Tatjana Kurilova
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tatjana Kurilova
MemberTatjana Kurilova
MemberTere taas üle pisut pikema aja!
Pikka juttu hetkel teha ei saa kuna pole midagi väga juhtunud – treeningute osas- vaikus. Nendega alles alustain eelmisel nädalal hästi kergelt ja aasta lõpuni püüan uuesti tunde sissesaamise nimel tegutseda saalis. Kiiret mul pole, Vorm on parem hetkel kui kevadel peale EM i ja puhkust. Lihast on ka piisavalt juba, ehk, et selle kasvatamisega enam vaja tegeleda ei ole. Pean hoo sisse saama ja uuest aastast gramm haaval hakkama vormipoole liikuma, sest nagu ajakirjas TERVIS pluss ka kirjutasin siis olen dieedipidamisel sõnakuulelikum.
Tervis pluss on üleeilsest müügis ja seal on üle mitme lehekülje siis väike lugu minu aeroobikakuninngannaks saamisest ja pisut ka muudest tegemistest.
Kohe varsti peaks ka ajakirja PULSS uus nr ilmuma ja ka selles on tulemas mingi looke.
Video mis me mõni nädaal MM i tegime on juba siia ülesse pandud. Tänan! Link on siin:
Selle tegemine oli lõbus ja raske oli seal tõsise näoga trennitegemist mängida, aga arvan, et kõige hullem ei tulnud. Loodan, et teile meeldib.
Mida veel – aga seda, et teeme siis tasapisi trenni, oleme ka jõulute ajal söögilauas täie mõistuse juures ja saadame vana aasta peagi väärikalt pensionile. Uhuu, aeg lendab. Toidulisanditest hetkel rõõmustavad mind Olimpi proteiinibatoonid:) Varsti hakkan kasutama Creatiini.
Parimate soovidega – Tanja.
Tatjana Kurilova
MemberSuur tänu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siin ka uus intervjuu : http://oioi.ee/intervjuu-aeroobikakuningannaga2014.aspxTatjana Kurilova
MemberTatjana Kurilova
MemberTere, kõigile!
Viimased kaks nädalat on kulgenud ülimalt kiirelt, kuigi jõusaalis ei ole ma nüüd käinud, sest otsustasin Kanadasse minnes teha kuuajase pausi. Mis puutub toitu, siis luban endale, mida iganes soovin, kuid mingil põhjusel mu kaal langeb. Võib-olla see elustiilist tulenev.
Kavatsen treeningutega jätkata detsembris. Järgmine eesmärk on osaleda Euroopa meistrivõistlustel ja olla paremas vormis.
Eelmine nädal mul oli kaks fotosessiooni spordi stiilis shutterstocki jaoks.
Sel nädalal olen osalenud kolmel fotosessioonil – ajakirjadele Pulss, Tervis Pluss ja ka Replay ja Reeboki poodidele. Näete mind ajakirja Tervis Pluss detsembri numbri kaanel. Varsti tuleb ka uus motivatsioonivideo, mis sa tehtud enne maailmameistrivõistlusi. Loodan, et see teile meeldib.
Novembris proovisin uusi Olimpi proteiinitahvleid. Maitsesid hästi!
Ilusat nädalavahetust!
Nàeme varsti…
Tatjana Kurilova
MemberDarola olen sinu fänn:)) Tubli!!!
november 2, 2014 at 4:14 p.l. in reply to: Nordic Championships 2014 – Ott 1. & BB over all winner! #373251Tatjana Kurilova
MemberPalju palju õnne Sulle!!!! Super!!!!
Tatjana Kurilova
MemberOt vsej duwi pozdravljaju chempionku Estonii!!!!)))))) Udachi v podgotovke k novomu sezonu!)
Tatjana Kurilova
MemberTatjana Kurilova
MemberNoonii, sügishooaeg on nüüd läbi ilusa kulminatsiooniga – Aeroobikakuninganna 2014 tiitel. Ja samas Fitstar 2014:)))
Vaid aastaga sai mu eesmärk täidetud. Aasta tagasi palusin abi Marek Kalmusel, kas ta valmistaks mind ette. Eelmisel aastal kukkusin läbi, aga nüüd on mu elu muutund. Marek pakkus diili, et treenib mind, aga kevadel pean osa võtma ka Bikini Fitnessi konkursist. Olin nõus, ehkki ei teadnud sellest siis midagi. Aga see aasta oli vaimustav. Suured tänud Marekile, et mu unistused täitusid.
Natalia Kiivikas, olen väga õnnelik ka, et saan sinuga koos töötada, tänu poseerimistundidele on mu tulemused paranenud. Tunnistus sellest on 7. koht MM-il. Jaanika Aavamägi, sina olid esimene, kes selgitas mulle fitnessi maailma, aitäh!
Ott Kiivikas, tänud toetuse eest ja võimaluse eest töötada Olimp teamiga.
Tänud ka Egele, Katrinile, Kaisale. Ja loomulikult mu tantsuõpetajatele. Aivar Ots, Eve End, Rainar Soosalu, Kristina Tennokese, Jene Walker, Georg Kodusaar, Alisa Tsitseronova, Azael Salazar, Anastassija Dvorkina, Maarika Susi, Kadi Eenmaa, Sandra Raju – igatsen teid.
Ja kõige olulisemad inimesed, mu ema ja parimad sõbrad!
Jätkan Bikini Fitnessiga tuleval kevadel. Praegu puhkan ja tegelen magistrikraadiga.
Head vormi Kristina Nuut, Ene Tomingas, Esta Pilt, Peep Reinart ja Ott Kiivikas Nordic Championships’il sel nädalalõpul.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pühendan selle võidu oma vanaemale, kel oleks olnud samal kuupäeval, 25. oktoobril sünnipäev. Ta oli suurepärane inimene ja võimleja. Kuid ta lahkus, kui olin 7-aastane.
