhttp://www.acode.ee/dieet/ äkki on abi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>abi on niipalju , et näen kui raske on koostada toitumiskava
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>teasious
MemberSeal eespool keegi kirjutas, et tarbib kaht proteiiniallikat korraga , miks see kasulikum on ?
teasious
MemberKindlasti on viga toitumises. Ise ei suudaks oma elu ette kujutada, kui saaks nii vähe päevas süüa. Trenn võiks ka lühem olla. Nii 1h ringis.Kas sa toitud sellesama kava järgi ja kui palju kulub päevas raha? Kuna ma olen õpilane ,siis on mu ressursid mõnevõrra piiratud, sestap tahaks teada milliste summadega peaksin arvestama juba enne kui tellin toitumiskava.
ette tänades
teasious
MemberTrenni algus jääb varieeruvalt kella nelja ja seitsme vahele , kestus ca. 90 minutit.
Selle pärast trenni süsivesikute jutuga jõuame jälle toitumiskava juurde jah=)
teasious
MemberKui Sa lähemalt uurid siis selles samas kavas ongi 3×10 pingil surumine,üks päev peaks olema lihasele vajalik puhkus nii , et siiani ei leia ma treeningus küll ühtki viga.
Ühesõnaga selle fitness.ee kava järgi ma teengi..kuigi harjutusi tundub nagu vähe olevat ja järgmine päev ei anna ükski lihas tunda , et trenni oleks teinud.
teasious
MemberA LA TI !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>teasious
MemberKui kulukas on 1 päev , kui oskad öelda ?
teasious
MemberAga kas seesama kava ka pärast mingeid tulemusi eskaleerub , selles mõttes , et kui ma olen enda massi üles saanud , tuleb uus kava tellida vastavalt uutele parameetritele? …tundub nagu nõiaring
teasious
MemberMa olen tähele pannud , et sa soovitad siin foorumis pea kõikide probleemide puhul tellida toitumiskava:)
No hea küll ,elan üle selle 500.- aga kas keegi teab ka täpsemalt mismoodi see kava välja näeb, selles mõttes , et kas seal on kirjas jälle hunnik aineid ja nende koguseid või on selgeks tehtud mida täpselt süüa – ntx. kellaaeg, söö neli muna,joo seda ja seda jne.
Iga toiduaine kaloraasi peast ei tea ,seega on raske arvutada pidevalt iga kg kohta valku ja nii edasi. Pluss ei kujuta ma ettegi ,kui palju hiljem selle kava järgmiseks raha kulub.
-
AutorPostitused