taurimetsaviir
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 28, 2014 at 5:50 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #369960
taurimetsaviir
MemberKas õnnestus ilusasti esimesel korral? (ma ausalt öeldes ise ei mäleta kunas enne eilset viimati üldse pannkooke sõin…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).Täitsa ilusti tuli välja küll. Segamini ajasin ka lusikaga, ei olnud probleemi ega midagi. Ega ise ka ei mäleta, millal viimati pannkooki sai söödud..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2014 at 8:56 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #369957taurimetsaviir
MemberTegin ka omale täna pudingu asemel pannkooke ning mul ei jätku sõnu, see on ikka tõsiselt hea asi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taurimetsaviir
MemberKusjuures hea tähelepanek. Põhimõtteliselt hinnatakse koeri ka päris palju visuaalselt, oluline on vabaseis nagu kulturistidelgi. Vabaseisuga tõmbas Freya mulle üldiselt koti pähe, aga kohustuslike poosidega jääb ilmselt alla. Üldiselt toidumaiusega meelitades seisab koer nagu miska. Ott peaks mind ka teinekord lava küljelt maiusega meelitama, et ma rohkem puhevile läheksin
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Saalist oleks muidugi vaatepilt väga hea ma arvan..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> klassikud seisavad laval ja siis kardinate vahelt paistab Oti pea ja käsi koos küpsisega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taurimetsaviir
MemberTäpsus on hea aga tasub ka mõelda kui täpselt me igapäevast kulutust teame? See täpsus on pigem enda südamerahuks, et kõik on tipp-topp
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega täpselt kulutust ei tea, aga saab umbes vaadata selle järgi, kuidas kaal langeb
taurimetsaviir
MemberHea on lugeda, et pole ainuke, kellel mingi haiguslugu on praegu
Membertaurimetsaviir
MemberKas need on sul kõik S3-ga tehtud pildid ?
Kaameraga tehtud
taurimetsaviir
MemberKardangi :S
Peaks mainima, et väga hea reportaaz on. Tegi hommiku poole lõbusamaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vähe kardad, rohkem peaksid
MemberMetsviir ei ole mu nimi… !!!
taurimetsaviir
MemberHei
See küsimus võib tunduda rumal…aga kas sellises laagris kuidagi vabamalt ka lõõgastutakse? Et nagu väike õlle või rumm?
Või on ainult 100% sport ja “liigutamine” ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tsau
110% on trenn, ega siin nalja ei ole.
taurimetsaviir
MemberHommikuk, 7.30 algas bodyattack ning kõik läbisid edukalt trenni, varsti saab pilte sellest ning ka sellest, kuidas Ott maikast higi välja väänab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taurimetsaviir
Memberhihihiiiiiii
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taurimetsaviir
MemberKui ma võistlejana ei kvalifitseeru, siis loodetavasti fännina.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>väga hea, fänne hakkab juba kogunema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2014 at 1:58 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #365675taurimetsaviir
Member“Näita nüüd Ott!” – Keegi hõikas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja Ott näitaski
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma olen millegi pärast enam kui kindel, et see “keegi” oli Ahti või siis mina
MemberKirp läks just magama bussis, poiss on väsinud
-
AutorPostitused