Tatjana Kurilova
MemberMa väga tänan Teid heade sõnade eest!!!)))) Mul on väga meeldiv!!!!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tatjana Kurilova
MemberTere kõikidele!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teisipäev õhtul kell 17 maandus meie lennukl Tallinna lennuväljal ja tagasi ma MMilt Kanadast olingi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Nagu üks silmapilgutus, nagu üks hetk, väga ilus hetk minujaoks, sest seal saavutatud 7 koht oli suur üllatus mulle. Enne võistlust tundusid mulle minu kategooria naised kõik nii ilusad, et natuke tekkis hirm isegi ja mõte, et miks mina siin olen, aga kuna ma tean, et usk endasse on kõige olulisem siis sai minu võitlejahing kohe omale jälle jalad alla.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Jaa, olen väga rahul sellega. Terve minu viimane aasta on olnud põnev. Hoopis teine maailm varasemaga võrreldes ja mulle meeldib see maailm. Natuke rauda ja palju ilusaid vormis inimesi kes kõik on väga sõbralikud ja hoolivad.Aasta tõsist tööd.Aasta tagasi tahtsin osaleda aeroobikakuninganna valimisel, Läksin Marek Kalmuse juurde sooviga olla kahe nädala pärast sellel konkursil teistega võrdne. Vajasin natuke rohkem lihasjõudu ja vastupidavust kuid paraku nii kiirelt see ei käi kõik.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Sellest sai alguse meie koostöö ja sellest ma vist juba olen ka kirjutanud põgusalt. Igaljuhul tänan ma Marekit kes on olnud treeningutel minu kõrval terve see aasta. Hea tulemus, ei ole mitte ainult õige treening ja toit vaid vahel on treeneri rolliks olla ka psühholoog ja osata sind raskematel hetkedel õigesti motiveerides edasi tegutsema. Marek on sellega minumeelest väga hästi hakkama saanud.Veel tahan tänada ma Natalia Kiivikat kes on minu lavakooli treener olnud nüüd pool aastat. Tema nõuannetest on olnud väga palju abi. Kindlasti soovin ma võimalusel ka temaga koostööd jätkata.Plaanid uueks hooajaks on laias laastus paigas. Hakkan peale lühikest puhkust kevadeks valmistuma, aga selleks on veel pisidetailid vaja paika panna.. Lihtsalt midagi tehes, et vaatame mis saab siis – nagu ütleb Marek, ega väga ei saa midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänan väga Fitshopi, IFBB federatsiooni ja Olimpi toetuse eest!Kõigile palju motti ja kõike kõige paremat ikka!Tanja.Tatjana Kurilova
MemberTatjana Kurilova
MemberTere “talv” !
Ilm on külm ja minul on külm. Et nii külm ei oleks tuleb ennast rohkem liigutada.
Tean ühte Eesti vanasõna – TÖÖ ON VAESE MEHE KASUKAS ja nii ongi.
Tuleb piitsa anda – küll präänikut saab hiljem.
Jäänud on veel mõningad treeningud ja ongi sügishooaja kulminatsioon käes.
16 oktoober astun lennukile, et siis mõni päev hiljem Canadas, Montrealis ennast teiste omasugustega lavale ritta sättida. Saab näha kas ma mõnele kohtunikule hakkan juba natuke silma või jäävad need ilusad hetked veel tulevikku.
Eelmisel nädalavahetusel osalesin Leedus Vilniuses Savickas CLASSIC võistlusel.
Ilus hea võistlus oli, jäin enda tulemusega mis oli 6 koht rahule.
Vorm oli sedapuhku parem kui viimati Riias võisteldes ja see ongi praegu peamine. Olla iga kord kui lavale astun natukenegi parem kui eelmisel korral. Kas see just tulemuses kajastub on iseküsimus, sest ega ju ka konkurendid ei maga, aga nii on hinges rahulikum kuna olen teinud kõik, et pisut jälle paremaks saada.
Tänan väga enda treenereid Marek Kalmus ja Natalia Kiivikas, samas suur tanu Ott Kiivikale ja Ellenile abi ja toetuse eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oijah, ega väga jaksagi midagi hetkel kirjutada. mõni hetk on pea täiesti tühi mõtetest. Tegemisi on palju, töö, kooli lõputöö tahab toimetamist ja selle kõige kõrvalt tahan ka sporti hästi teha. Saan hakkama, kõigega – kindlasti.
Soovin taas kõikidele kes kus võistlevad palju jaksu ja rõõmsat meelt!
Kirjutamiseni juba peale MM-i.
Tanja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tatjana Kurilova
MemberTere!
Ônnitlused Madriidi medalivôitjatele! Vôimas.
Olete mulle suurteks eeskujudeks ja motivaatoriteks Egle ja Kristina.Trennid jàtkuvad. Ehk mitte enam nii mahukalt intensiivsed, aga siiski mônusalt kurnavad.
Samas käin 2 korda nadalas tantsutrennides. Peale seda tuju läheb palju paremaks:))
Sellel nvl osalen Leedus Vilnjuses Savickas CUP il. Hea vôistlus ja vormikontroll kaks nàdalat enne MM.
Eile tàiendasin ka enda toidulisandite tagavara. Ikka Olimp ei muud.
Kaal langeb jàtkuvalt vaiksekt. Selles osas on ka kôik OK.
Mis siin praegu ikka pikemakt leelotada. Peale Leedut kirjutan jàlle.Paljude heade soovidega kôikidele kes seda loevad, mulle minu tegemistes kaasa elavad ja mind toetavad.
Head soovid ka teistele!Tanja.
-
AutorPostitused