Skip to main content

Tasuja89

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 45 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Küsimus! #96921
    Tasuja89
    Member

Ega mul ka algus isu suurt ei olnud. Algus sõin paar võileiba, nüüd söön müstlit iga hommik. Kuna organism tunneb võileibadest puudust, söön ma need ka enamasti lisaks müslile.

in reply to: kasv kinni #96567
    Tasuja89
    Member

Pikkusega võivad kaasneda südame häired.

Ma leina, et kusagil 185-190 oleks mehemõõt.

Noh kurask, mille järgi sellised “mehemõõdud” tulnud

Eks ma siis ürita 2-3cm juurde saada, et õige mees olla…

in reply to: Kuidas alustada? #96420
    Tasuja89
    Member

Alusta kirjavigade likvideerimisega(okei väike tögamine)

Ma arvan et söö kindlatel kella aegadel ja piisavalt palju ning kindlasti vaheldusrikast toitu!

in reply to: Reval-Sport #96419
    Tasuja89
    Member

No kuidas võtta

Kristiines kus mina käin on üldse kokku 3 dušši, vesi tuleb suht hea, mulle tuline ei meeldigi. Riietusruum on vahel päris täis kuna trenne on palju ning riietusruum on üks. Mis ikka vingida, kuukaart on odav ja mulle meeldib-hea lähedal.

in reply to: jalapress #96285
    Tasuja89
    Member

Pealegi rääkimata masinate erinevusest, oleneb ka ju kui alla raskused lasta st kui sügava “küki”sa teed..

in reply to: kas panen väga mööda??? #95923
    Tasuja89
    Member

Njah ma mõtlesin et ühe masinaga teed oma 6-10 siis samala lihasgrupile teisi harjutausi jälle 6-10, aga vb teedki nii..?

in reply to: kas panen väga mööda??? #95915
    Tasuja89
    Member

6-10seeriat???

in reply to: jalapress #95914
    Tasuja89
    Member

Suht ebatähtis küsimus, aga ei tea palju see jalapressi atripuut ise kaalub ilma raskustetta, kang juba tundub oma 20kilo, et kas see arvestatakse sinna juurde nagu kangigagi?

in reply to: Kuidas suhtute noortesse jõusaalis? #95682
    Tasuja89
    Member

Ei noh kahjuks see toetumine ongi tegelikult osa nende”seeriatest”, aga noh saab hakkama, vingumine ei aita!

in reply to: Kuidas suhtute noortesse jõusaalis? #95676
    Tasuja89
    Member

Kuna ise olen ka noor, siis hästi, kuid erandeid leidub kes niisama masinal toetub ja telekat vaatab neid nagu väga ei salli!

in reply to: Kas Sa oled endaga rahul? #95674
    Tasuja89
    Member

Rahul ikka, enesega peab rahul olema! Kuid füüsiline tase on ebarahuldav maximum skaalal, aga arvestades jõusaalis käidud aega, vägagi hea!

in reply to: Miks käite jõusaalis? #95566
    Tasuja89
    Member

Olla tugev, osa põhimõttetest.

in reply to: kui palju peaks kangi rinnalt lükkama #95296
    Tasuja89
    Member

Jälle üks võimas teema, kurat küll defineeri mulle sõna “normaalne”, et lükkad 10kilo rohkem kui kaalud ja oled kohe tehtud mees? Ma arvan, et see surumine teeb sind rohkem meheks vb 5%

in reply to: Külma ilmaga napis riietuses jooksmine #94897
    Tasuja89
    Member

Ja külm meeldib mullegi, külmad Duššid(talvisel ajal on see ikka päris miinuskraadi piirimail) ujumas sai kevadel käidud. Mulle meeldib, tervis püsib korras ning külmad vannid pidid hästi unetuse vastu aitama, stimuleerib ülekogu keha punkte.

in reply to: kätekõverdused 30 sekundi jooksul #93553
    Tasuja89
    Member

Meelega proovisin..28 sai kuidagi, aga ma usun, et selle järgi küll kedagi hinnata ei saa!

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 45 total)