Tasuja89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tasuja89
Member24. veb peab igaüks viima ühe kivi pronkssõduri juurde, et see mattuks, saada sõnumit edasi!
Vot siis selline info.
Tasuja89
MemberOlen seda ka märganud, et mul on rinnalihased kuidagi imelikud: alumine osa on OK, aga ülemises osas nagu polekski lihast. Kuidas saaks ülemist osa treeniga. Kaldpingiga rinnalt surumine?Kaldpingilt hantlitega või kangiga. Või siis tavalise horisontaal pinkilt surudes kuid kang tuleb langetada ülevale kõripoole.(Ettevaatust suurte raskustega, võid haiget saada.
Tasuja89
MemberTallinnas, Mustamäel.
Käin- Kristiine Spordis.
Tasuja89
MemberKael-40cm
õlavars-34cm
käsivars-31cm
rind-95cm
talje-75cm
puusad-88cm
reis-51cm
säär-37cm
Jalgu peaks rohkem tegema paistab..
Tasuja89
MemberTegelikult, üldse-mis tähendab, et kuidagi ei saa? Kuidagi ikka saab! Joogu piima, söögu muna, kala , liha jne. Pole neid toidulisandeid algus tõesti vaja
Tasuja89
MemberUmbes 4 korda nädalas kui jõuan:D
ja ma kasutan mingit protekad aga ei tea mis protekas on=)
20.01.2007 – 15:24 -maeisaaru-
Pole pakendit uurinud ?

Seegi hea,et vähemalt kasutad..
Pärit kusagilt reidist, tüübid söövad pulbreid, aga ei tea tegelikult mis asjad ja milleks üldse on
Tasuja89
MemberSurumine pole kunagi mul mingi eesmärk olnud ning tulemused tagasihoidlikud. Ütleme nii et oma kehakaalust natuke rohkem ainult(Kaalun 70+1/2kg)
Tasuja89
MemberKalaõli tablette, võiksid tarbida(kalamaksa õli vms.) Mul on aidanud!!
Tasuja89
MemberMa arvan, et sa oleksid võinud kohe trenniga alustada ning samal ajal toitumist parandada. Egas jah ilma trennita ei taha kilod suurt tulla. Võta korralik treeningkava-tee sellega. Mul hakkas kaal tõusma hüppeliselt kuskilt peale 2-3kuud( kehakaal tõusis kuuga vähemalt 4-5kilogrammi). Ise olen samuti 17. Et oota vähe nende toidulisanditega ja tee korralikult trenni. Ära unusta puhkust sealjuures.
Tasuja89
Memberpealthaares jõnksuta tegin 10 koolis, maximum oli mingi 18(tüüp on 170cm ja 55kg puht lihast) peopesad endapoole pole maxi proovinud, trennis teen 1.seeria 8 ;2.seeria 8 ja 3.seeria tuleb üldse vaevu mingisugune 4-6tükki. Kaal umbes 70kg
Tasuja89
MemberTee kätekõverdusi nukidel ja plaksuga. Peab küll natuke harjutama, et rusikaid kokku ei “plaksuta” ja käsi vastu maad ei pane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tasuja89
MemberHuvitav et ma olen kuulnud sellist asja et kui jalalihaseid (alakeha) ei treeni siis ülakeha ei arene, kas see vastab tõele…Jah, siis kui sa ülekeha jällegi ei treeni, aga kui mõlemaid treenid siis see “fakt” ei vasta muidugi Mitte tõele.
Tasuja89
MemberKuratkas tõesti mõni olemasolev kava ei sobi—>tööriistad–>treeningkavad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>