tarvi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tarvi
Memberläbirääkimised käivad, kannatust.Kui kulturismiliit õla alla paneb siis varsti kindlasti ja kui avastan uusi asju rahvameditsiinis millest pajatada.
Olen kuulnud rästikutega ravimisest, ämblikuvõrkudega liigeste ravist, värske vere joomine, võib-olla väike retseptinurgake mis koosneb sipelgatest kuusevõrsetest ja hapukoorest, olen kuulnud et kärbseseened panevad ka pea mõnusalt kumisema peale trenni näiteks hea laks ju.
Ja kindlasti väike treening käib ka asja juurde, sedakorda ehk siis saalist väljas käepäraste vahenditega.
Koomik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarvi
Membermul oli jalal kah kunagi nii suur et segas jooksimist jt asju aga siis sain rohtu mis kujvatas selle sealt ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarvi
MemberNo kui tema triitsepsit vaadata, siis ei tundu küll, et ta valesti treeniks, või mis?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui vaatata nt dexter jackson või kevin levrone triitsepit on tema oma küll väga väga jama…
Member107 on tavaline:)
tarvi
MemberVaatasin selle teise lingi all olevat videot, youtube’i videot. Kell 1:25 on seal videos rööbaspuudel surumine. Huvitav, et miks ta ennast seal rohkem alla ei lase. Käsi kõverdub vblla 20 kraadi tal seal, ei tea mis eesmärgil niivähe?ma kah mõtlen seda
MemberKrt sellel Värnikul lihtsalt vedas ja nüüd tahab kõva mees olla
Memberkrt vägav mees
MemberÕnne muidugi!
MemberMuidugi,palju õnne!
tarvi
MemberSoovitan veel suht väikest raskust ja head suurt koltsi jalgade alla
“>tarvi
MemberEi! Hack- Kükk trenazööril – Selle harjutuse varjatsioon on kangiga, suht ebamugav teha aga mõjub küll. Hackenschmidti kükk. See harjutus on nime saanud kuulsa Eesti maadleja järgi. Kandade alla asetatakse kõrgem klots(5-10cm). Kükkimise ajal hoitakse raskust(kangi, hantlit, sangpommi)selja taga sirgetes kätes. Puusad hoitakse võimalikult ees, mida kaugemale ette on viidud puusad, seda raskem on kükkida. See harjutus viib osa koormusest tuharalihastele reie nelipealihastele, vähem koormust saab ka selja sirutajaliased.Väga väga hea harjutus minu arust
“> minul pani kohe jalad just see asi kasvama…tuharalihased saavd siin küll väga vähe rõhku selle harjutusega (mis mulle endale meeldi)tarvi
Memberära aja juraja samamoodi “peded” pole ka vanglast pärit
enamik peded on kindlasti vanglast tulnud!
“>tarvi
MemberEsialgu lisasin iga nädal vist 5 kilo, siis mingi periood olen natuke rohkem lisanud ja viimasel ajal natuke vähem. Viimasel ajal lisan juba tunde järgi siis, kui kerge hakkab.A süsteem oli esialgu lihtne – iga nädal 1 kordus vähem ja 5 kilo juurde. Alustasin 12-st kordusest. Siis kui 6 korduseni jõudsin, siis hakkasin lihtsalt iga nädal 5 kilo juurde panema, kuid kordusi vähem ei teinud. Kui 6 kordust liiga kergelt läksid, siis tegin rohkem, aga üldiselt oli korduste vahemik 6-8. Seeriaid tegin 4-5.
Viimasel ajal olen rohkem püramiidiga teinud. Näiteks: 10×120 + 10x170kg + 8x210kg + 6x230kg + 5x255kg.
Jõhker…
tarvi
MemberDexteril on minu arust palju parem vorm
“>tarvi
MemberVäga hea loodan,et olüpial läheb tal hästi
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused