tarvi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tarvi
MemberMa ei jõua nii suurt raskust hoida ühe käega, et mul sääred natukenegi koormust saaksid sellest. Ja meil nii suuri raskusi ei olegi saalis. Selleks peaks kätte terve kangi ketastega võtma.väga kõva mees siis
“>tarvi
Member-ärge minge jõusaali ka-äkki kunagi viskab koppa ette see suur keha, mis siis saab? Mis näiteks Coleman peaks tegema, kui tal see meeletu liha enam seljas ei meelidks?-marek, täpselt sama räägitakse ka jõusaalis käiate kohta….väike lihas on ok aga see steroididega selga aetud värk on jama ja rõve
Sten ära aja jama…
tarvi
Memberkindel EIII !!!
tarvi
MemberJõudu teile patrioodid. Võidelda sellise riigi eest mille eesotsas on persevestid… Needsamad tegelased on ammu enne siit maalt kadunud kui siin verd valama hakatakse. Palun, kes soovib, vaba valik.Nii ta on…
tarvi
Member+ seljale kindlasti jõutõmme.+ seljale pullover
tarvi
Memberpäris hea tõesti
“> mul vanamehel silmade juurest ka sama mooditarvi
MemberTere,Olen nüüd teinud trenni 1a. 7 kuud aga erengut nagu pole olnud eriti
“>Kirjutan ka mõned andmed et keegi oskaks aidata, nt. käsi(biits.+triits.) algul 33,5 hetkel 36cm, hetkel teisi mõõte käe pärast pole aga nt. kaal oli algul 73kg, hetkel 78kg. Rasva sisaldus oli algul u. 14 ja on sama ka veel praegugi.
Kavasi olen vahetanud iga 1,5 kuu tagant! Söön 7 korda päevas! Magan u.6-7 tundi!
Vanuseks 23a. ja super kiire ainevahetusega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki keegi oskab õelda midagi arengu kohta, oleks super tänulik!!!
6-7 tundi magada pole just kõige rohkem(lihas kasvab magades!).Seal võib olla väga palju asju…ega see käsi ei saagi palju rohkem tulla kui sul see on tulnud kõik võtab aega ja kannatust
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarvi
MemberMiks? Sõbrad läksid jõusaali, läksin ka. Möödus paar kuud ja jõud oli tohutult kasvanud ja tahtsin veel ja veel ja ületada suuremaid raskusi. Mõõdus 1,5a kaalu oli palju, hakkasin maha võtma vaatasin, et lihast on korralikult juurde tulnud, mis andis veel motivatsiooni + hea tunne peale trenni jne. Preaguseks on välja kujunenud juba sõltuvus. Vahel, kui on olnud mõni päev hea trenn ja ületatud uued raskused, siis õhtul ei saa hästi magama jääda, kunas peas keerlevad mõtted, kuidas veel paremaks saada ja kasvada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nii ongi…see on muudab elu minu jaoks supper heaks
“>tarvi
MemberMina paneks rõhku just säärele ja triitsepile kuid kõike on tegelt ikka vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ….valgu jook ei ole mingi ime asi 
tarvi
Memberhoia oma neere nii palju kui veel saad
tarvi
MemberNeerud p….s
tarvi
Membersee adress ei tule enam lahti ,aga siit peaks näha saama piltifake paistab see küll